Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yeni dostluklar ediniyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bunu farketmeyebilirsiniz, ama kişiliğinizin güçlü ve çekici bir tarafı var. Bugün istediğiniz şeyi almak için bu enerjiyi kullanmalısınız. Birini etkilemek istiyor olabilirsiniz, bu patronunuz ya da görüşmek istediğiniz bir kişi olabilir. Bugün, çekiciliğinizi ve ikna etme becerinizi kullanmamız için harika bir zaman. Sadece elde etmek istediğiniz sonuçlara odaklanın ve hedeflerinizi gözden kaçırmayın.

Havadaki inanılmaz coşkun havayı benimsemeye çalışmalısınız. İşler hızla ilerliyor ve uzun vadeli trendlerin bir araya geldiğini göreceksiniz. Bugün bilinmesi gereken şey, gerçek olduğunu bilmediğiniz gerçeklere dayanarak faaliyet gösterip göstermediğinizden emin olmaktır. Kaynaklarınızı kontrol edin. Dikkatli olun, ancak iyi görünen bir fırsat görürseniz, onunla devam edin.

Bugün aldığınız haberler göründüğü gibi olmayabilir, buna dikkat edin. Bu haberler gün boyu canınızı sıkacak teknik sorunlar olabilir. Banka hesap durumunuz tam anlamıyla anlaşılmaz halde ya da tüm faturalarınız eksilerde olabilir. Panik yapmayın. Birkaç telefon görüşmesi yapın ve önce durumu anlayın. Ne yaparsanız yapın, bu haberin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Nihayetin de para bu. Her şey açıklığa kavuşacak bu yüzden rahat olun ve ayaklarınızı şöyle bir uzatın, bi cappuccinoyu hak ettiniz.

Bugün rahatlama günü. Şatafatsız hatta ilham verici. Her zamanki isyankar tavrın yerine sakin bir şekilde favori fikirlerin üzerine konuşurken kendini bulabilirsin. Ayrıca yeni fark ettiğin bu makul olma kabiliyeti de mutlaka bir engel değildir; aksine faydalıdır!Bugün geçmişteki olaylara saplanıp kalmayın. Geleceğe bakmalısınız. Yataktan sanki bugün gezegendeki ilk gününüzmüş gibi fırlayın. Hayatta olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzun, ayrıca ne kadar çok güçlü ve nüfuzlu olduğunuzun farkına varın. Bu gücü akıllı bir şekilde kullanın, zira bugün normalden daha fazla kendini gösterdiğini fark edeceksiniz. Kadınlarla olan ilişkilerin bugün gibi bir günde özellikle ümit verici olacağını aklınızdan çıkarmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün konusu bilgi ve öğrenme olacak. Eğitiminiz gerçekten hayal ettiğiniz alanda mıydı? Hiç falanca okulda ya da programda eğitim almadığınızdan utanç duyduğunuz oluyor mu? Eğer bu sorular zihninizi meşgul ediyorsa, yaratıcılığınızın aldığınız eğitimle çok az ilgisi olduğunu aklınızdan çıkarmayın; önemli olan bilgi ve becerilerinizi daha iyi bir dünya için nasıl kullanacağınız.

5 Aralık 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay ve Merkür arasında gerçekleşen uyumlu görünüm sayesinde güne uyandığınızda yüzünüzü güldüren haberler karşınıza gelebilir. Saat 11:14-22:44 aralığında Ay, bugün uzun süre boşlukta hareket ediyor. İşlerinizi sonuçlandırmakta bu zaman içinde zorlanabilirsiniz. Saat 22:44'te Ay, Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatınızda pozitif zamanlarda olacaksınız. Şansınız da açılmaya başlıyor.

5 Aralık 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 10:13 - 21:44 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket ediyor. Geçmişle hesapların hiç bitmemiş gibi görünse de yeni oluşumlar için çoktan adım attın. Yaşantının her döneminde, hep kendi duygularını hedef aldın. Ne de olsa bağımsızlık güdülerini önleyemiyorsun. İşinden memnun olmayan bir Yay burcuysan, hayatın için kolları sıvayabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşıma kararı alacaksın. Bugün aynı zamanda yeni dostluklar için mükemmel bir gün olabilir. Tahmin edemediğin insanlar ile tanışmak hayata dair görüşlerini de etkileyecek. Ancak zaman zaman duygusallaşabilirsin. Bu durumdan dolayı eski dostlarına olan özlemin artacak.

5 Aralık 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda kendinizi bir düzen içine sokabilir ve rahat bir nefes alabilirsiniz. Ekonomik durumları dengeye koymak size iyi gelecektir. Aklınızı en ideal konum içinde bulundurmalısınız. Herhangi bir çılgınlık içinde olmamalısınız.Cesaret ve çılgınlık arasındaki çizgiyi iyi bilmelisiniz.

5 Aralık 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularla meşgul olabilirsiniz. Geçmişte kalan olaylarla ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz. Bu durum kafanızı karıştırabilir. Planlarınızdaki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Akşam saatleri sizin için daha keyifli bir hal alabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla plan yapabilirsiniz.

5 Aralık 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi ifade edemediğinizi hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda partnerinizle dengede bir süreç benimsemek sizin açınızdan iyi olacaktır.

5 Aralık 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

5 Aralık 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Genelde dışa dönük bir insan olsanız da bugün kendinizi biraz utangaç hissediyor olabilirsiniz. Muhtemelen bir dostunuzla yaşadığınız tartışma sizi kötü etkilemiş. Bu yüzden içinize kapanmışsınız. Bunu kırıp sosyalleşmeye çalışmayı denemelisiniz.

5 Aralık 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, partnerinizle çocuksu, neşeli heyecan yaşayabilirsiniz. Bugüne kadar hiç gitmediğiniz yerlere gitmek, dostlarınızla birlikte vakit geçirmek için harika bir gün. Ayrıca sportif faaliyetler, sanat çalışmaları, yoga, pilates gibi etkinliklere zaman ayırabilirsiniz.

5 Aralık 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

5 Aralık 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal dönüşümler söz konusu olabilir. Duygularınızın, duygusal zaaflarınızın sürekli suistimal ediliyor olması sizi biraz öfkelendirebilir. Dikkati kendinize çekmek isteyebilirsiniz. Gökyüzünde sizin burcunuz yükseliyor. Bu zaman dilimini güzel işler yaparak değerlendirin. Rehavetten ve tembellikten uzak durun.

5 Aralık 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ev ve aileye ilişkin konular bugün önem kazanabilir. Gerçekçi ve objektif yönlerinizi ortaya çıkarabileceğiniz bir gün olabilir. Geçmişle ilgili konular gündeme gelirken ciddi ve kararlı bir duruş sergileyebilirsiniz.

5 Aralık 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 45' 00" R
Ay
Yay
05° 35' 40"
Merkür
Koç
16° 01' 13"
Venüs
Koç
26° 20' 23"
Mars
Balık
26° 48' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 39"
Satürn
Balık
16° 14' 04"
Uranüs
Boğa
22° 07' 56"
Neptün
Balık
28° 47' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 38"
Lilith
Başak
22° 55' 05"
True Node
Koç
15° 32' 02"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:14

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>