Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duygularım Kariyerimi Ne Kadar Etkileyebilir ki? Dememelisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün, birilerinin yaralarını yatıştırmak için zaman harcayabilirsiniz. Belki de ihtiyacı olan sevdiğiniz birine bazı rahatlatıcı tavsiyelerde bulunacaksınız. Sevgiliniz ya da çocuğunuz zor zamanlar geçiriyor olabilir. Duygusal desteğiniz onlar için çok şey ifade ediyor. Ne olursa olsun, yanlarında olduğunuzu ve desteklemeye hep hazır olduğunuzu onlara hissettirin.

Sizi kızdırmak çok fazla zaman alabilir, ama biraz öfkenizi salmayı seçerseniz de dikkatli olun! Bugün hiç kimse sizi kızdırmaya niyetli olmasa bile, insanların eylemleri ve sözleri sizi yanlış yönlendirebilir. Neler olduğunu anlamak için kendinizi anlamaya çalışın. Kendiniziile ya da kişisel hedeflerle zorluyor musunuz? Bugün doğuştan sahip olduğunuz sabır ve affetme duyguları ön planda olacak.

Eğer bir satış işindeyseniz, bugün para yığınla gelebilir. Sezgisel becerileriniz en yüksek seviyede bu da müşterilerinizin isteği ve ihtiyacını sezmenizde yardımcı oluyor. Siz onlara tam olarak ihtiyacı olan şeyleri sundukça şaşkına dönecekler. İnsanlar bu başarınızın sırrını sorarlarsa sadece gülümseyin. Sanki hep sürecekmiş gibi bu şanslı günün keyfini çıkarın!

İlgi çekici ve kariyerin için kullanabileceğin fikirlerle karşılaşabileceğin bir gün. Bir ticaret yayınında yararlı bir yazıya rastlayabilirsin ya da yaratıcı dürtülerini harekete geçirecek şeyleri haberlerde duyabilirsin. Şu anda kariyer alanına yepyeni bir enerji giriş yapmak istiyor. Taze stratejilere, uzmanların fikirlerine karşı açık ol. Biraz zaman ve şansın yardımıyla kendine profesyonel bir kapı açabilirsin.Sabrınızın sınırlarını zorlayan art arda birkaç günden sonra sizi batıracak ya da gün yüzüne çıkaracak gerçek geliyor. En derin itkilerinizi ifade etmeye itileceğiniz stresi yüksek bir gün olabilir. Bir otorite figürüyle yüzleşmek birdenbire acı ve kötü sözler sözlemenize sebep olabilir. Sakin olmak için elinizden geleni yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeniden doğuş ya da reenkarnasyon gibi yenilikçi teröpatik yöntemler hakkında düşünüyor musunuz? Eğer düşünüyorsanız bugün bunlardan biriyle ilgili bir deneyim yaşamanın tam zamanı. Bilinciniz ve bilinçaltınız arasındaki çizgi çok ince ve hafiftir. Bu sayede geçmiş travmalarınızla daha kolay yüzleşip onlardan kurtulursunuz. Böylece, yolunuzdaki engelleri de temizlemiş olursunuz. Gözyaşlarına bile boğulabilirsiniz. Dişinizi sıkın. Bu, olumlu bir gelişme.

21 Kasım 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Başak burcunda ilerliyor. Ay'ın Neptün ile yaptığı karşıtlık nedeniyle sabah kariyerinizde tahminlerinizin dışında gelişen durumlar oluşabilir. Öğlen olduğunda ise Ay'ın Satürn ve Plüton ile yaptığı güzel açılar sayesinde finansal olarak yükselişe geçebilirsiniz. Ay'ın Venüs ile oluşturduğu uyumsuz kontak nedeniyle akşam gönül ilişkinizle ilgili kafanızdaki soru işaretleri belirginleşebilir. Durduk yere kendinizi üzmemelisiniz.

