Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Tartışmaya girmekten çekinmeyeceksin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2019, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 40%

Sevdiklerinize nazik davranmaya çalışın. Gezegensel enerjilerden dolayı biraz sinirli olabilirsiniz ve bunu ailenizde çıkarmak size kolay gelebilir. Huysuz bir ruh halinde olsanız bile çocuklarınızı sevdiğinizi belirtin! Ya da eşinize bazı sorunları çözdüğünüzü söyleyin ve ona karşı kaba olmayın. Kalbiniz, açın ve insanların sizi ne kadar önemsediğini görün.

Planlarınız hakkında kendinizden emin hissetmeye başlıyor musunuz? En büyük yatırımınızı neyin hak ettiğinden ve işinizin en çok nerede başarılı olacağından emin misiniz? Bugün, son iki haftanın spekülasyonlarını titiz bir analize tabi tutmak için mükemmel bir fırsata sahip. Ama çok ihtiyatlı olmayın. Unutmayın: riske girmeden kazanılmaz. Risk alma korkusu, güven eksikliğinin bir işaretidir. Korkularınıza boyun eğmeyin.

Çok yoğun bir günü ardınızda bırakmış olabilirsiniz, fakat bugüne odaklanmada zorluk yaşıyorsunuz. Geçmişteki çok fazla mesele canınızı sıkıyor. Yıllar önceki eski duygusal travmalar, parasal sorunlar hala başınızı ağrıtıyor hatta uzun süre önce gördüğünüz rüyalar bile hala aklınızda olabilir. Bununla savşamayın çünkü bu bir iyileşme süreci. Geçmiş endişeleriniz ortaya çıksınki siz daha pozitif şeyler için hayatınızda yer açın. Kafanıza takmayın!

Senin için kudretli bir gün. İnatçı hislere sahip olabilir ama bil ki karşı koymakta olduğun şey aslında tam da ihtiyacın olan şey. Hayatında büyük değişimler gerçekleştirme fikrini değerlendir; bu değişim sen ve ilişkide olduğun insanlar için sağlıklı bir dengeyi de beraberinde getirebilir. İlişkilere olan yaklaşımını ve başa çıkış yöntemlerini yenilemek için de mükemmel zamanlar içerisindesin.Bugünkü odağın kişisel ve maddi olarak sahip oldukların olacak. Evini güzelleştirmek ve geliştirmek için neler yapabileceğini bir düşün. Seni çevreleyen objeleri konforlu ve davetkar hale getir. İçsel sığınağında biraz vakit geçir ve kendini merkeze alıp; resmin bütününü düşün. Fiziksel konfor ve güzellik duygusal güven hissine dönüşecektir. Evdeyken; gerçekten 'ev'de hisset.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genellikle rasyonel bir kişi olduğunuz halde, bugün yüksek olasılıkla içinize yönelmeyi, kendi psişik yeteneklerinizi denemeyi ya da spiritüel kavramları incelemeyi isteyeceksiniz. Ayrıca sanatla da normalde olduğunuzdan daha ilgili olabilir; özellikle de başka kültürlerden gelenlerle ilgilenebilirsiniz. Bugün her zaman olduğunuzdan çok daha düşünceli olacaksınız. Düşüncelerinizi not almak aydınlatıcı olabilir.

24 Kasım 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

05:49-08:58 arası Ay, boşlukta kalıyor. Saatler 08:58'i gösterdiğinde ise Akrep burcuna geçiyor. Öğlen burcunuzda kavuşan Venüs ve Jüpiter sayesinde hayatınızda şansınızın her konuda açılacağı bir döneme adım atıyorsunuz. Fakat akşam olduğunda Mars-Uranüs karşıtlığı hakimken beklenmedik bir sağlık durumu ortaya çıkabilir. Kendinizi yormamalısınız.

24 Kasım 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde bazı mutluluklarınıza ortak olmayı arzulayan sitemkar birileri var. Bunu geç fark edip nasıl gözden kaçırdığınıza üzülebilirsiniz. Bugüne bitirmeniz gereken işleri önümüzdeki haftaya sarkıtmanız, düşünceli bir tatil geçirmenize neden olacak. Akşam saatlerindeki yeni bir tanışma, size çok ilginç bir arkadaşlık sunabilir, bu ilişkiyi kalıcılaştırmak isteyebilirsiniz.

24 Kasım 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maneviyat duygunuzun arttığı bugün sevdiklerinizle daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Size vaat edilmiş planların bozulması bugün pek hoşunuza gitmese de hızlı çözümler bulup yeni planlara hemen dahil olmaya çalışın.

24 Kasım 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Terazi'de ilerlerken yeni hedefler ve hevesler gündeme gelebilir. Gruplar içerisinde daha aktif ve becerikli olmanız da mümkün.

24 Kasım 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi çekici hissedebileceksiniz zira insanların dikkatini çekmekte problem olmayacak. Bilhassa karşı cinsin.

24 Kasım 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş'in burcunuza ilerlemesiyle birlikte artık çok daha ön planda olabilirsiniz, kendinize olan güveniniz de artıyor. Hayatınızın kontrolünü daha fazla elinize alabilir, yaşama karşı daha güçlü bir duruş sergileyebilirsiniz. Kendinizle daha çok ilgileneceğiniz ve kendinizi şımartacağınız bir dönem başlıyor.

24 Kasım 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşler planladığınız gibi gitmese de pes etmemelisiniz. Konunun detaylarına daha geniş bir perspektiften baktığınızda aslında o kadar da kötü bir durumda olmadığını göreceksiniz.

24 Kasım 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim sizin spiritüel yanınızı ortaya çıkartır. Sezgileriniz, şiir, masal, hikaye yazmak için oldukça uygun. İçinizdeki sanatçı ruhu keşfetme zamanı. Sessiz bir köşede meditasyon yapmak, üzerinizdeki tüm negatif enerjiden arınmanızı sağlar. Tüm mistik konular ilgi alanınıza girer.

24 Kasım 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

24 Kasım 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerdeortamı, günlük rutinleriniz, sağlığınıza daha çok dikkat edin. Hızlı ve atak olmak isterken biraz daha aksiliklere açık bir dönem olacak. Sizin için itibarinizi arttıracak, finansal koşullarınızı güzelleştirecek bir dönemden geçiyorsunuz. Şans size gelecek.

24 Kasım 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; kendini ve başkalarını yönlendirme ve yardımcı olmak konusunda oldukça başarılı olabilir, dış dünyaya açılarak şanslı fırsatlar yakalayabilirsin. Öte yandan sağlığınla bu ara daha fazla ilgilenmen gerekebilir ve güven duyduğun insanların bir takım yanlış tutumlarından dolayı sıkıntı ve sorunlar yaşayabilirsin.

24 Kasım 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 42' 00" R
Ay
Yay
04° 56' 33"
Merkür
Koç
16° 00' 59"
Venüs
Koç
26° 16' 35"
Mars
Balık
26° 46' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 56"
Satürn
Balık
16° 13' 47"
Uranüs
Boğa
22° 07' 46"
Neptün
Balık
28° 47' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 27"
Lilith
Başak
22° 54' 45"
True Node
Koç
15° 32' 12"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>