Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Evdeki Hesabın Çarşıya Uymayabilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün, özellikle aşk hayatınızın söz konusu olduğunda, sizin için harika bir gün olacak! Mevcut ilişkinizin neresinde bulunduğunuz konusunda pek emin değildiniz. Bugün ne kadar sevildiğinizi görerek rahatlayacaksınız. Tabii ki öyle olacak, siz sevilmeyecek insan mısınız? Çok fazla özelliğiniz var ve her biri için de bir talipleriniz kapınızda bekliyor.

Kendinizi ele vermeye siz karar verdiniz! Birdenbire, olması gerektiği kadar iyi performans göstermediğiniz belli. Çalışmak için efsanevi Yay öz disiplinini ortaya çıkarmanın zamanı geldi. Çalışma yöntemlerinizi değiştirebilir, paranızı daha dikkatli bütçelendirebilir veya faaliyetlerinizi değiştirebilirsiniz. Belkiyerindeki ekibinizi yeniden düzenleyeceksiniz. Her türlü çözüm sizin için mevcut!

İş hayatınızda güzel rüzgarlar esiyor. Kendinizi organize bir hale soktunuz. Şüphesiz ki, bazı projelerinizi incelediniz ya da en azından yaklaşımınızı değerlendirdiniz. Mademki bu konuda tamamsınız, neden diğer organizasyon metotlarına da bakmıyorsunuz? Fakat kendiniz hakkında çok sabırsız olmayın: Öğrenmek bazen zaman alabilir!

Buluttan nem kapar bir moddasın. İnsanların ruh hallerine ve enerjilerine karşı hassaslığın artabilir. Bazen bu durum yaşandığında kendini teslim edebiliyorsun. Radarların çok uzağı algılamaya başladığında bunalmak ve sıkılmak çok kolay olabiliyor. Odaklanmış kalmaya çalış ki pozitif ve üretken bir gün olsun. Uzun bir yürüyüşe çıkmak ve meditasyon yapmak isteyebilirsin.Herkesin dışarıda golf oynadığını ya da çok fazla faydalı olmayan bir şeyler yaptığını bilirken, bir şeyler başardığınızı hissedebilirsiniz. Elbette, insanlar ne kadar aktif olduğunuzu gördüğünde size biraz tuhaf bakabilirler ama aynı zamanda hem rahat hem de üretken olabilirsiniz. Bu, sizin davranışlarınızda var zaten. Arabayı onarmak, çimleri biçmek ya da raftaki deliği yamamak, aklınızı doğru bir şekilde verebilirseniz, oldukça keyif aldığınız şeyler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik bir iletişim kuracak ve bunun epey faydasını göreceksiniz. Başkalarının söyleyeceklerine hazırlıklı olmanız mümkün değil, dolayısıyla bunu denemeyin bile. Bütün argümanlarınızı tasarlamışsınız ve bir münazaraya giriyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Aynı zamanda karşı tarafın söyleyeceklerini de kestirmeye çalışıyorsunuz ki bunları çürütmeye hazır olun. Buna rağmen gafil avlanacaksınız.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 06:56-23:13 arasında Ay, hareketini boşlukta sürdürüyor. Gün boyunca yapacağınız maddi işlemlerde problemler, aksaklıklar yaşayabilirsiniz. 23:13 olmasıyla birlikte Ay, Kova burcuna geçiş yapıyor. Sizler için daha pozitif ve sosyal olacağınız bir geceye ilerliyorsunuz. Güzel haberler alabilirsiniz. Jüpiter, Pazartesi günü burcunuzu terk edip Oğlak burcuna geçiyor. Detaylı yazı için tıklayabilirsiniz.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için şansını zorlayacağın bir gün başlıyor. Özellikle yaşam alanın ile ilgili yapmak istediğin düzenlemeler için harekete geçebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle günü birlik gezilere katılabilirsin. Eğer ailen ile beraber yaşıyorsan onların kararına uymak senin için oldukça zor olacak. Eğer ev sahibi olmak istiyorsan yeni bir ev, yokyeri açmak istiyorsan mekan arayışların başlayabilir. Hesabına göre hareket etmek isteyebilirsin ama beğendiklerin ile bütçen tutmaması canını sıkabilir. Hayallerine ara vermek yerine krediye başvurmak gibi çözümler araştırabilirsin. Birikmiş bir miktar paran varsa çok açılmadan girişimde bulunabilirsin. Mide problemin varsa, stres kaynaklı ağrılar yaşayabilirsin. Hayatı biraz akışına bırakmanda fayda var.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve sevgi konularında karşınızdaki kişilerden önemli destekler görebileceksiniz. Kendinizi manevi anlamda güçlü hissedebilirsiniz. Aklınızda bulunan şüphelerin yerini daha güzel duygulara bırakmalısınız.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal açıdan biraz daha gerçekçi olmaya bakmalısınız. Kısıtlamalar ya da engeller gündeme gelebilir. Destek bulmanız da gerekebilir.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Finansal koşullarınızı iyileştirmek için daha stratejik davranmak isteyebilirsiniz. Ayrıca gizli ilişkilere çekilmeniz olası.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda,ve para konularında aktif bir gündeminiz olabilir. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı ve imkanlarınızı değerlendirme konusunda hızlı ve sabırsız davranabilirsiniz. Harcama ve alışverişlerinizde bütçeye dikkat etmeyi unutmayın.

30 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizde sessiz olan taraf sizmişsiniz gibi görünse de aslında ilişkinin gizli lideri sizsiniz. Partnerinize fark ettirmeden onun hareketlerini yönlendirmeyi başarıyorsunuz. Bunu herkes kolay kolay yapamaz!

30 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunuzu seyahatlerle renklendirin. Zira evdeki olayları istediğiniz gibi çözmeniz kolay değil. Özel hayatınızdaki sis perdesini aralamak için ruhsal yönünüzü güçlendirmek önemli. Spiritüel dünyanın dinamikleri size farklı bir bakış açısı kazandırır. Deniz yolculuğu planlayıp, özgürlük kalıplarınızı harekete geçirin.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaprisli davranışlarınız ilişkinizi sınırlandırıyor. Bu durum partnerinizle diyaloğunuzu olumsuz yönde etkileyebilir. İş arkadaşlarınızın düşüncesiz ve duyarsız davranışlarından dolayı gününüzü koşuşturarak geçirmek zorunda kalabilirsiniz.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi gücü olan Yay burçları gün boyu kendilerini çok iyi hissedecekler. Kendinizi günlük hayatın koşuşturmasında güvende ve huzurlu hissedeceksiniz. Değerleriniz değişip, dönüştükçe daha da sakinleşiyorsunuz. Büyük fırtına sonlandı. Yeni yaş size çok iyi gelecek.

30 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; finansal alanda ve değerlerinle ilgili alman gereken sorumluluklar ve istikrarlı ancak yetersiz bulduğun gelirin; üstünde duygusal baskı hissetmene neden olabilir. Çalışma temponu artırma konusunda yeni fikirler geliştirebilir ve işin aracılığıyla tanıştığın insanlardan destek görebilirsin.

30 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 18' 05" R
Ay
Akrep
29° 45' 57"
Merkür
Koç
15° 59' 31"
Venüs
Koç
25° 46' 17"
Mars
Balık
26° 27' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 14"
Satürn
Balık
16° 11' 31"
Uranüs
Boğa
22° 06' 23"
Neptün
Balık
28° 46' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 02"
Lilith
Başak
22° 52' 01"
True Node
Koç
15° 33' 30"
Son Güncelleme : 26/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>