Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yüzleşiyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün işe konsantre olmanız zor olabilir. Birileri hakkında hayal kuruyor olabilirsiniz, onunla vakit geçirmenin hayalini kuruyorsunuz. Eğer yapabilirseniz, onu bir öğle yemeğine davet edin ya da birlikte romantik bir akşam yemeği planlayabilir ve biraz samimi zaman geçirebilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa, potensiyel sevgilinizle adayınızla vakit geçirin. Sadece çok utangaç olmayın! Kendinize güvenin.

Bugün, yalnız çalışabileceğiniz görevleri ve projeleri ele almak için iyi bir gün olabilir. Başkalarıyla iletişim kurmak sabırsızlık ve hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir ve bu nedenle de verimli olmayabilir. Bugün aynı zamanda işlerinizi yürütmek için iyi bir gün değil. Trafik gibi kontrolünüz dışındaki faktörler, yaptığınız şeyin önüne geçebilir, buna değmez. Akşam: Bir filme gidin ve düşünmekten uzak durun.

Bugün dışarıda zaman geçirmek isteyebilirsiniz, belki parkta bir yürüyüş olabilir. Bunu yapmanın en iyi yolunun bir süreliğine kendinizden uzaklaşmak olduğunu düşünebilirsiniz. Karar vermek bugün sizin için kolay olmayacak bu yüzden çok da zorlamayın. Dışarı çıkıp temiz havanın tadını çıkarın. Bazen bazı şeyler onları bir süreliğine aklımızdan çıkardığımızda daha hızlı bir araya gelir.

Geçmişi düşünüp, gelecekle ilgili hayaller kurabilirsin. Bazen şimdiye odaklanmakta güçlük çekiyorsun ve kuvvetli enerjini kullanamıyorsun. Geçmişte farklı şekilde de yapmış olabileceğin şeyleri ve yapmış olduğun seçimleri takıntı haline getirmek çok basittir. Kendine çok yüklenme ve her şeyin bir nedenden dolayı gerçekleştiğini unutma.Bugün siyasi meselelerin peşine düşebilir; bu konularla haşır neşir olabilirsin. Bir topluluk dahilinde, aktif işler yürütebilirsin. Uzun zamandır seni üzerinde büyük bir zevkle düşünmeye iten sosyal bir mesele olabilir. Bu konuda bir karara varıp; bu meseleye olan desteğini veya muhalifliğini ilan edebilirsin. Toplum için bir şeyler yapıyor olmak sana iyi gelecektir. Tutku ve adaleti içinde hissedeceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin dışarıda golf oynadığını ya da çok fazla faydalı olmayan bir şeyler yaptığını bilirken, bir şeyler başardığınızı hissedebilirsiniz. Elbette, insanlar ne kadar aktif olduğunuzu gördüğünde size biraz tuhaf bakabilirler ama aynı zamanda hem rahat hem de üretken olabilirsiniz. Bu, sizin davranışlarınızda var zaten. Arabayı onarmak, çimleri biçmek ya da raftaki deliği yamamak, aklınızı doğru bir şekilde verebilirseniz, oldukça keyif aldığınız şeyler.

1 Aralık 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Kova burcunda seyrine devam ediyor. Sabahın ilk ışıklarıyla oluşan Ay-Uranüs gergin görünümü nedeniyle eğitim hayatınızda beklenmedik durumlar oluşabilir. Kardeşlerinizle ilgili ani şeyler yaşayabilirsiniz. Ay-Mars arasında gerçekleşen sert görünüm sebebiyle sağlığınızı riske atacak hareketlerden uzak durmalısınız. Ay'ın Güneş ile oluşturduğu uyumlu açı, akşam saatlerinde sizi çok mutlu edecek gelişmeleri de beraberinde getirecektir.

1 Aralık 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 14:25'ten yarın 09:10'a kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Olmayan birlikteliklerin için neden, nasıl diye kendine sorular sormaktan vazgeç ve karşına çıkan fırsatları değerlendirmeye çalış. Çünkü gün senin için hoş sürprizler hazırlayacak. Son zamanlarda yaşadığın duygusal kısıtlamalardan kurtulduğunu fark edebilir, aşk konusunda adeta yeniden doğduğunu hissedebilirsin. Bu durum İlişkinde ileriye dönük sağlam adımlar atmana neden oluyor. Bugün aynı zamanda bazı olaylarda ne kadar haklı olduğunu, insanlara peşin yargının bazen işe yaradığına tanıklık edebilirsin. Sosyal çevrende ısrarcı ve inatçı yaklaşımda olan arkadaşlarınla yüzleşebilirsin. Gün içerisinde katılacağın etkinlikler, bazı konularda eksik olduğunu fark ettirecek. Bununla farklı dillere ya da edebiyat akımına da ilgin oluşabilir.

1 Aralık 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalıştığınız alanda kendinizi gösterebileceğiniz önemli başarıların altına girebilirsiniz. Başarının getirdiği mutluluk hayata karşı motivasyonunuz daha da artabilir. Bugün önümüzdeki haftanın görüşme ve planlarını kontrol etmelisiniz.

1 Aralık 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrede hareketlilik ve sohbetler söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak, yeni şeyler keşfetmek mümkün.

1 Aralık 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına yardımcı olmanız için gerekli koşulların olacağı bir gündesiniz. Biraz bunalsanız da başkalarına yardım edebilmenin keyfi ağır basabilir...

1 Aralık 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal anlamda sınırlanmış ve yalnız hissedebileceğiniz geçici etkiler alırken, yaşamınızda pozitif insanlarla görüşmek, enerji çalışmalarına katılmak ve tercih ederseniz yalnız kalarak zihninizi ve ruhunuzu dinlendirmek bugün enerjinizi yükseltmenize yardımcı olacaktır.

1 Aralık 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok hassas olduğunuz bir gündesiniz. İnsanların iyi niyetle söylediği şeyler bile sizi alındırmaya yetiyor. Biraz daha mantıklı düşünmeye çalışmanızda fayda var.

1 Aralık 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatın taşıdığı sürprizler bugün sizin karşınıza da çıkabilir. Hayatta hiçbir şey nedensiz değildir. Sezgilerinizi kullanarak olayların temelinde yatan konuyu ortaya çıkarırsınız. Meditasyon yapmak, enerji çalışmalarına katılmak size iyi gelir. Yoga eğitmenliği ve şifa eğitimleriyle ilgilenin.

1 Aralık 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

1 Aralık 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Görev ve sorumlulukların ardından bugün sosyal paylaşımlar ve iletişim hız kazanıyor. Kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizle daha sıkı bir iletişim halinde olabilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edebileceğiniz bir gün.

1 Aralık 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; Bazı konular yüzünden endişeli olabilir, hayatında geride bırakman gereken kişi ya da konuları tekrar gündemin yapabilirsin. İçsel meselelerini kriz haline getirmeyip uyum içinde kalabilirsen koşulları lehine çevirmen mümkün.  Akşamüzeri iyi haberler alıp, merakını gidermen ya da arkadaşlarınla bir araya gelmen neşeni yerine getirebilir.

1 Aralık 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 44' 09" R
Ay
Başak
08° 32' 26"
Merkür
Koç
17° 34' 24"
Venüs
Koç
17° 27' 58"
Mars
Balık
21° 14' 21"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 14"
Satürn
Balık
15° 32' 48"
Uranüs
Boğa
21° 43' 55"
Neptün
Balık
28° 33' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 37"
Lilith
Başak
22° 07' 12"
True Node
Koç
15° 36' 31"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>