Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Etrafındakilerin niyetlerini öğreniyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2019, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün aşk meselelerinde kendinizi fazla öne çıkarmayın, özellikle de yakın zamanda yeni biriyle tanıştıysanız. Bir adım atmadan önce bu kişiyi iyice tanımak için zaman ayırın. Eğer bir ilişkiniz varsa, bugün eşiniz/sevgilinize karşı daha dikkatli olmaya çalışın.

İşlerin gerçekten iyi gittiğini düşündüğünüz an, bir şeyler yolunuza çıkıyor. Bugünyerindeki projelerinizle ilgili birkaç gerileme keşfedebilirsiniz. Ve onlarla nasıl başa çıkacağınızı bulmanız gerekecek. Aklınızın arkasında, bu aksaklıkların çıkmasını bekliyor olabilirsiniz. Bu, sezgilerinizi yeterince sık dinlemediğinizi ve çoğu zaman size söyleyecek çok şeyi olduğunu gösteriyor!

Eski sandığınızı yeniden kullanılır hale getirmenin zamanı geldi. Özel bir inancınız alevlenmiş gibi görünüyor. Bunu tüm dünyaya yayma dürtüsüne karşı koyamıyorsunuz. Kesinlikle, hevesinizi paylaşın fakat bunu dikkatlice ve düşünerek yapın. İnsanlar çok fazla bilgi vermediğiniz zaman daha iyi tepki verirler. Bırakın kendi sonuçlarını kendileri çıkarsınlar.

Birisiyle hararetli bir tartışmaya girebilirsin. Günün enerjisi seni cesur kılıyor olacak. Kendi bakış açını savunmak konusunda yürekli hissediyorsun. Eğer biri karşıt bir görüşü savunursa, hemen karşılarına dikileceksin!Görüşlerini somut verilerle destekleyebilirsin. Gördüğün gerçeği ifade etmekten çekinme. Çevrendekileri de böylece aydınlatabilirsin.Hayatınızın belli alanlarında bazı aksaklıklar yaşanıyor olabilir. Bu aksaklık ne olursa olsun, anahtar kelime "sabır" olacak bugün. Bir şey için yirmi dakika sırada beklemeniz gerekiyorsa, bekleyin. Bu vakti, düşüncelerinizi düzene sokarak, yarını planlayarak ya da bir e-posta yazarak değerlendirebilirsiniz. İşlerin planladığınız gibi gitmemesi bugünden azami verim alamayacağınız anlamına gelmez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

üyesi olduğunuz grupta duygusal seviye yükseklerde seyredebilir bu sebeple sizin de katıldığınız anlaşmazlıklar kavgaya dönüşebilir. Bunların dışında kalın, aksi sizin için hiç iyi olmaz. İzlenimlerinizi yazın ve diğerleriyle sinirlerin yatıştığı bir başka zaman diliminde paylaşın. Kendinize ait bir kişisel hedefe ulaşmak için son bir adım atmak isteyebilirsiniz, ancak kontrolünüzün ötesindeki güçler tarafından engellenebilirsiniz. Sabırlı kalmaya çalışın!

7 Aralık 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Ay'ın bugün Satürn'le oluşturduğu uyumsuz kontak nedeniyle gönül ilişkinizde agresif olabilirsiniz. Bazı şeyleri fazla sorguladıkça aranızdaki tansiyon yükselebilir. Saat 18:01'den sonra Ay, yarına kadar hareketini boşlukta sürdürüyor. Eski işlerinizi tamamlamak için bu akşamı değerlendirebilirsiniz.

7 Aralık 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 17:01'den yarın 09:29'a kadar Ay Boşlukta hareket ediyor. İşlerini sakin ve dikkatli bir şekilde yapmalısın. Aceleye getirmen zararlı çıkmana neden olabilir. Aşk hayatınla ilgili konular başta olmak üzere, ailedeki gençler üzerinde daha dikkatli düşünmende yarar var. “ilgimi çeken biriyle hala tanışmadım “diyen bir Yay burcuysan, kalbinin hızla atacağı bir gün seni bekliyor. Gün içerisinde amacını bir türlü çözemediğin insanların niyetlerini öğrenme fırsatı yakalayabilirsin. Karşı tarafın ağzından laf almanız kolaylaşabilir. Bu yüzden soru sormaktan çekinme derim. Kim bilir, belki de merak ettiğinden fazlasını duyarsın. Kilo problemi olan bir Yay burcuysan, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

7 Aralık 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızla ilgili hızlı bir iletişim süreci içinde olabilirsiniz. Bugün merakınıza yenik düşmemelisiniz. Aşk ve ilişkilerden yana anlaşılmak isterken bazı durumlarda sizlerde ani çıkışlar yapabilirsiniz. Uzlaşmacı olmayı seçin.

7 Aralık 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebileceğiniz akıcı bir gündesiniz. Aşkta da mutlu olmak daha kolay olacak.

7 Aralık 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşündüğünüz şeyler dönemi için önemli olsa da şu anınız ve geleceğiniz de değerli. Düşünerek ve hesaba katarak yapacağınız her şey gelişme ve başarı vaat edecek

7 Aralık 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler bugün hareketli, canlı bir gündeme işaret ediyor. İstek ve beklentileriniz ön planda olabilir, kendi ihtiyaçlarınız konusunda daha talepkâr davranabilirsiniz. Kişiliğinizi ortaya koyabilirsiniz.

7 Aralık 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beğendiğiniz kişiye açılmak için bir işaret bekliyorduysanız bugün şanslı gününüzdesiniz. Karşınızdaki kişiden olumsuz cevap almak olasılığınız neredeyse yok. O zaman harekete geçin!

7 Aralık 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizin günlük rutininizi etkiler. Şirket içi toplantılar, mesai arkadaşlarınızın kararlarını onaylamak ve yurt dışı planları yapmak, onların isteklerini dinlemek ön plana çıkar. Gündelik ihtiyaçlarınız için alışverişe çıkabilirsiniz. Kan değerleriniz için test yaptırabilirsiniz. Ofis dekorasyonunuzda değişiklik yapabilirsiniz.

7 Aralık 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınız ve ilişkilerin gidişatı konusundaki belirsizliklerden yorulmuş olabilirsiniz. Biraz daha ketum kalmakta fayda var.

7 Aralık 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zihniniz bol uyarılarla başa çıkmak için gece gündüz çalışmaktadır. Olağanüstü koşullarda bile, sakin düşünmeyi öğrenin. Bilgi toplayın ancak kararlarınızı erteleyin. Seyahat değerinden daha fazla sorun çıkara bilir. Gerektiğinden daha fazlasını yapmayın.

7 Aralık 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün her ne yapmak istiyorsan yalnız kalmıyorsun. Evde dinlenmek veya gezmek istersen çevrendeki insanlar yanında oluyor. Aynı zamanda seni çok seven bu kişiler sana ihtiyacın olan desteği sağlıyor. İşlerini titizlikle halledebilirsin. Temiz ve düzenli bir şekilde çözüme kavuşturmakta zorlanmıyorsun.

7 Aralık 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 00' 15" R
Ay
Akrep
25° 55' 43"
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
25° 23' 41"
Mars
Balık
26° 12' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 59"
Satürn
Balık
16° 09' 49"
Uranüs
Boğa
22° 05' 21"
Neptün
Balık
28° 46' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 59"
Lilith
Başak
22° 49' 59"
True Node
Koç
15° 34' 24"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>