Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Güven Aşılayan Birisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 90%

Güçlü ve sezgisel bir yönünüz var ve bugün kişiliğinizin bu yönü daha da gelişecek. Özellikle sevdiklerinizle iç içesiniz. Ne hissettiklerini anlayabiliyorsunuz. Bu başlangıçta sizin için biraz tedirgin edici olabilir, ancak daha sonra bu beceriyi yararlı bir şekilde nasıl kullanabileceğinizi anlamaya başlarsınız. Bu ekstra duyusal algı sizin empatik ve alışılmadık şekilde iyi bir dinleyici olmanızı sağlıyor. Bugün, sevdiklerinize en iyi şekilde yardımcı olabilirsiniz.

Bu dönemde Yay burçları hayatlarını her yönüyle sorgularken bugün size küçük bir iç keşif yapma şansı sunuyor. Varlık göstermek ve etrafınızdaki insan grubunun bir parçası olmak doğal bir durumdur. Örneğin, işinizin kişisel hayatınızdan önce gelmesi sizin için normaldir. Belki de ikisi arasında bir denge bulmaya çalışmalısınız?

Doğru olanı savunmakta tereddüt etmeyin. Bu güçlü insanları karşınıza almak anlamına gelse de. Bugün en ufak adaletsizlik bile katlanılır gibi değil. Sizi fikirlerinizi söylediğinizde - çünkü bugün bunu yapmak zorunda hissedeceksiniz - diğerleri de size saygı gösterecek. Uzun bir zaman böyle olacak ve bu size harika güzellikler getirecek.

Yeni insanlarla tanışacak ve vakit geçireceksen dikkatli ol. Bazı insanlar cesur ve tehlikeli olduğu için ilgi çekici görünebilir. Belki de hiç yapacağını hayal etmediğin şeylerle meşgullerdir. Bu merak uyandırıcı olsa da, başını belaya sokabilir; hatta yeteri kadar dikkatli olmazsan sana zarar verebilir. Olağan şartlarına ve etik anlayışına sadık kalmalısın. Eğer tehlike seni bu kadar heyecanlandırıyorsa, hayatında bazı değişiklikler yapma zamanı gelmiştir.Başkalarının ihtiyaçlarına ve hislerine duyarlılığınız nedeniyle karışmak istemediğiniz bir dramın içine çekilip zorlu bir ikilem yaşayabilirsiniz. Bunun sonucu olarak ne yapılması gerektiğine dair kafanız karışabilir. Kendi gereksinimlerinizi karşılamak ve başka insanlarınkini düşünmek arasında dengeyi bulmalısınız. Bir kere bir karara vardınız mı bundan kuşkunuz olmadığını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, taptaze enerjiler alıyorsunuz ve gelişmeleri de istediğiniz gibi takip edebileceksiniz. Düşündüklerinizi gerçekleştirme noktasında herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Tavırlarınızın belirleyici olabileceği bir gündesiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde istediklerinize adım adım ulaşabilirsiniz. Doğru olduğunu düşündüğünüz girişimlere yönelmeye çalışın.

12 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yakın çevrenizden bazı kişilerle mesafeşebilir, yeni tanıştığınız insanlarla daha yakın ilişkiler kurabilirsiniz. Gündeminizi meşgul eden konularda sonuçlanma ve tamamlanma yaşayabilirsiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünüşün konusunda karar veremediğin konularda net olabilirsin. Etrafındaki eleştirilerine kulaklarını kapatabilirsin. Arkadaşların sana güveniyor. Çünkü onların sana anlattıklarını kendi sırrınmış gibi saklıyorsun. Arkadaş canlısı olman kariyer anlamında önüne yeni fırsatların gelmesini sağlayabilir.

12 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Engellerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışma ortamınızda, evinizde, sokakta ya da günlük işlerinizi yaparken beklenmedik aksilikler yaşanabilir. Dikkatli olmalı, çözüm odaklı düşünmelisiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili konular için mücadele etmeniz gerekebilir. İlişkilerinizde daha yapıcı olmaya çalışmanız sizin avantajınıza olacaktır. Gün içinde güven aradığınız durumlar söz konusu. İş hayatınızdaki olaylara karşı kendinize güvenen tutumunuzu sürdürmeye devam etmelisiniz. Sanatsal uğraşlar edinmek size iyi gelecektir.

12 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Finansal konularda karar almadan önce konuyu en iyi idare eden kişilerden yardım alın. Sevdiklerinizin fikirlerini ve desteklerini almaktan çekinmeyin.

12 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantizm zaman zaman sıkı çalışma gerektirir, ancak her zaman karşılığını verir! Şu anda bir ilişkiniz varsa, partnerinize son zamanlardakinden biraz daha fazla ilgili ve sevgi dolu davranın. O da aynı şekilde karşılık verecektir.

12 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız, farklı dallarda da çalışmalısınız.

12 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm vaktinizi rutin işler için harcayabilecek olsanız da, bu durumun sizi bunaltması pek mümkün görünmüyor. Aksine, işlerin yolunda gitmesi, sizi daha da motive edebilir. Gün sonunda, emeğinizin karşılığı olarak kendinize bir ödül vermek isteyebilirsiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte romantik bir gece geçirmek isteyeceksiniz. Çok yakındahayatınızda birtakım değişiklikler olacak. Aile bireyleriniz ile birlikte yaşıyorsanız, ortaya çıkabilecek her türlü tartışmadan uzak durmaya çalışın.

12 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda partnerinizin kontrolünüz altında ve sizinle aynı görüş doğrultusunda hareket etmesini beklemekten vazgeçin. Aksi takdirde sevgilinizin tepki göstermesi mümkün. İşlerinizi yaparken bir an önce bitirmek için fazla aceleci davranırsanız bazı detayları gözden kaçırıp, hata yapabilirsiniz. Konsantrasyonunuzu dağıtmadan, belli bir düzen ve sıralama içinde çalışırsanız başarılı olursunuz. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. İpin ucunu kaçırmak üzeresiniz.

12 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 14' 19" R
Ay
Oğlak
08° 49' 54"
Merkür
Koç
16° 29' 22"
Venüs
Koç
29° 29' 39"
Mars
Balık
28° 46' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 20"
Satürn
Balık
16° 28' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 23"
Lilith
Başak
23° 12' 08"
True Node
Koç
15° 23' 50"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>