Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Şüpheler, Seni Arayış İçerisine Sokuyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2019, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Yaratıcılık ve romantizm bugün için anahtar kelimeler. Sanatsal veya kendi yaratıcı projelerinizin, belki de değerli temaslarla tanışmanızı sağlayacak insanların dikkatini çekmesi muhtemel. Sonuç olarak, yeni şeyler üretmek için ilham alacaksınız. Kendinizi özellikle romantik ve seksi hissetmeniz de söz konusu olabilir. Bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle yakınlaşabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa da, özel biriyle tanışabilirsiniz.

Bugün bir kerede iki tarafa birden çekildiğinizi, kişisel işlerinizi halletmek isteyip aynı zamanda da kariyer hedeflerinize odaklanmak istediğinizi hissedebilirsiniz. İlişkileriniz ve kariyer alannınız; her ikisi de önemlidir, ancak bazen ikisini nasıl daha iyi ayıracağınızı öğrenmeniz gerekir. Bugün profesyonel kaygılarınızdan bazılarını bırakmaya çalışın ve arkadaşlarınız veya ailenizle geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarın. "Kapama" düğmesine nasıl erişeceğinizi ve rahatlamayı öğrenmeniz gerekiyor.

Belli projeler için ihtiyacınız olan olgular güvenilmez olabilir. İster kitap, ister websitesi isterseniz de gazeteye bakın, her şekilde ilginç şeylere rastlayacaksınız fakat bunlar tam olarak aradığınız şeyler değil. Eğer bu görev çok acil değilse, bir iki gün ara vermeniz iyi olabilir. Yoksa, bulunması imkansız gibi görünen şeyi aramada çok fazla zaman harcayacaksınız.

Duygularına istikrar getirmelisin. Her şeyi abartmaya meyilli olacağın bir gün. Sinir sistemini dinlendir ve sakinleş. Ormanlık alanda bir yürüyüş yap. Bütün eylemlerinin rasyonel ve planlanmış olduğuna emin ol. Duygularının kontrolünü eline aldığına emin olduktan sonra insanlarla iletişim kur.İnsanların varlığına nasıl tepki gösterdiklerinin bilincinde ol bugün. Yaptığın espriler pek hoş karşılanmıyor olabilir. Daha da ileri gitme. Şu anki tavırlarınla yeterince ileri gitmiş olabilirsin. Biraz rahatla ve bir başkasının üstündeki rolü almasına izin ver. Konuşmadan önce biraz düşün. Negatif eleştiriler yerine, olan biteni pozitif kelimeler ve yüreklendirici ifadelerle destekle.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabrınızın sınırlarını zorlayan art arda birkaç günden sonra sizi batıracak ya da gün yüzüne çıkaracak gerçek geliyor. En derin itkilerinizi ifade etmeye itileceğiniz stresi yüksek bir gün olabilir. Bir otorite figürüyle yüzleşmek birdenbire acı ve kötü sözler sözlemenize sebep olabilir. Sakin olmak için elinizden geleni yapın.

22 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün 06:31-07:19 aralığında Ay, seyrine boşlukta devam ediyor. 07:19'da ise Terazi burcuna geçiyor. Haftanın sizler için şanslı bir günü bu anla beraber başlıyor olacak. Bugün Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar en güzel dönemlerinizden birini yaşayacaksınız. Doğum günlerinizi kutlama vakti gelip çatıyor. Hayatınızdaki her konuda şansınız açılıyor. Arkanızda büyük bir güç olacak.

22 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların konusunda daha sahiplenici davrandığın bir gün. Ortak alanda paylaştığın konularda kuruntulu yaklaşımların şüpheci tavırlara dönebilir. Geçen hafta yaşadığın duygu kargaşası bugün ilişkilerinde kaliteni düşürmemen gerektiğine işaret ediyor. Açık olmak ve olumlu dönüşümler beklemek için henüz biraz erken olabilir. Sen yine de bu günlerde ruhunu besleyecek aktivitelere yöneliyorsun. Bugün eğlenceli planlara dâhil olabilirsin. Hobilerinle ilgilenmek adına zaman kolluyorsan, bugünü mutlaka değerlendirmelisin. Gün içerisinde ilginç karşılaşmalar yaşayabilirsin. Özellikle eski sevgilin bir anda karşına çıkabilir. Onda değişim seni oldukça şaşırtacak.

22 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuzu arındırmak isteyeceğiniz bir gün olabilir. Sizi yavaşlatan zorlukların üstesinden gelmek için yeni yollar bulacaksınız. Son zamanlarda ailenizi ihmal ettiyseniz bugün iletişim kurmak ve köprülerinizi sağlamlaştırmak için değerlendirmelisiniz.

22 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz ve yakın çevresindeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda çok fazla sorumluluk alıyor olabilirsiniz. Kendinize bakmanız gereken zamanlar olabilir. İç uyumunuzu yakalamaya çalışabilirsiniz. Yeni kararlar almak için uygun zamanlar olmayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi ortaya rahatça koyabileceksiniz.

22 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki alanda kendinizi gösterebileceğiniz ve bildiklerinizi herkesle paylaşabileceğiniz bir dönemden geçmektesiniz

22 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ortak çalışma ve aktivitelere katılabilirsiniz. Geleceğe yönelik fikir ve düşüncelerinizi tartışabilirsiniz.

22 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızın karışık olduğunu hissediyor olabilirsiniz. Önceliklerinizin ne olduğuna karar vermeniz gerekli. Sonrasında ise sorunlarınızı teker teker çözmeye başlamalısınız. Her şeye aynı anda kafa yoramayacağınızı unutmayın.

22 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şimdi sizin zamanınız. Bunun keyfini çıkarın. Zira burcunuza yerleşen Güneş, sizi bir yıldız gibi parlatıp, ışıtacak.Fiziksel gücünüzü rahatlatmak için spora yazılmalısınız. İçinizdeki yüksek enerji ancak bu şekilde rahatça dışarı atılabilir. İlginç, geniş, ferah mekanlara gidip, geniş gruplarla eğlenebilirsiniz. Neşenizle etrafınızın sevgisini kazanırsınız.

22 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

22 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda güvende olma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi dengelemekte zorlanacağınız bir gün olabilir. Kafanızda çok fazla konu var. Odağınız kendinizsiniz. Bu dönem içinde doğrusu bu olacaktır. Daha da fazla kendinizi düşünebilirsiniz. Çünkü son zamanlarda hep çevrenizi öncelik verdiniz. Sizin de ilgiye ihtiyacınız var.

22 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; Güneş'in burcuna geçmesiyle birlikte, popüler ve özgüvenli olman ve finansal alanlarda da desteklenmen mümkün. Hayata dair isteklerin hız kazanırken, stratejilerini ortaya koyabilir, özel ve aile ilişkilerini gözden geçirip, planlama yapabilirsin. Dün başlayan mesleki çalışmalarında kişisel algıladığın konuları bugün abartmamanda fayda var.

22 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 38' 45" R
Ay
Akrep
21° 19' 56" R
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
24° 56' 28"
Mars
Balık
25° 55' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 53"
Satürn
Balık
16° 07' 46"
Uranüs
Boğa
22° 04' 06"
Neptün
Balık
28° 45' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 43"
Lilith
Başak
22° 47' 32"
True Node
Koç
15° 35' 26"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>