Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Dikkatli Davranıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Güçlü liderlik yetenekleriniz var ve bugün onlar ön planda olabilir. Başka bir kişi bir projeyi tamamlamaya veya ekibi organize etme konusunda size güvenebilir. Doğuştan gelen mentörlük ve öğretmenlik yeteneğiniz ortaya çıkacak. Onlara yardımcı oldukça parlayacaksınız ve çabalarınız takdir edilecek. Gece ise, sevgilinizle özel bir akşam planlayın.

Bugün biraz huzursuz ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Gün boyu bilgisayarınıza bağlı kapalı yerlerde kalmamaya çalışın. Uzun, yalnız bir şekilde çalışmanız gerekiyorsa sık sık ara verin. Yapabilirseniz, kan akışınızı düzenlemek ve temiz hava almak için uzun bir yürüyüşe çıkın ya da bisiklete binin. Günün enerjisi de kısa görevlerin tamamlanması ve işlerin yürütülmesi için elverişli olacak. Hareket etmeye devam ederseniz daha rahat hissedeceksiniz.

Bugün evinizde her oda için veya bahçeniz için bir bitki dikmeye karar verebilirsiniz. Eğer hava güzelse, bir fidanlık veya botanik bahçeye gitmek isteyebilirsiniz. Normalde bitkiler ve bahçeler o kadar da ilginizi çekmiyor fakat bugün bu güzellik ve doğa size özellikle güzel gelecek. Geçici de olsa bu yöneliminizle ilgili bir şeyler yapın. Bu isteğiniz sayesinde eviniz her zamankinden daha güzel görünebilir!

Bitkin hissediyor olabilirsin. Hayatının bir listesini çıkarmak için uygun zaman. Bir süredir sana acı veren bir insanla ilgili bazı haberler almış olabilirsin. Şu anda bu ilişkinin desteği ve varlığı sana iyi gelebilir ve bir şekilde enerjini yenilemene imkan sağlayabilir. Kendine iyi baktığına ve davrandığına emin olmalısın...Rutininize bir ara verin. Sürekli yeni maceralar ve yeni topraklar fethetme arzusu peşinde koştuğunuz için kendinizi savaşın ortasında muhteşem bir savaş atı sürüyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Bugün durup atınızın su içmesine izin vermek için biraz vakit ayırın. Kendiniz de biraz dinlenmeyi hak ediyorsunuz. Bu dinginlik anından faydalanarak zihninizde saldırı planınızı oluşturun ki bir sonraki adımınızı nasıl atacağınızdan tam olarak emin olabilesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınız, bugün heyecan verici bir akşamın düşünceleriyle uyarılabilir. Elbette, bu dürtüyü yarın için saklayabilirsiniz, ama o zamana kadar aynı şekilde hissetmeyebilirsiniz. Zamanınızı kendi kontrolünüzde boşa harcamayın. Herhangi bir ortamda bile yaratıcı olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı, daha iyi bir şekilde yerine getirebileceğiniz bir göreve daha hızlı ya da daha heyecan verici bir şekilde sonuç alıp memnun olmak için uygulayın. Kendinizi şaşırtın!

12 Kasım 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde aklınızdan geçenlerin önünüze geldiğini görebilirsiniz. Sezgileriniz ve öngörüleriniz doğru çıkabilir. Sözlerinizin enerjisi güçlü olacağı için olumlamalar yapabilirsiniz. Eğitim ve kurslar gündemde.

12 Kasım 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Titiz ve disiplinli yapın, bugün oldukça işe yarayacak. Arkadaş çevrende gelişen bazı olaylar, senin dikkatinden kaçmayacak. Sorunları güçlü mantığın sayesinde çözeceksin. Evli bir Yay burcuysan, eşinle baş başa romantik bir gece geçirmek isteyebilirsin. Finansal anlamda kendini toparlamak için uğraşların sonuç vermeye başlıyor. Elinin rahatlamasıyla birikimlerini de değerlendirecek alanlar aramaya başlayabilirsin.

12 Kasım 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yenigirişiminde bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Maddi gelirlerinizi arttırmak için harekete geçmeniz kendinize olan inancınızı tazelerken yenikolları yaratmanıza da sebep olacaktır. Bu konuda şans sizlerle. Büyümenin keyfini yaşayın.

12 Kasım 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili aldığınız sorumluluklarda sıkıntılar oluşabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Geçmişten kalan sorunlar bugün daha fazla önünüze gelebilir. Bu durumdan rahatsızlık duyabilirsiniz. Saklanmak istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatleri daha rahat geçecektir. Kendinizi akışa bırakmayı öğrenmelisiniz.

12 Kasım 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda güvence arayıp risk almaktan kaçınabilirsiniz. Bu da sizi hayallerinizden geri tutabilir. Hayallerinize ulaşmak için çok risk almayı göze alabilmelisiniz.

12 Kasım 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda çok fazla değişiklik yaşadığınız hissine kapılabilirsiniz. Bir çeşit kişisel dönüşüm geçiriyor olabilirsiniz. İhtiyaçlarınız farklı bir hal alıyor ve arkadaş çevreniz de hızla değişiyor olabilir. Muhtemelen artık kim olduğunuzdan çok da emin değilsiniz. Rahatlayın! Kendini gelişimin kollarına bırakmak hiçbir zaman kolay olmamıştır. Bugün her zaman olduğunuz kişiyle an itibariyla olmaya başladığınız kişiyi karşılaştırıyor olmanız muhtemel.

12 Kasım 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rehberlik veya desteğin olmadığı bir duruma düşmek sinir bozucu, ancak bugün bulunduğunuz yer tam olarak bu olabilir! İlerledikçe bir şeyleri çözmekten başka seçeneğiniz olmayabilir. Neyse ki, zekânız ve farkındalığınız bu durumu bir fırsata dahi çevirebilir. Başkaları kıskanç davransa bile, güvensizliklerinin kendi iyimser ideallerinize zarar vermesine izin vermeyin.

12 Kasım 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişim içinde olmanıza rağmen, çevresel koşullar nedeniyle bu özelliğinizi yeterince gösteremiyorsunuz.. Ele aldığınız konulara gerçekçi bir çözüm getirmeyi çok iyi biliyorsunuz. Olayları fazla abartmamayı öğrendiniz..

12 Kasım 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

12 Kasım 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gayet uyumlu ve olumlu enerjiler alıyorsunuz. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların son bulmasıyla beraber pozitif enerjiler de açığa çıkmaya başlayacak. Her türlü gelişmeyi yakından takip edebileceğiniz bu süreçte pek sorun yaşamayacaksınız. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bir gündesiniz.

12 Kasım 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler olduğunu düşünüyor, fakat bir türlü adım atamıyorsunuz. Bu da zaman, zaman karamsarlık yaşamınıza neden oluyor. İş ortamında sevilen birisi olmanıza karşın sert tavırlarınız ve acımasızlığınız nedeniyle büyük eleştiriler var. Dostluklarınızı daha sağlam temellere oturtmalı ve hırsınıza gem vurmalısınız. Beklenmedik tartışmalar olabilir, dikkatli olun. Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde bazı gelişmeler var. Sonuç istediğiniz gibi olacak.

12 Kasım 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 06' 26" R
Ay
Terazi
01° 40' 50"
Merkür
Boğa
03° 43' 38"
Venüs
Boğa
23° 30' 29"
Mars
Koç
13° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 25"
Uranüs
Boğa
23° 24' 17"
Neptün
Balık
29° 23' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 12"
Lilith
Başak
25° 21' 55"
True Node
Koç
14° 56' 00"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:47

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>