Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Beklemediğin haberler kapında! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Geçmişi düşünüyor olabilirsiniz. Eski ilişkiler veya geçmiş maceralar hakkında biraz nostaljik hissedebilirsiniz. Üniversitedeki o çılgın yaz gezisini düşünebilir ya da lisedeki sevgilinizi hatırlayıp, neler yaptığını merak edebilirsiniz. Albümdeki bazı fotoğraflara bakmak veya o zamanlardan kalma eski mektupları okumak size keyif verebilir.

Bir öküz gibi çalışıyor olmanıza rağmen, muhtemelen işlerinizi biraz gevşetme şansınız olacak. Kariyeriniz veya çalışmalarınız çerçevesinde ufukta bazı güzel karşılaşmalar var. Son zamanlarda size kimsenin yardım edemeyeceğine inanmış olabilirsiniz. Önünüzdeki bu gün yanıldığınızı kanıtlayacak!

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

Yarım kalmış bir projeye bugün bir el atmak isteyebilirsin. Eski işlerle uğraşmak isteyeceğin bir gün. Evraklarla da uğraşıp onları düzenlemek isteyebilirsin. Hatta profesyonel ilişkilerini düzenlemek için bir uzmana danışma ihtiyacı hissedebilirsin. Hayatın önemli detaylarına kendini verdikçe iyi hissedeceksin. Şeylere organize olmuş ve pratik biçimlerde yaklaş.Bugün almanız gereken önemli dersler var, bu yüzden etrafınızdaki insanlara çok iyi kulak verin. Belki de uzun bir süredir diğer insanlara büyümeleri gerektiğini söylüyordunuz. Bu sözleri onlara doğrudan söylememiş olsanız da bunu kendi kendinize düşünmüştünüz. Belki de biraz büyümesi gerekenin kendiniz olduğunu anlamanın vakti gelmiştir. İnsanları o kadar kolay değersizleştirmeyin. Bu hayatta herkesten öğrenebileceğiniz önemli bir şey vardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün siyasi meselelerin peşine düşebilir; bu konularla haşır neşir olabilirsin. Bir topluluk dahilinde, aktif işler yürütebilirsin. Uzun zamandır seni üzerinde büyük bir zevkle düşünmeye iten sosyal bir mesele olabilir. Bu konuda bir karara varıp; bu meseleye olan desteğini veya muhalifliğini ilan edebilirsin. Toplum için bir şeyler yapıyor olmak sana iyi gelecektir. Tutku ve adaleti içinde hissedeceksin.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, seyrine bugün Kova burcunda devam ediyor. İletişim yönünüzün aktif olacağı bir gündesiniz. 21:20'de Ay boşluğa gireceğinden önemli görüşmelerinizi yapmalısınız. Bugün içerisinde Jüpiter Oğlak burcuna giriş yapıyor. 19 Aralık 2020'ye kadar maddi konularda hayal edemeyeceğiniz bir şans elde edebilirsiniz. Bir sene boyunca artan gelir düzeyiniz hayalinizdekileri gerçekleştirmek için fırsat verecektir. Çalıştığınız işteki maaşınız artabilir. Gayrimenkul yatırımlarınız çok iyi getiriler getirebilir. Finansal olarak derin bir nefes alacaksınız. Yalnız, Jüpiter abartıları sever. Siz de bunu alışverişlerinizde yaparsanız ekonominiz zora düşebilir. Jüpiter yazısını okumak için tıklayabilirsiniz.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hiç beklemediğin haberler alabilirsin. Cesur kararlar alacağın bir gün yaşarken hedeflerine daha yakın olduğunu da fark edeceksin. Yaz aylarından itibaren işin ile ilgili yaşadığın sorunları da artık bir bir çözmeye başlayacaksın. Duygularını kasıp kavuran konuları da gündemine alıyorsun. Artık çözülmemiş bir gönül meselen olsun istemiyorsun. Bir küs bir barış olduğun ilişkin varsa, artık daha tutarlı adımlar atmak isteyeceksin. Bu durum seni ciddi konuşmalar yapmaya itecek. Hayatında eksik olanın ne olduğunu arıyorsun. Bu sorgulamalar sana kendini yeniden keşfettiriyor. Hobilerine ve sosyal becerilerine geri dönüş yapabilirsin. Bir süredir ihmal etmediğin kurs, kulüp, vakıf gibi çalışmaları yeniden yaşamına dâhil edebilirsin.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte üzüldüğünüz bir konu bugün tekrar gündeminize gelebilir. Bu konuyla ilgili geçmişin telafisini yaparak küslükleri sonlandırabilirsiniz.Dostlarınızla yapacağınız bir plan sizleri bugün ruhsal anlamda daha güçlü hissettirecektir.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrede hareketlilik ve sohbetler söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak, yeni şeyler keşfetmek mümkün.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün boyunca iletişim kanallarınız çok çalışacak. Bol miktarda telefon, sosyal medya odağında olabilirsiniz. Eğitimlere katılmanız da olasıdır.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklenmedik haberler alabilirsin. Cesur kararlar alacaksın ve hedeflerine daha yakın olduğunu fark edeceksin.

2 Aralık 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alçakgönüllü olmak etrafınızdaki insanların sizi gerçekten iyi bir insan olarak görmesini sağlayabilir. Fakat fazla alçakgönüllü olmak başarılarınızın silik bir hale gelmesine sebep olabilir. Doğru yaptığınız işleri biraz övmeniz ve görünür olmanız gerekli.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dış koşullar düşünce ve iletişim yeteneklerinizi kısıtlıyor. İnsanlar sizin plan ve fikirlerinizi eleştiriyor, fakat onların eleştirilerini içselleştirmeyin. Siz planlarınıza neden karşı çıkıldığını anladığınızda, uygun değişiklikleri yapa bilirsiniz.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yay burçları hallerinden memnunlar. İnsan ilişkileri konusunda yeni bir noktaya gelen Yay burçları, bulundukları ortamın parlayan yıldızları. Jüpiter ile ayrılmak üzere olduğunuzdan son aşamada güzel fırsatlar ve şanslar yakalayabilirsiniz.

2 Aralık 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; yönetici gezegenin Jüpiter bugün Oğlak burcuna geçiyor. Önümüzdeki aylarda eline toplu bir para geçebilir ya da kazançlarında artış olabilir. Bugün ise planlarında aksama olabilir, hava ya da yol muhalefetinden dolayı istediğin programı uygulayamayabilirsin. Buna rağmen bir iletişim ağı kurarak paylaşımlarda bulunabilirsin.

2 Aralık 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 48' 37"
Ay
Akrep
20° 00' 09"
Merkür
Koç
26° 17' 27"
Venüs
Balık
21° 10' 02"
Mars
Balık
04° 41' 32"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 09"
Satürn
Balık
13° 15' 39"
Uranüs
Boğa
20° 38' 43"
Neptün
Balık
27° 47' 43"
Plüton
Kova
01° 49' 13"
Chiron
Koç
18° 46' 22"
Lilith
Başak
19° 45' 25"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>