21 Kasım 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcı fikirlerini ortaya koyarken, çevrende farklı fikirleriyle ön plana çıkan insanlar sana bugün daha çok hitap edebilir. İstediğini almakta zorlanmayacağın bir gün. Ancak sosyal hayatın bir anda hareketlenirken karşına çıkan aksilikleri bir şans olarak görmeye başlıyorsun. ?İyi ki bu kişiden uzak durmuşum ve bu ilişki başlamamış? diyebileceğin olaylar yaşayabilirsin. En yakın arkadaşlarından birinin yaşadığı gizli aşka tanık olman seni allak bullak edebilir. Ancak bu günlerde sadece kendine odaklanmak ve ilişkilerine renkli arayışlar katmayı düşünmelisin. Duygusal yoğunluğunu sıkıcı bulan birinin uzun zaman yanında kalamayacağını bilmelisin.

21 Kasım 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızla ilgili bazı gerçekleri öğrenebilir ve hayrete düşebilirsiniz. Duyduklarınızı şu an için saklamak herkes için daha doğru olacaktır. Özgür ve sınırsız olmak isterken yanlışlıkla bir tuzağa düşmemeye dikkat edin.

21 Kasım 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki statünüz için fedakârlık yapacağınız bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için hayal gücünün sınırlarını zorlamak zorunda kalabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konulara daha gerçekçi yaklaşabileceksiniz. Bugün bürokratik işlerle uğraşabilirsiniz. Akşam için keyif aldığınız kişiyle birlikte program yapabilirsiniz.

21 Kasım 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gününüzü aşk açısından verimli geçirebilir, partnerinizle yakınlığınızı arttırabilirsiniz. İletişim odaklı problemlerinizin çözümü için verimli açılımlar yapabilirsiniz.

21 Kasım 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

21 Kasım 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yapmanız gereken çok fazla işiniz olsa da hepsini bitirebilecek güce sahipsiniz. Çevrenizdeki insanların size söyledikleri şeylere şüpheli yaklaşmanız daha doğru olacaktır. Kimsenin söylediklerini birebir uygulamak zorunda değilsiniz.

21 Kasım 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünü mümkün olduğu kadar dinlenerek geçirin. Bir gün önceden zararlı beslendiyseniz günü detoksa ayırarak değerlendirmek sizin için harika olacaktır. Bedenin zararlı maddelerden arındığını hissetmek enerjinizi güçlendirir.Neşenizin yerine gelmesini istiyorsanız, ruhunuzu okşayan konulara ağırlık verin. Hayatın olumsuz yönlerini bir kenara bırakın. Otorite figürlerine laf anlatmaya çalışıp ikna etmek için pek uygun bir gün değil.

21 Kasım 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bilinçaltınız, hayattan beklentileriniz, geçmişinize odaklandığınız süreç yavaş yavaş sonlanıyor. Yarın merkür retrosu bitecek ve hızlanmaya başlayacağız. Ama bugün hiç bilmediğiniz sırlarla, konuşmalarla karşılaşabilirsiniz aman dikkat.

21 Kasım 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize olan güveniniz giderek artıyor. Doğum günlerinizi kutlamaya yaklaşıyoruz. Önümüzdeki bir ay boyunca kendinizi daha rahat ve mutlu hissedeceksiniz. Doğum günlerinizin gelme süreci sizin üzerinizde hissettiğiniz baskının azalmasını sağlayacaktır.

21 Kasım 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugünyaşamınla ilgili gelişmeleri yeniden gözden geçirirken, hedeflerine ulaşmak için yeni planlar yapabilir ve yeni konular üzerinde durabilirsin. Gelecek için hissettiğin yüksek motivasyon sayesinde maddi veya manevi destek almayı da başarabilirsin.

21 Kasım 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 58' 35" R
Ay
Başak
23° 31' 59"
Merkür
Koç
16° 59' 54"
Venüs
Koç
19° 02' 00"
Mars
Balık
22° 13' 25"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 41"
Satürn
Balık
15° 40' 18"
Uranüs
Boğa
21° 48' 06"
Neptün
Balık
28° 35' 58"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 04"
Lilith
Başak
22° 15' 39"
True Node
Koç
15° 38' 09"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>