Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duygularım Kariyerimi Ne Kadar Etkileyebilir ki? Dememelisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2019, Çarşamba

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 100%

Aşk bugün sizin lehinize işliyor, tüm romantik ve sosyal durumların da iyiye gittiğini göreceksiniz. Bugün, yaratıcı projelerde dikkat gerektiren her şeyde önderlik etmek için mükemmel bir gün. Bugünkü genel ruh haliniz olumlu ve neşeli olacak ve kendinizi ifade ederken hata yapmadığınızı göreceksiniz.

Bugün, organize olmanın yeni bir yolunu bulmak için uygun bir gün. Eski dosyaların, belgelerin, giysilerin veya ev eşyalarının oldukça kargaşa yarattığını görebilirsiniz. Daha fazla alan yaratmak için bu öğelerin artık emekli olma zamanı gelmiş olabilir. Ya da bazı alışkanlıklarınızın gerçekten işe yaramadığını görebilirsiniz. Belki de size sadece baş ağrısını veren çevrenizin belirli üyeleriyle görüşmek için daha az zaman ayırmaya karar vereceksiniz.

Bugün arkadaşınız veya bir yakınızıla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Aşırı tepki gösterebilirsiniz. Bunun sebebi de son zamanlarda normalden daha savunmasız hissetmeniz. Stresle karşılaştığınızda böyle oluyorsunuz. Bunu bugün yapmamaya çalışın. Bazenbazı şeylerden fedakatlık yapmak lazım.

Su kenarında vakit geçirmek seni cezbedebilir. Günün enerjisi, bu ıslak elementle bağ kurmanı sağlıyor. Belki de bir göl kenarında yürüyüş yaparsın. Sıcak bir banyo bile bu bağ için yeterli! Su elementi tazeleyici ve iyileştiricidir; öyleyse bu enerjiyi benimse!Yeniden doğuş ya da reenkarnasyon gibi yenilikçi teröpatik yöntemler hakkında düşünüyor musunuz? Eğer düşünüyorsanız bugün bunlardan biriyle ilgili bir deneyim yaşamanın tam zamanı. Bilinciniz ve bilinçaltınız arasındaki çizgi çok ince ve hafiftir. Bu sayede geçmiş travmalarınızla daha kolay yüzleşip onlardan kurtulursunuz. Böylece, yolunuzdaki engelleri de temizlemiş olursunuz. Gözyaşlarına bile boğulabilirsiniz. Dişinizi sıkın. Bu, olumlu bir gelişme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen yazı yazmaktan nefret ediyorsunuz. Fakat bugün, temize çekilmesi gereken notlar ve belgeleri halletmeye niyetlenerek kendinizi bile şaşırtabilirsiniz. Bazen bu görevleri en son ana kadar bekletiyorsunuz fakat bugün onları en ön sıraya koyup kolayca halledebilirsiniz. Bugün sözlü iletişimde daha başarılı olacak ve doğru kelimeleri bularak kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz.

20 Kasım 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, 00:10-04:54 aralığında seyrine boşlukta devam ediyor. 04:54'te Başak burcuna geçiş yapan Ay, geleceğinize yönelik kararlarınız için eyleme geçmenizi destekleyebilir. Ay ve Uranüs arasında oluşan uyumlu açı sayesinde kariyer hayatınızda sizi mutlu edecek sürprizler yaşayabilirsiniz. Ayrıca bugün bir güzel haber de Merkür'den geliyor. Saatler 22:11 olduğunda Merkür retrosu artık bitiyor. Sizlerin hem sağlığı hem psikolojisi düzelmeye başlıyor olacak.

