Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Düşüncelerinde Kararlılık Seziliyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2019, Cuma

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 80%

Bir Yay olarak, diğer insanlarla iletişim konusunda birçok yüksek idealiniz olduğunu biliyorsunuz. Keşke her şey her zaman sevgi dolu ve kardeşçe olabilseydi... İdeallerinize uygun olan birçok olumlu şey olacağını görmek çok mutlu olabilir. Etrafınızdaki uyum, sevgi ve şefkat olacak, herkes birbirine karşı saygılı ve merhametli davranacak. Bu günün tadını çıkarın ve güç toplayın!

Bugün çok fazla fiziksel enerjiniz olmalı. Fazla mesai yapmak ve fazladan bazı şeyler yapmak isteyebilirsiniz veya bu ekstra dayanıklılık halinizi gün içinde daha fazla kendinizi göstermek için kullanabilirsiniz. Sosyal bir etkinlikte bazı nüfuzlu insanlarla iletişim kurarak heyecan verici yeni olasılıkları gün yüzüne çıkarabilirsiniz. Olumlu bir ruh halinde olacaksınız ve her durumda nasıl başarılı olacağınızı keşfedeceksiniz.

Bugün harika bir gün fakat yurtdışına çıkma konusunda dikkatli olun. Bir an, küçük maddi sıkıntılarınızın artık bittiğini düşünebilirsiniz. Maalesef ki, durum öyle değil. Bugün yaptıklarınız geleceğiniz için size bir şablon sunacak. Hareketlerinizi stabilize etmek için sarf ettiğiniz devamlı çaba gelecek için istediğiniz güvenliği size sağlayacak.

Hayatın anlamıyla ilgili bazı sohbetlere girebilirsin. Ruh arayışındasın, düşüncelisin ve bu enerji seni insanlarla entelektüel konuşmalar yapmaya itiyor. Yaşam denilen şeyi çözmeye çalışıyor, sana ne ifade ettiğini düşünüyorsun. Belki de içerisinde bulunduğun bir ilişkinin spiritüel seviyesini keşfediyorsundur.Beklenmedik bir iletişim kuracak ve bunun epey faydasını göreceksiniz. Başkalarının söyleyeceklerine hazırlıklı olmanız mümkün değil, dolayısıyla bunu denemeyin bile. Bütün argümanlarınızı tasarlamışsınız ve bir münazaraya giriyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Aynı zamanda karşı tarafın söyleyeceklerini de kestirmeye çalışıyorsunuz ki bunları çürütmeye hazır olun. Buna rağmen gafil avlanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkaları ağzını açana kadar siz gözünüzü açın ki arkada kalmayın. Oturup birinin size davetiye getirmesini beklerseniz gideceğinizi yere hiçbir zaman varamayabilirsiniz. Siz el etmezseniz taksi asla durmayacaktır. Yola bir kez çıktınız mı sizi kimse durduramaz. Yapmanız gereken ilk adımı atmak. Bugün başlangıç yapmanın ve sonra da akıntı nereye götürürse oraya gitmenin tam zamanı.

29 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün hareketine Oğlak burcunda devam ediyor. Gün içerisinde bankacılık işleriniz vaktinizi alabilir. Güzel haber ise Ay'ın Neptün ile pozitif etkileşimi sayesinde umduğunuzdan da iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Ay-Merkür kontağının aktifleştiği akşam saatlerinde ise geçmişinizde bıraktığınız birinden haber alabilirsiniz.

29 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Cuma gününü sakın ve sıradan geçirmek niyetindesin. Ancak Ayı'n konumu sosyal ve girişken olmanı sağlayacak etkiler bırakıyor. Telefonun bugün nerdeyse hiç susmayacak. İletişimde ve düşüncelerinde yenilik katacağın konular gündeme gelebilir. Eğer grup çalışması içinde isen göz önünde olduğun işlerde başarılı olacaksın. Hem zekân hem de yapıcı yönlerinle popüler olabilirsin. Hatta romantik müzikler dinleyeceğin ya da bu tarz şık sanatsal içeriği yüksek ortamlarda yer alman ruhuna da iyi geleceği kesin. Sürpriz kararlar alarak çevrendeki kişileri şaşırtacaksın. Özellikle birkaç ay önce başlayan bir ilişkin varsa bir anda evlilik kararı alman an meselesi!

29 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güvensiz ya da kendinizi insanlara karşı savunmasız hissedebilirsiniz. Bir daha yapmam dediğiniz ya da asla dediğiniz bir konudan imtihan olabilirsiniz. Bu yüzden bugün büyük konuşmalar içinde olmamalısınız.

29 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Finansal durumunuza daha fazla bakmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Eve ait harcamalarınıza dikkat etmek ve bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgili sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. İkili ilişkilerinize daha korumacı yaklaşabilirsiniz.

29 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle baskın burç, ya da sabit burçtan bir partneriniz varsa ilişki içerisinde çatışmalar yaşayabilirsiniz. Duygusal özgürlük iki tarafında koruması gereken bir süreçtir.

29 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

29 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlar söylediklerinizi tam olarak anlayamayabilir. Özellikle espri yaparken çok dikkatli olmanız gerekli. Kimseyi alındırmanıza gerek yok.

29 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda seyahat eden Ay, sizin kişisel kazançlarınıza olumlu bir açılım yansıtacak. İş başarılarınızla gurur duyacağınız bir gün sizi bekliyor.Kurumsal bağlantılarınızdan olumlu sonuçlar elde edersiniz. Uzun soluklu projelere imza atmak size rahat bir nefes aldırtacaktır. Serinkanlı, planlı ve gerçekçi olmayı gerektiren işlere ve konulara yönelebilirsiniz.

29 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

29 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yay burçlarının duygusal tatminleri, aşk hayatlarındaki hareketlilik ve hayattan aldıkları zevkler artıyor. Gün boyu hem çok mutlu hem de çok enerjiksiniz. Sosyalleşmek için uygun zamanlar. Arkadaşlık ilişkilerinde bazı kuruntularınız olabilir. Problemleri büyütme eğiliminde olabilirsiniz.

29 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün beraber çalıştığın insanların karşına çıkardığı fırsatları yakalayabilir ve kazanca çevirebilirsin. Bütçen konusunda oldukça hassas olabilir, alışverişlerini maliyet bilinciyle yaparak karlı çıkabilirsin. Akşamüzeri kişisel yeteneklerini sorgulatan durumlara karşı temkinli olmalı, enerjini yüksek tutmaya bakmalısın.

29 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 42' 00" R
Ay
Yay
04° 56' 33"
Merkür
Koç
16° 00' 59"
Venüs
Koç
26° 16' 35"
Mars
Balık
26° 46' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 56"
Satürn
Balık
16° 13' 47"
Uranüs
Boğa
22° 07' 46"
Neptün
Balık
28° 47' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 27"
Lilith
Başak
22° 54' 45"
True Node
Koç
15° 32' 12"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>