Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Baskılardan Alışveriş İle Kaçmak İyi Gelecek mi? Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2019, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün hayatınızda duygusal açıdan bir gerilim var gibi. Örneğin, görev anlayışınızarkadaşlarınızdan birine göre tamamen farklı olabilir ve anlaşmazlık yaşamanız pozisyonunuzu tehlikeye atabilir. Bazı insanların çok ilgisiz olduğuna ve onların bu rastgele tutumlarının hedeflerinize zarar vereceğinden gizliden gizliye korkuyorsunuz. Bugün birini azarlama ve küçümseme eğiliminiz olabilir.

Bugün bazı yenilikçi düşünceleriniz olabilir. Bunlar kariyeriniz ve profesyonel yaşamınız açısından geçerli olabilir. Farklı bir yol izlemeye karar verebilirsiniz. Daha fazla tanınma ve finansal bir ödül için hazır olabilirsiniz. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin yollarını düşünmek için iyi bir zaman. Olağandışı, riskli veya cüretkar bir strateji ortaya çıkarabilir ve bu çok başarılı olabilir!

Bugün yaşadıklarınızın gerçek olup olmadığını anlamak için kendinizi bir çok kez çimdikleyebilirsiniz. Başarı ve şans, yalnızca küçük aksilikler ve olayları biraz güçlendirmesinin dışında hızlı ve yoğun bir şekilde size geliyor. İş, para ve kariyer başarınız en yüksek seviyede ancak kendinizi sonrasında ne olacağı konusunda endişelenirken bulabilirsiniz. Endişelenmeyin. Akışına bırakın.

Her şeyi sadece kendi bildiğin şekilde yapmak ve kabul etmek istiyorsun. Oldukça inatçısın ve çevrendekiler fikrini değiştirebileceklerine inanarak gerçekten komik duruma düşüyorlar. Bir işi yapabilecek veya alabilecek bir kişi varsa o da sensin. Doğrusu, gün içinde fikrini birkaç kez değiştirebilirsin ve bu gayet normal. Ama herkesin sana uymasını beklemen doğru olmayacaktır.Bugün sosyalleştiğiniz, yalnız kaldığınız ya da hayatınızdaki özel kişiyle geçirdiğiniz anları dengelemek için ekstra özen göstermelisiniz. Herkes sizden bir şeyler bekliyor olabilir ancak gidilecek çok yer var, unutmayın. Yalnızca bir kişiye ya da bir gruba elinizdeki her şeyi verirseniz kalanına (ya da size) bir şey kalmayabilir. Açık olmanızda fayda var. Onlara her gün her dakika onlarla ilgilenemeyeceğinizi ve sizi bekleyen başkalarının da olduğunu açıklayın. Zamanınızın değerli olduğunu anlatma zamanı geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünkü odağın kişisel ve maddi olarak sahip oldukların olacak. Evini güzelleştirmek ve geliştirmek için neler yapabileceğini bir düşün. Seni çevreleyen objeleri konforlu ve davetkar hale getir. İçsel sığınağında biraz vakit geçir ve kendini merkeze alıp; resmin bütününü düşün. Fiziksel konfor ve güzellik duygusal güven hissine dönüşecektir. Evdeyken; gerçekten 'ev'de hisset.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında seyrine Akrep burcunda devam ediyor. Sabahla birlikte meydana gelen Ay ve Merkür kavuşumu sayesinde hisleriniz bir hayli güçlü olacaktır. Rüyalarınız haberci olabilir. Güne devam ederken oluşan Ay-Neptün güzel kontağı sayesinde geçmişteki birinden haber alabilirsiniz. Düşük enerjiniz bugün bir nebze iyiye gidecektir. Ay, 20:29'da yarına kadar boşlukta kalıyor.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elinde olmayan sebeplerden dolayı evinden ya da düzeninden ayrılmak zorunda kalabilirsin. Özellikle ailenin yanına geri taşınmak gibi bir durum söz konusu olabilir. Gün sana güzel haberler de getirecek, yenitekliflerine hazır ol! Geçtiğimiz ay, üzerinde durmadığın bazı konular bu günlerde yeniden gündeme gelebilir. Özellikle kariyerini ilgilendirecek bu konular, senin için önemli bir şans kapısı olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, ilgiyi üzerinde istemen ve benmerkezci olman karsındaki kişi tarafından eleştirilebilir. Ancak eşit şartlarda olmayan sosyal hayatın bazı önlemler almana da neden oluyor. Akşamüzeri çeşitli alışveriş sitelerinden alışveriş yapabilir, üzerindeki ağırlıktan bu şekilde kurtulmak isteyebilirsin.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Endişeli ruh halinizin artması ile birlikte bunu davranışlarınızla çevrenize yansıtabilir ve gizli kaldığını düşündüğünüz olayları inceleme altına alabilirsiniz. Tedirginliğinizi ve kuşkunuzu kontrol altında tutmanız gerekebilir.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Gizli kalan koşulların içinde kaybolduğunuzu hissedebilirsiniz. Kabullenme içinde olacağınız zamanlar var. Kendi iç dünyanıza yönelmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde sakin olmaya çalışın. İkili konuşmalar gergin bir hal alabilir. Akışta kalın.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hissettiğiniz yoğun vefa hissi sizlerin daha da çok kırılmasına sebep olabilir. Cesaret ve irade gününüzün temel konusu olarak sizleri daha da güçlendirebilir.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

25 Kasım 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ailenizle yaşayacağınız ufak bir tartışma canınızı sıkabilir. Sizden yaşça büyük biriyle yapacağınız bu tartışmada alttan almanız sizin için daha iyi olacak.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda hareketliliğin fazla olduğu bir haftaya ilerlerken ihmal, dalgınlık ve unutkanlığa bir kat daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Burcunuzda yarın gerçekleşecek olan yeni ay öncesi kontrol dışı durumlar karşısında bugün akışta ve sakin kalabilmelisiniz.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

25 Kasım 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerde fazla hassas ve duygusalsınız. Kolayca kırılıyor ve alınıyorsunuz. Bunun sebebi sizin insanlara karşı çok verici olmanız. Düşündüğünüz kadar düşünülmediğinizi görmek sizi yıpratıyor olabilir. Bekleyerek iyilik yapmıyorsunuz. Şimdi bu gereksiz hislere kapılmayın. Elbet emeklerinizin karşılığını alacaksınız veya onlar sizi kaybedecekler!

25 Kasım 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; haftaya akışta kalarak, gözlemci olarak ve sezgilerini dinleyerek başlayacak, kimin dost kimin düşman olduğunu daha rahat görebileceksin. Arkandan dönen dedikodular canını sıksa da bu konuya fazla takılmayacak, yeteneklerini araştırma yönünde kullanacaksın. Zira sezgilerin yeteneklerine ilham verecek.

25 Kasım 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 19' 39" R
Ay
Akrep
04° 38' 56" R
Merkür
Koç
16° 04' 38"
Venüs
Koç
23° 16' 19"
Mars
Balık
24° 53' 00"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 06"
Satürn
Balık
16° 00' 08"
Uranüs
Boğa
21° 59' 33"
Neptün
Balık
28° 42' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 18' 02"
Lilith
Başak
22° 38' 32"
True Node
Koç
15° 38' 15"
Son Güncelleme : 24/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>