Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Huzursuzluğun artıyor! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 100%

Bugün fikirlerinizi paylaşma isteğinde olabilirsiniz. Aslanın artık biraz kükremesi gerek! Bazı güçlü inançlarınız ve tutkulu fikirleriniz var bu yüzden konuşmaktan çekinmeyin. Anca bir dinleyiciye ihtiyacınız var. Sevdiklerinizi etrafınızda toplayın ve düşüncelerinizi onlarla paylaşın. Ya da bir arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin ona hislerinizi açın. Gerçekten düşündüğünüz şeyi yaparsanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz!

Bugün başkalarının görüşlerine karşı açık olmaya çalışmalısınız. Her türlü işi halledebilecek keskin bir zekanız var. Ancak şimdi daha hassas bir personel sorunundan habersiz olabilirsiniz. Çalışanlarınızın söylediklerini dinleyin (eğer bir yöneticiyseniz.) Veya bir ekibin üyesiyseniz,arkadaşlarınız fikirlerini dile getirirken dikkat edin.

Zihniniz çok açık, aktif, her türlü zorlukla başa çıkabilecek kadar hazır, ve istekli. İnsanlar bunu hemen fark edecek bu nedenle eğer kendinizi insanların yardım ve tavsiye istekleriyle boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Bunlarla başa çıkabilirsiniz. Başkaları için yapabileceklerinizi yapın fakat kendiniz pahasına değil. Ateşlenebilirsiniz, dikkat edin. Bütün haftasonunu yatakta hasta halde geçirmek istemezsiniz. Hızınızı kendinize göre ayarlayın böylece yarın için de enerjiniz kalır.

Sağlığına eğilebilirsin. Tükenmiş ve yorgun hissetmekteysen, sisteminin bir onarıma ihtiyacı var demektir. Besin değeri yüksek yiyecekler yemeye özen göster. Her gün vitamin ve mineralli bitkiler tüketmen de iyi gelebilir. Bir beslenme uzmanına ve aktara danış; vücudunun ihtiyaçlarını öğren. Veya internette biraz araştırma yap.Bugünün konusu bilgi ve öğrenme olacak. Eğitiminiz gerçekten hayal ettiğiniz alanda mıydı? Hiç falanca okulda ya da programda eğitim almadığınızdan utanç duyduğunuz oluyor mu? Eğer bu sorular zihninizi meşgul ediyorsa, yaratıcılığınızın aldığınız eğitimle çok az ilgisi olduğunu aklınızdan çıkarmayın; önemli olan bilgi ve becerilerinizi daha iyi bir dünya için nasıl kullanacağınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezginiz bugün normalden çok daha yüksek olmalı. İnsanların geçmişlerinden çok şimdileriyle ilgilenmekle daha az ilgili olacaksın. Tarihsel figürler, belki de manevi disiplinlerle ilişkili olanlar, özellikle ilgi çekici görünebilir ve konuyla ilgili kitaplar bunun sadece ilginç değil, aynı zamanda bilgilendirici olduğunu da kanıtlayacak. Geçmişten gelen insanlar hakkında okuduklarınızdan edindiğiniz bilgiler, şimdiki anlayışınızı arttırmanıza yardımcı olacak. Okumaya devam edin!

4 Aralık 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Balık burcunda ilerliyor. Ay ve Güneş arasındaki gergin etki nedeniyle evinizin içinde tehlikeli işlerden sabah saatlerinde uzak durmanızda yarar var. Akşam saatlerine geldiğinizde ise Ay'ın Neptün ile kavuşumuyla mutlu olacağınız haberler alabilirsiniz. Hayallerinizi ertelemeyin, artık harekete geçmenin zamanı geliyor.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Potansiyelini doğru kullanabileceğin bir gündesin. O yüzden de aktif yapını ön plana çıkarabilecek işlerle uğraşmalısın. Kişiliğin gereği her şeye sabırla yaklaşıyor ve olayların gelişimini bekliyorsun. Bunun avantajlı taraflarını göreceksin. Farklı ortamlarda, huzursuz yapın ortaya çıkabilir. Rutinini bozacak düzensiz, plansız, kaos halinde ne varsa uzağında durmayı seçebilirsin. Sevgilisi olan bir Yay burcuysan konuşmalarda tansiyon yükselebilir, dikkat et derim! Evli ve çocukları olan bir Yay, ailecek kültürel etkinliklere katılabilirsiniz. Ayrıca görünüşünle ve tavrınla bulunduğun ortamda farklı insanları etkileyebilirsin. Bu günleri sakın evde geçireyim deme! Kuracağın iletişimlerin, sana verimli ve somut getirileri mutlaka olacaktır.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizle bugün keyifli bir vakit geçirebilir ve kariyerinizle ilgili fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Hedeflerinizi çevrenizdeki insanlara kabul ettirmeye ya da sevdirmeye çalışmayın. İnanıyorsanız peşinden gidin.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda hassas dengeler olabilir. Konuştuğunuz kişileri anlayarak yaklaşmanızda fayda var. Kendi iç sesinize kulak verin. Uğraştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir. Zorlandığınız durumlarda yardım almalısınız. Duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı şeyleri akışa bırakmalısınız.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi imkanlarınızın artacağı bir güne giriyorsunuz. Bolluk odaklı bir günde olduğunuz için enerjiniz de yükselecek. Mutluluğunuz çevrenize de yansıyacak.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyle şans ve bereket gezegeni Jüpiter Oğlak burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir yıl boyunca finansal kaynaklarınızı büyütme imkanınız olacak. Çalışarak gelen bir para olacaktır.

4 Aralık 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapılan işlerin sadece sizin bildiğiniz yoldan yapılmasını istiyorsunuz. Bugün bu yüzden oldukça inatçısınız. Çevrenizde düşüncelerinizi değiştirebileceklerine inananlar varsa yanılıyorlar!

4 Aralık 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün evdeki işlerinizi bir türlü bitiremezsiniz. Bu nedenle, yeni işlere başlamaktan ziyade eskileri tamamlayın. Evde su borusunun patlaması, zeminden su çıkması, evi su basması gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Buna göre önlem almakta fayda var. Diğer yandan para konularında gecikmeler gündeme gelebilir.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kalabalıklar içinde daha rahat hissediyorsunuz. İkili ilişkilerde daha rahat akan, daha derin mutluluklar yaşayabilen Yay burçları, zamanlarını romantik anlamdaki partnerleri ile geçirmekten daha fazla keyif alıyorlar. Sevgilisi olmayan Yay burçları ise daimî olarak arkadaşları ile. 'Eve gideyim, dinleneyim' diyen yok.

4 Aralık 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişim zordur. Kendi görüşlerinize o kadar bağlısınız ki, insanlar onlara karşı gelmek zorunda kaldıklarını hissediyorlar. Eğer dirençle karşılaşırsanız, bakış açınızı yeniden inceleyin. Sizin görüşleriniz faydalarından daha uzun yaşamış olabilir. Başkalarıyla problemleriniz olursa kendinizi yargılayın.

4 Aralık 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 02" R
Ay
Akrep
28° 53' 32"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 09"
Mars
Balık
26° 23' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 16"
Satürn
Balık
16° 11' 08"
Uranüs
Boğa
22° 06' 09"
Neptün
Balık
28° 46' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 48"
Lilith
Başak
22° 51' 34"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>