20 Kasım 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün özel hayatın için atacağın adım sana kendini iyi hissettirecek. Aklını meşgul eden tümsorunlarını rafa kaldıracak ve sorumluluklarını erteleyeceksin. Özellikle yalnız olan bir Yay burcuysan ilginç gelişmeler yaşayabilirsin. Kendini günün akışına bırakmak isteyeceksin. Gündelik sorunları, gelecek kaygısını bir kenara bırakman, biraz olsun rahatlamanı sağlayacak. Aileni ve arkadaşlarını ilgilendiren olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yeni tanışacağın kişiler yeni başlangıçlara gebe olabilir. Kariyerini zirveye taşımayı hedefleyebilir, finansal projelerin peşinde olabilirsin. Bu projeleri netleştirmeden kimseyle paylaşmamanda fayda var. Sevdiklerin ve sorumlulukların konusunda yapıcı adımlar atacaksın.

20 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili beklemediğiniz bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni tanışacağınız insanlarla kuracağınız diyaloglar sayesinde yeni projeler ortaya çıkarabilirsiniz. Hayatınızda bazı gelişmeler size yeni yönler bulmanız için yardımcı olacaktır.

20 Kasım 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. İlerleyen zamanlarda hedeflerinize ulaştığınızı görebileceksiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Annenizle ilgili olayları ihmal etmemeye çalışın. Yaratıcılığınızı uğraştığınız konuya yönlendirmek sizi rahatlatacaktır.

20 Kasım 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal meselelerden uzaklaşmak isteyeceksiniz. Kendinizi oldukça enerjik hissedeceğiniz bugünlerde verimli bir çalışma ortamı sağlayamayabilirsiniz.

20 Kasım 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars'ın bugün burç değiştirmesiyle birlikte kontrolünüz dışında gelişen durumlara daha açık olabilirsiniz. Ruhsal ve manevi anlamda sizi yorabilecek süreçlere karşı hazırlıklı olmalı, sizi güçlü kılabilecek ruhsal birliktelikleri, işleri tercih etmelisiniz. Hayır ve bağış işleriyle uğraşabilirsiniz.

20 Kasım 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizin her zaman aynı seyirde ilerlemesini bekleyemezsiniz. Bazen partnerinizle heyecanlı günler yaşarken bazen ondan en uzak köşeye kaçmak isteyebilirsiniz. Bu normaldir ve her ilişkinin dinamiği farklıdır.

20 Kasım 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay sayesinde, kariyerinizde biraz endişeli biraz da fayda ve verim odaklı bir gün geçirirsiniz. Sunumdan sunuma, toplantıdan toplantıya katılacağınız raporların havada uçuştuğu bir zaman dilimi içinde olabilirsiniz. Detayda çok boğulmadan büyük resmi görün. Zira iyimser ruhunuzla “Acaba iyi sonuçlanır mı?” ikileminin ortasında gidip gelirsiniz.

20 Kasım 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

20 Kasım 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yay burcu maddi anlamda köklü değişimler söz konusu olabilir. Büyük gelirler ve büyük giderler olabilir. Her ikisinin de ucu ilişkilerinize bağlanıyor. Sosyal ortamlarda bulunma haliniz ve politikliğiniz size yardımcı olacak veya olmayacak. İlişkilerinizde hayal kırıklığına uğramamak için beklentiyi bir tık aşağı çekmenizde fayda olacaktır.

20 Kasım 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; kariyer hayatında kendini ortaya koyma isteğiyle güne başlayabilir, işlerini ciddiyetle ele alabilir, kendini revize edebileceğin farklı yol haritaları üzerinde yoğunlaşabilirsin. Bugün başkalarının söz ve yargılarını önemsemeden harekete geçebilir, kaybettiğini düşündüğün özel bir eşyanı sürpriz bir şekilde bulabilirsin.

20 Kasım 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 04' 18" R
Ay
Akrep
26° 47' 57"
Merkür
Koç
15° 59' 04"
Venüs
Koç
25° 28' 49"
Mars
Balık
26° 16' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 57"
Satürn
Balık
16° 10' 12"
Uranüs
Boğa
22° 05' 35"
Neptün
Balık
28° 46' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 14"
Lilith
Başak
22° 50' 27"
True Node
Koç
15° 34' 12"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>