Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Oldukça Aktif Olduğun Bir Gün Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2019, Salı

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 80%

Yaşamış olduklarınız, yaşamak istediklerinizin önünde bir set oluşturmuş gibi. Ama hiçbir şeyin unutulmaz olmadığını çok yakında anlayacaksınız. Bugünlerdeki psikolojiniz yüz seksen derece değişebilir.

İşinizde yetkin biri olmanız, farklı olarak yorulmanıza neden olabiliyor. Yorgunluğunuzu azaltmanız için bir yardımcıya ihtiyacınız olabilir. Bunu bugünlerde talep edebilirsiniz.

Biraz rahat bir insan olmanız, para sıkıntılarınızı soğukkanlılıkla aşmanızı sağlıyor. Güçlü para destekleriniz var. Bunları, toparlanana kadar bir yan gelir olarak değerlendirebilirsiniz.

Bir arkadaşınızla bağımlılık derecesindeki yakınlığınız, dost çevrenizde gizli bir kırgınlık yaratabiliyor. Bugünlerde bazı arkadaşlarınız sizden uzaklaşabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaretli birisiniz. Ama bir zamanlar düşünmeden gözünüzü kararttığınız birçok şeye karşı şimdi çekingenlikler gösterebiliyorsunuz. Dostlarınız arasındaki işle alakalı bir yakınlaşmaya mani olmak isteyeceksiniz. Bu konu hiç ummadığınız biçimde şekillenebilir. Aile içinde sizi çok mutlu eden biri var. Onunla ilgili bugünlerde bazı girişimleriniz olacak.

10 Aralık 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün içinde 04:12-19:46 arası boşlukta ilerliyor. Çalışma hayatınızda bir hayli efor sarf edebilirsiniz. Düzgün giden işlerinizde gecikmeler yaşandığından verdiğiniz çaba da sizleri yormaya başlayabilir. Fakat akşam olduğunda bu stresten kurtuluyorsunuz. Saat 19:46'da Ay, İkizler burcuna geçiş yapıyor. Sizler için ilişkinizde iletişim yönünüzün arttığı bir akşam geliyor. Konuşarak her şey tatlıya bağlanabilir.

10 Aralık 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 03:11 - 18:46 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket ediyor. Bugünkonusunda detaylar ön planda olacak. Liderlik yapmak, yönetmek, organize etmek gibi konularda pratik ve yaratıcı olacaksın. Organizasyon yapmak, giyim kuşam, ev dekorasyonu gibi yaşam alanında ufak değişiklikler yapmak isteyeceksin. Yaratıcı ruhun bugün yapmak istediğin birçok aktivitede sana ön ayak olacak. Sosyal aktiviteler hızlanabilir. Bu açıdan ekip çalışmaları, grup organizasyonları artacaktır. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilinden bugün daha fazla ilgi göreceksin ve bu durum oldukça hoşuna gidecek. Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Yay burcuysan, sevdiğin kişi ile planlarınızda değişiklikler olabilir, farklı planlar üzerine konuşmalar yapabilirsiniz.

10 Aralık 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ailenizle kuracağınız iletişim de samimi olmak önemli olacaktır. Konuşma sırasında bazı gerçekler sizi şaşırtabilir ve neye inanacağınız konusunda kararsız olabilirsiniz böyle bir günde şartları zorlamamanız yerinde olacaktır.Content Video - Yaylar büyük sürprizlere hazır olun!

10 Aralık 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki koşularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İş yerinizde eksik kalan işleri tamamlayacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. İlerleyen saatlerde ilişkilerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

10 Aralık 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi yeterli hissetmeyebilirsiniz. Partneriniz sizden sürekli farklı beklentilerde bulunabilir bu da kafa karışıklığına sebep olabilir.

10 Aralık 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

10 Aralık 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçinizdeki gücü fark edip onu beslemenin zamanı geldi. Bunu yaptığınız zaman bu enerjinizi çok farklı alanlarda kullanabileceksiniz.

10 Aralık 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler alanınızda meydana gelen olaylar nedeniyle bugün özel hayatınızda olan biteni tekrar gözden geçirme ihtiyacı duyuyor olabilirsiniz. İki kişi arasında bocalama yaşayabilirsiniz. Kafanızdaki karışıklığı gidermek için yalnız başınıza kalıp her detayı masaya yatırmadan önce temiz havada uzun bir yürüyüş yapın.

10 Aralık 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

10 Aralık 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gökyüzü tamamen sizin için çalışıyor. Hala Yay burçlarının doğum günlerini kutluyoruz. Bu demektir ki; bir sonraki yıla kadar hayatınızda olacakları bu dönemlerde oluşturuyorsunuz. Her hareketinize dikkat edin ve en önemlisi sizin o güzel pozitif enerjinizin bozulmasına izin vermeyin. Yakın çevrenizle ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir.

10 Aralık 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; sabah saatlerinde eksiklerini tamamlamaya ve tam bir düzen kurmaya odaklanabilirsin. Fakat günün ilerleyen saatlerinde karşıt burcunda ilerlemeye başlayan Ay, iletişim trafiğinin birden hızlanacağına işaret ediyor Karşındakilerin tutarsız söylemleri kararsız kalmana neden olabilir.

10 Aralık 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 51"
Ay
Akrep
24° 37' 59"
Merkür
Koç
26° 27' 42"
Venüs
Balık
21° 37' 51"
Mars
Balık
04° 59' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 55"
Satürn
Balık
13° 18' 13"
Uranüs
Boğa
20° 39' 46"
Neptün
Balık
27° 48' 34"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 40"
Lilith
Başak
19° 47' 55"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>