Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Renkleniyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün oldukça eğlenceli bir gün olacak. Ve zamanlama harika çünkü hayat bir süredir sizin için oldukça ciddi gidiyordu. Gülümseyin ve normal rutininizin dışına çıkmaya çalışın. Kendinizi sadece evde kanepeye yayılarak ödüllendirecekseniz, bu kadar çalışmanın ne anlamı vardı? Bunun yerine, neden bir iki saatliğine gezmeye çıkmıyorsunuz? Size iyi gelecek.

Cazibeniz tamamen kendi başınıza çalışmaktan geliyor olabilir. Bir raporda, belgede veya tam konsantrasyon gerektiren bazı karmaşık hesaplamalar içinde kaybolabilirsiniz. Bu arada, etrafınızda sosyal bir enerji olacak ve insanlar sizi rahatsız etmeye çalışacaklar. Öğlen yemeği davetlerini geri çevirirken arkadaşça davranmaya çalışın. İşlerin yapılması konusunda sabırsız olsanız bile, başkalarına karşı huysuz davranmak ya da bir şeyler yapmak zorunda değilsiniz!

Bugün kendinizi, aynı ilgi alanlarını paylaştığınız bir arkadaş grubuyla çeşitli konularda ilginç tartışmalar yaparken bulabilirsiniz. Bu sizi belki bir grup olarak belki de tek başınıza gelecek planlar ve hedeflere yönlendirecek. Bu aktiviteden doğan bu mental uyarı, uzun bir zaman sizinle kalabilir. İlginizi çeken ne varsa not edin. Akşam için ise, Yatağa girmeden önce bir yürüyüş yapsanız iyi olur. Yoksa, uykuya dalamayabilirsiniz.

Günlük bir gezi planlama peşinde olabilirsin. Şehri bir süreliğine de olsa terk etmek ve maceralara atılmak istiyorsun. Çocuklarını hazırla ve doğaya açıl. Huzursuz enerjinin kendini yok etmesine izin ver. Taze ve ferah manzaralar ve göz kamaştırıcı yapılar etrafından olmak sana iyi hissettirecek. Eğer çocuğun yoksa, partnerinle bu geziye çık ve ayaklarınızı yerden kesin!Bugüne dek sorunsuzca ilerlemişsiniz de şimdi biri çapayı atmış, demirlemişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Tekneniz durdu ve rüzgar hızlanır diye korkuyorsunuz. Unutmayın, önce yaptığınız şeyi bırakıp çapayı çıkarmalısınız. Kısaca, yapılan hatalara dikkat edin. Daha sonra yolculuğunuza devam edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek hakkındaki planlarını düzenlemek için biraz yardım almayı düşünebilirsin. Seni seven insanların yanında olması sana güç verecek. Hayatını istediğin yönde ilerletmene yardımları önemli olacak.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmiş alışkanlıklarınızdan kurtularak yenilik ve değişim için attığınız yeni adımlar gündeminizde olacak. Hayat döngünüz için radikal kararlar verebilir, hiç beklemediğiniz ve planlamadığınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Günün içerisinde yoğun bir iletişim trafiği sizleri bekliyor, aile ve dostluk ilişkilerinde sorumluluk almanız gereken olaylara çözüm üretmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak sağlığınıza bugün her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki tekdüzeliğe son veriyorsun. Farklılıklar için yapacağın ufak dokunuşların etkisi oldukça büyük olacak. Eğer çalışan bir Yay burcuysan, terfi edecek olmak, sorumluluklarını da artıracak. Kendini, arkadaşlıklarını derinlemesine sorgularken bulabilirsin. Sadece sorunları olduğunda iletişime geçen kişilerle mesafe koymak isteyeceksin.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminiz her zamanki sıcaklığından uzak olabilir. Doğru kararı veremeyişiniz sizleri de duygusal olarak etkileyecektir.İş hayatınızdaki bazı haksızlıkları bugün konuşmak doğru olmayabilir.Fevri olmayın.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. Risk almak isteyeceğiniz konular olabilir. İkili ilişkilerinize özen göstermelisiniz. Gün içinde doğabilecek imkânlar söz konusu. Hareketli bir gündeminiz olabilir.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Öğrenmeye açıksınız. Yeni başlangıçlar yapmak için alternatif planlar üretebilirsiniz.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İhtiyacınız olan şey tamamen yeni ve farklı bir şeye girişmek olabilir. Kişiliğinin çok sağlam ve pratik bir yanı var, heyecan ve maceraya olan ihtiyacınız da muhtemelen aynı derecede güçlü. Son birkaç dakikada bile didiniyorsan, biraz eğlence için kendine zaman tanı. Bir arkadaşını veya daha fazlasını ziyaret et, daha önce bulunmadığın ve keşfetmediğin bir yere git.

12 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygularınızı özellikle daha üst bir perdeden yaşayabilirsiniz. Sizden daha yetkili veya otorite sahibi birinin düşüncelerini ifade ediş şeklini onaylamayabilirsiniz, ancak bu davranışın üzücü olabileceği doğru olsa da, bu liderin karakterine dair fikir verebilir. Onları neyin motive ettiğini ve kızdırdığını bilmek, size daha çok şey katmalarını sağlamanız için ipuçları verebilir. Bir zam veya terfi istemeyi düşünüyorsanız, bugün öğrendiklerinizi kendi yararınıza kullanmak akıllıca olur.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün içinizde biriken enerjinizi çevrenize yansıtmayı iyi başarıyorsunuz. Sosyal yaşantınıza katılacak yeni kişilerden farklı bir elektrik alacak, onlarla ortak organizasyon çalışmalarına katılacaksınız. Olumlu bir gün.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

12 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük akışınızda blokajlar olabilir, çalışmak ve üretmekte zorlanabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili de sorunların çıkabileceği bir gün. Yediklerinize içtiklerinize dikkat edin, bağışıklık sisteminizi güçlü tutun.

12 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gereken bir gün. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. İş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştirme imkanı bulacaksınız. Bu günlerde elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse de çok büyük gelişmeler beklemeyin. Öfkenizi kontrol edebildiğiniz sürece herhangi bir problem yaşamayacaksınız.

12 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 44' 49" R
Ay
Yengeç
11° 13' 56" R
Merkür
Koç
25° 40' 25"
Venüs
Boğa
15° 23' 38"
Mars
Koç
08° 42' 14"
Jüpiter
Boğa
26° 42' 06"
Satürn
Balık
17° 31' 40"
Uranüs
Boğa
23° 01' 19"
Neptün
Balık
29° 14' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
21° 17' 53"
Lilith
Başak
24° 38' 02"
True Node
Koç
15° 01' 41"
Son Güncelleme : 12/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>