Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Münakaşa Yerine Uzlaşmayı Tercih Etmelisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün bazı yeni beceriler kazanmakla ilgilenebilirsiniz. Öğrenmeyi çok seviyorsunuz, ama kitaplardan bilgi edinirken her zaman sabırlı olmayabiliyorsunuz. Bir şeyi deneyimleyerek öğrenmeyi tercih ediyorsunuz. Bir projede çalışırken kendinize yeni bir şeyler öğretmeyi seviyorsunuz. Bugün, yeni bir yazılım programı öğrenirken veya özel bir muhasebe şekli öğrenirken bazı yeni beceriler kazanabilirsiniz.

Muhtemelen yapacağınız bir yolculuk için çok heyecanlısınız, düzenlemeler konusunda net olmasanız bile. Bu durumun devam etmesine izin vermeyin, aksi takdirde seyahatiniz umduğunuz gibi gitmeyebilir. Neyin ne olduğunu bilen insanlarla iletişim kurun ve onlardan mümkün olduğunca çok bilgi edinin. Bu uçağa binmeden önce, karşınıza çıkacak şeyleri bileceksiniz. Tadını çıkarın.

Bugün keyif alacağınız huzur iç sesinize daha iyi kulak verebilmeniz için fırsat olabilir. Hislerinizi görmezden geldiğinizde, ödediğiniz bedellerin farkındasınız. Bu yüzden, bugün kendinizi yalnız bulduğunuz an, geçtiğimiz birkaç gün içinde yaşanan olayları hızlıca değerlendirin. Şu an sıkıntı yaşadığınız şey konusunda da bazı sezgileriniz olabilir.

Başa çıkmaya çalıştığın bir zorlukla ilgili karmaşık hisler geliştireceksin. İlerlemeci ve yenilikçi tutum takınman yönünde destekleyici enerjiler söz konusu. Bir beyinfırtınası yapman hiç fena olmayacaktır. Sorunlarına farklı açılardan bakmayı dene. Kısa süre içinde harika bir çözüm üretebilirsin. İçgüdülerine güven ve onların seni doğru yola sevkettiğine inan.Bugün eviniz ziyaretçilerle dolabilir. Herkesi doyurabilmek için el atında biraz yiyecek-içecek bulundurmanız gerekebilir! Birkaç şişe fazladan içeçek satın alın ve biraz da çerez bulundurun etrafta. Akrabalarınızdan bazıları bir merhaba demek için uğrayabilir. Ya da komşularınız çat kapı ziyarete gelip sizinle biraz sohbet ederek vakit geçirebilir. Açık kapı politikası uygulayın ve sosyal olmanın tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kapınızın önünde birtakım sürpriz misafirler belirebilir. Öyleki sanki kapınızda ?herkese açık etkinlik? yazan bir tabela varmış gibi hissedebilirsiniz! Sosyal enerjiler şu anda güçlü olduğu için insanlarla iletişim kurmaya açık olun. Komşularınız ve arkadaşlarınızla biraz çene çalmaktan keyif alacaksınız. Aile üyeleri size ulaşmaya çalıştığı için telefonunuz durmaksızın çalıyor olabilir. Bugün yalnız kalmaktansa keyifli bir arkadaşlığın tadını çıkarmalısınız!

