Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Müjdeli Haberler Alabilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2020, Cumartesi

Aşk 90%
Para 30%
Sağlık 50%

Son birkaç ay boyunca attığınız adımlara rağmen, en değerli hedeflerinize ulaşma yeteneğinizden şüphe etmeye başladığınızda kısa bir süre sonra bir çöküş yaşayabilirsiniz. Bazı beklenmedik engeller ortaya çıkmış olabilir, ancak bu tür şeylerin sizi daha önce durdurmasına asla izin vermediniz. Şimdi de bu tuzağa düşmeyin. Kendinizi hazırlayın, yöntemlerinizi yeniden değerlendirin ve işe koyulun. Başaracaksınız

Eviniz gerginlikle dolu bugün telaşlı bir yer olmaya yatkın. Aile üyelerinin hepsi çiğneyebileceklerinden daha fazla ısırmış görünüyorlar ve iyi birer arkadaş olamayacak kadar stresli görünüyorlar. Romantik partneriniz de üzerinde çok fazla kariyer baskısı hissediyor olabilir ve bu nedenle öfke nöbetleri geçirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Yapmanız gerekenler üzerinde yoğunlaşın ve herkesin kendi zorlukları üzerinde çalışmasına izin verin.

Bugün bir ... kadını olarak kendinizi üzgün hissettiğiniz bir gün. Anaç yönünüz gerçekten bugün sizden yardım veya tavsiye isteyen insanlara yardım etmek istiyor, fakat sizden faydalandıkları veya size yapmak istemediğiniz şeyleri yaptırmaya çalıştıkları konusundaki safsataları takmayın. Evet, aynı zamanda hem kendinizin hem de etrafınızdakiler için iyi bir anne olmak zor bir şey.

Günün enerjisi seni öyle asabileştirecek ki insanlar ne yapacağını bilemeyecek. Göksel açıların etkileri hayatına patlama derecesinde yoğunluk getirecek ve sen de yapman gerekenleri planlamak gibi bilgece bir davranış sergiliyor olacaksın. Fiziksel ev işleriyle meşgul ol. Organize et, mobilyaların vs. yerini değiştir. Herkesi delirtmek yerine enerjini üretkenlikle harca.Bugün herhangi bir konuda çözüme varmanız kolay olmayabilir. Günün üzerinde etkili olan ezici bir direnme duygusu, plana göre hareket etmenizi zorlaştırıyor. Bugün savaşmak için iyi bir gün değil. İşler istediğiniz şekilde gitmiyorsa, çok zorlamayın. Halletmek için şiddete başvurmak durumun daha da kötü bir hal almasından başka bir işe yaramayacak. Sakin kalabilmek için birtakım tavizler vermeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

En derin entelektüel kompleks ve takıntılarını deşifre etmek için güzel bir gün. Geçmişte felsefe veya matematikte başarısız olmanla ilgili anılar şu aralar yine aklına gelecek. Bu anılardan birini yakalayıp kontrol altına alabilmekten büyük keyif alabilirsin. Karides ağını çıkar ve birini yakalamayı dene bakalım! Bu hayali aktivite bile şaşırtıcı derecede özgürleştirici olabilir!

12 Aralık 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilir, gün boyu konfor alanınızda kalarak daha rahat ve huzurlu hissedebilirsiniz. İç dünyanızda farklı yerlere gidebilir, ilişkiler ve finansal konularla ilgili sorgulamalar içinde olabilirsiniz. Sezgileriniz ve hisleriniz ise daha güçlü çalışabilir. Bir yanılgıdan uyanabilirsiniz.

12 Aralık 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel harcamaların artabilir. Ailen ile bu konuda karşı karşıya gelmek istemiyorsun. Arkadaşlarının güveni seni gururlandırıyor.

12 Aralık 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gereksiz alışveriş yaptığınızı düşünebilirsiniz. 'Nasıl olsa diğer ay düzeltirim' gibi düşünceleriniz topallayan maddi durumunuzu iyice kötüleştirebilir. Birikim yapma kararı aldıktan sonra kendinizi korumamanız ilerde ekonomik olarak sizleri zorlayabilir. Dikkatli olmalısınız. 

12 Aralık 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

12 Aralık 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gününüzü partnerinizle ilişkinizi değiştirmek için adımlar atmak hususunda tasarlayabilirsiniz, partnerinize sürprizler ve hoş şeyler yapabilirs....

12 Aralık 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrolünüz dışı gelişmeler sizi mistik ve manevi konulara çok daha yatkın kılıyor. Sezgileriniz ve bilinçaltınız devreye girerken hayatı daha akışta algılayabilirsiniz. Rüyalarınız anlam kazanabilir.

12 Aralık 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Organize olması gereken çok şey var. Etrafınızdaki dağınıklığı toplamak tamamen sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmamalısınız.

12 Aralık 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati içe kapanmanıza sebep olabilir.Yalnız kalmak ve ruhunuza iyi gelecek aktivitelere vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki kadınlarla güvenle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Spiritüel çalışmalar, ibadet ve meditasyon için bugünü değerlendirebilirsiniz.

12 Aralık 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

12 Aralık 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ciddiyet, resmiyet,ve sorumlulukların ardından bugün iletişim hız kazanıyor. Kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizle daha sıkı bir iletişim halinde olabilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edebileceğiniz bir gün.

12 Aralık 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınız açısından oldukça güzel ama bir o kadar da karışık bir dönemden geçiyorsunuz. İlişkinize biraz heyecan katmanız gerekiyor. İşlerinize yoğunlaşacağınız bir gün ve tamamlamak için yoğun çaba göstereceksiniz. Birikmiş işler gözünüzü korkutabilir, paniğe kapılmadan hareket edin. Üstlerinizin sizden beklentilerini boşa çıkarmayacaksınız. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz, destek alın. Aşırı stres ve öfke sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Doğa sporları yaparak rahatlamayı deneyin.

12 Aralık 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 15' 14" R
Ay
Yay
12° 11' 54"
Merkür
Koç
16° 04' 22"
Venüs
Koç
26° 58' 41"
Mars
Balık
27° 12' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 52"
Satürn
Balık
16° 16' 56"
Uranüs
Boğa
22° 09' 42"
Neptün
Balık
28° 48' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 24"
Lilith
Başak
22° 58' 32"
True Node
Koç
15° 30' 18"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>