Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Net Olmanın Mutluluğunu Yaşıyorsun. Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2019, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Yeniden, kaldığı yerden başlamak için hiç geç değil. belki de tam zamanı. Önünüzde bu konuda size çalışacak saatler var, zamanı değerlendirmelisiniz.

İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir. İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor

Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olabilir. Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.

Bazı durumlarda yetkin olmayan insanların etkisinde kalabiliyorsunuz. Arada bir sergilediğiniz bu tutum, bir gün sizi kendinizi beğenmez duruma getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sizi bir konuda kararsızlığa düşürecek bir duyum alacaksınız. Bu bilgi uzun zaman kafanızda yer edecek. Aydınlanmak için birkaç kişiyi kırmayı göze alabileceksiniz. Sevinçli bir gününüzde, coşkulu dostlarınızın arasındasınız. Bu sevinci ve coşkuyu son kertesine kadar hissedebilmelisiniz. Bunu sizinle özellikle paylaşmak isteyenler olacak.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Boğa burcunda hareket ediyor. Çalışma hayatınızın öne çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. Sabah size zorluk çıkartan konular akşama olumlu sonuçlanacaktır. Bugün, Merkür Yay burcuna geçiyor. 29 Aralık'a kadar kendinizi geliştirmeye yönelik çalışmalara ilgi duyabilirsiniz. Yeni bir eğitime ya da bir kursa başvuru yapabilirsiniz.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentilerin ve hayal kırıklıklarının arasındaki çizginin daha çok belirginleştiği bir gün, öyle değil mi? Son günleri bir düşün. Yeni fırsatlar giriyor hayatına. Belki şuan bu fırsatı anlamasan da ilerleyen günlerde kendini gösterecek gelişmelere hazır ol. Kendini daha iyi tanıdığını ve ne istediğini bildiğini düşünüyorsun. İş arayışında olan bir Yay burcuysan, kendi alanının dışında birteklifi alabilirsin. Maddi konuda kendini bir düzene sokacaksın. Sanatla ilgilenen bir Yay burcuysan, bugün bir ilham ile güzel eserler ortaya koyabilirsin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevdiğin kişi ile gelecek planlarını daha net konuşabilirsiniz. Birçok konuya açıklık getirebilirsiniz.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Abartıdan ve dedikodulardan uzak durmalısınız. Dostlarınız ya da ani gelen misafirleriniz sizin motivasyonunuzu değiştirecektir.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. Risk almak isteyeceğiniz konular olabilir. İkili ilişkilerinize özen göstermelisiniz. Gün içinde doğabilecek imkânlar söz konusu. Hareketli bir gündeminiz olabilir.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki problemleri çözümlemek için anlayışlı olmanız gerekmekte. Bugünlerde kendinizi herhangi bir konuda bağlı hissetmek istemeyebilirsiniz.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal anlamda, özellikle de aile bireyleri ile bir araya gelerek herkese fayda sağlayacak güzel kararlar alabilirsiniz. İlişkiler güzelleşecektir.

9 Aralık 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle olan ilişkiniz sizi her gün daha da şaşırtıyor. Her yeni gün sizin için bir macera. Birlikte olduğunuzda daha cesur, yaratıcı ve eşsiz olduğunuzu hissediyorsunuz. Böyle bir ilişkiye sahip olduğunuz için ne kadar mutlu olduğunuzu partnerinize de söylemelisiniz!

9 Aralık 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde büyüklerinin sorumluluğunu taşıyorsun. Atacağın adımlara karar verirken, bunu göz önünde bulundurman gerekecek.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller

9 Aralık 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyeriniz konusunda yeni bir başlangıç yapma arzusunda olabilirsiniz. Eğer bulunduğunuz yerde halinizden memnun değilseniz, artık gelişemediğinizi hissediyorsunuz doğru zamanlar gelmiş olabilir. Maddi anlamda beklenmedik sorunlar söz konusu olabilir. Her şeye rağmen zaman sizin zamanınız. Evren sizin için çalışmaya devam ediyor.

9 Aralık 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; Merkür'ün burcunda harekete geçmesiyle birlikte kendini rahat ifade edip, görüşlerini paylaşabileceğin bir döneme giriyorsun. Ancak bugün sabah saatlerinde işlerin pek kolay ilerlemeyebilir,ortamında gerilimler, sakarlıklar ya da ufak tefek sağlık sorunları yaşayabilirsin.

9 Aralık 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 01' 02" R
Ay
Akrep
13° 19' 57" R
Merkür
Koç
16° 00' 30"
Venüs
Koç
24° 08' 42"
Mars
Balık
25° 25' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 55"
Satürn
Balık
16° 04' 08"
Uranüs
Boğa
22° 01' 56"
Neptün
Balık
28° 44' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 29"
Lilith
Başak
22° 43' 14"
True Node
Koç
15° 36' 58"
Son Güncelleme : 24/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>