27 Kasım 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, hareketini Yay burcunda sürdürüyor. Dünkü yeniayın yüksek enerjisi hala üstünüzde olacaktır. İçinizdeki neşeyle pozitif olacaksınızdır. Bit tek duygusal hayatınızda olayları büyütmeyin. Bugün Neptün retrosu da artık sona eriyor. Ailevi konularda daha gerçekçi olacağınız bir süreçte olacaksınız.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş birliği yapman gereken bugün, bazı kişilerle uzlaşman zor olacak. İş arayışında olan bir Yay burcuysan, hiç beklemediğin bir başvurundan geri dönüş alabilirsin, telefonunu yanından ayırmasan iyi edersin. Sevgilin ya da eşin için tüm şefkat duygularını ortaya koyarken, bazı konularda ısrarcı olman karşılık bulmayabilir. Yakın ilişkinde bilinçaltında sıkıntılar yaşadığı ortaya çıkartabilir. Sevdiklerin ile bazı pazarlık savaşına girebilirsin. Ancak bu durum yaşadığın problemler ile yüzleşmeni de sağlayabilir. Ailenden uzakta yaşıyorsan, onlara karşı sorumluluklarını yeterince yerine getiremediğin hissine kapılabilirsin. Akşam saatlerinde kendi duygularınla yalnız kalmak isteyebilirsin.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda ödemeler ve borçlar dengesinde kendinizi bir yere sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Yakın dostlarınızın yardımı ile bir miktar borçlarınızı ödeyebilirsiniz. İlişkilerinizde bazı restleşmeler içerisinde olmamayı tercih edin.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde küçük kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda hassasiyetiniz artabilir. İşlerinize yön kazandırmak için harekete geçebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde iletişiminiz artabilir.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Jüpiter'in Venüs ile etkileşimi sizleri aşk konularında ekstra şanslı yapacaktır ayrıca burcunuzda seyreden Güneş ile beraber gökyüzü hareketleri sizi işaret ediyor.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43?de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ilişkisi uzun süredir problemli devam edenler için, güç savaşlarının ve ego problemlerinin yaşanacağı bir yeni ay sözkonusu iken, bekar ve ilişkisi olmayan yalar için bu dönem yeni bir aşkı ve ilişkiyi başlatıyor olacak. Davalar, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim alanlarından fayda elde edeceğiniz hafta genelinde partnerinizin ve dostlarınızın iletişim şekli biraz canınızı sıkabilir. Sağlık konusunda mide problemlerine dikkat etmeniz gereken bu süreçte, problemli ilişkiler ayrılık kararı verirken, satürnün Venüs ve merküre olan uyumlu açısı hem maddi anlamda rahatlamanıza hem de bekar olanların yeni bir ilişkiye başlamasına sebep olacak. Yeniay haftasında hastalıklara karşı bünyenizi güçlendirmeniz gerekirken, küçük kazalara karşı da temkinli hareket etmeniz gerekmekte.

27 Kasım 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü tavrınız partneriniz tarafından yanlış yorumlanmaya açık. Fakat uzlaşmaya meyilli haliniz sayesinde yaşayabileceğiniz potansiyel bir tartışmayı sevimli bir diyaloğa çevirebileceksiniz.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici görünüm sizi ani yolculuklara çıkaracaktır. Aşk hayatınızda yerinizde duramayacağınız bir dönemdesiniz. Nefes almaya vakit yok. Maddi kazancınız da ani artışlar ya da yeni birprojesi gündeme gelir. Sosyal aktiviteleri harekete geçirmek için sizden daha başarılı biri olamaz. Bu dönemde spor yapmayı ihmal etmeyin.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yay burcu doğum günlerinizi kutluyoruz. Bu dönemler sizin için bundan sonraki bir yılı şekillendirdiğiniz dönemler. Gökyüzü çok karışık. Bu sebeple dikkatli olmalı ve pozitif enerjinizi bozmamalısınız ki; bütün yeni yaşınız güzel geçsin. Oldukça sosyalleşeceğiniz bir ay sizleri bekliyor.

27 Kasım 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; burcunda ilerleyen Ay, daha heyecanlı ve enerjik olmanı sağlayarak çevrene karşı motivasyonunu da oldukça yükseltebilir. Sahip olmak istediğin yaşam tarzı için giriştiğin işlerde yanıldığını fark edebilir ve farklı bir strateji geliştirmek için ailenden yardım alabilir, koşulları daha net görüp değerlendirebilirsin.

27 Kasım 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 05' 19" R
Ay
Başak
12° 48' 07"
Merkür
Koç
17° 23' 52"
Venüs
Koç
17° 54' 41"
Mars
Balık
21° 31' 08"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 11"
Satürn
Balık
15° 34' 56"
Uranüs
Boğa
21° 45' 06"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
20° 02' 53"
Lilith
Başak
22° 09' 36"
True Node
Koç
15° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>