Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ortak bir plana dahil olacaksın! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sevdiklerinizi rahatlatmanız gerekebilir. Şu anda ekstra hassas olan ve hayatındaki şeylerden endişe duyan bir aile üyesi olabilir. Onu cesaretlendirebilir veya ona yardımcı olabilirsiniz. Ya da sevgiliniz sizden biraz duygusal destek bekliyor olabilir. Bu işi ciddiye alın ve ona kendini toparlaması gerektiğini söyleyin! Bugün şefkatli bir dinleyici olmaya çalışın.

Şu sıralar kimse sizden daha modern ve ileri görüşlü değil. Her tür yeniliği yakından takip ediyor ve avangard bir gruba dahil olmak için karşı konulamaz bir istek duyuyorsunuz. İşleri eski yöntemlerle halletmek, size "eski kafalı" geliyor ve artık herhangi bir yerde bunu görmek istemiyorsunuz. Hiddetli bir ruh hali içindesiniz. İşyerinde çatışma yaratmamaya dikkat edin.

Çevrenizden bir arkadaş ve bir grup üyesi sizi mükemmel bir haberi vermek için arayabilir. Bu haber sizin uzun süredir duymayı beklediğiniz bir haber olabilir. İş ve para konularını ilgilendirebilir fakat aynı zamanda sanatsal projelerle ilgili de bir proje gibi görünüyor. Kesinlikle dışarı çıkıp bunu kutlamalısınız. Ancak, sizinle beraber dışarı çıkmak isteyecek birini bulamayabilirsiniz. Yine de, gecenin keyfini çıkaracaksınız.

Bugün her zamankinde de hayalperestsin. Modun sürekli değişiyor olabilir ve nerede duracağını adeta bilemiyor gibi. İnsanların senin şamatacı yapına uyum sağlaması biraz güç olabilir. Sürat vagonuna onları çekip bindirmen hoşlarına gitmeyecektir. Belki de hisleri hakkında fark etmediğin bir şeyler vardır. Dikkat et.Genellikle rasyonel bir kişi olduğunuz halde, bugün yüksek olasılıkla içinize yönelmeyi, kendi psişik yeteneklerinizi denemeyi ya da spiritüel kavramları incelemeyi isteyeceksiniz. Ayrıca sanatla da normalde olduğunuzdan daha ilgili olabilir; özellikle de başka kültürlerden gelenlerle ilgilenebilirsiniz. Bugün her zaman olduğunuzdan çok daha düşünceli olacaksınız. Düşüncelerinizi not almak aydınlatıcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilgisayar grafik, animasyon, teknik kayıtlar gibi şeyleri deneye karar verebilisin. Hayal gücünün özgürce akmasına izin vermek ve modern teknolojinin sanatla nasıl kendini geliştirdiğini öğrenmek, bugünün harika geçmesini sağlayabilir. Yaptığınız şeye çok fazla dalabilir, bu yüzden yemek yemeyi unutabilir ya da dünyevi problemlerinizi göz ardı edebilirsiniz. Dünyanın geri kalanının hala var olduğunu unutmadan eğlenin. Gününüzün tadını çıkarın!

13 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne uyandığınızda Ay, Oğlak burcunda ilerliyor. Saat 01:11-18:35 arası ise boşlukta kalıyor. Yapacağınız bankacılık işlemlerinde sorun yaşayabilirsiniz. Size söz verilen paralar biraz geç yatabilir. Saatler 18:35 olduğunda ise Ay, Kova burcuna geçiş yapıyor. Sosyal, enerjik bir akşam sizleri bekliyor. Yakınlarınızla, kardeşlerinizle vakit geçirebilirsiniz. Kültürel etkinliklere zamanınızı harcayabilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak bir plana dahil olacaksın!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Sabah saatlerinde zihnin olur olmadık konularla meşgul olabilir. Yetenekli oluşun ve sanata verdiğin değerle, bugün sanatsal gezilere katılabilirsin. İçinde bulunacağın farklı mekân ve kişiler, günlük rutininden uzaklaşmanı sağlayacak. Akşama doğru ailendeki ya da arkadaş ortamında insanlarla ortak bir plana dahil olacaksın. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilinin hiç bilmediğin bir yönünü keşfedebilirsin. Artık manevi duygulara yönelerek, hayatın sadece kaygılardan ibaret olmadığını görmek isteyeceksin. Maddi olarak güçlü bir gün olduğunu da belirtmek isterim.

13 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yapacağınız görüşmeler veya daha önceden planlanmış randevularınızda bazı aksaklıklar söz konusu olabilir. Hemen yeni bir plan yapabilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlişkinizde sabırlı olmanızda fayda var. Ufak anlaşmazlıkları büyütmeyin, akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Akışta kalın.

13 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi ve profesyonel konularda egonuzu bir kenara bırakarak işi bilenden bilgi almak ya da tecrübelerini paylaşmak size başarıya götürecektir.

13 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde maddi konular,ve para konularıyla ilgili elinizde kalan ve tamamlanması gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Kontrolünüz dışında kalabilecek durumları göz önüne almayı ihmal etmemelisiniz. Saat 5?den itibaren çok daha keyifli, neşeli ortamlar size bekliyor.

13 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dürtülerinizle hareket etmemeye dikkat edin. Önce sonuçları düşünmek akıllıca olur, bu yüzden pişman olmayacaksınız. Bir arkadaştan tavsiye istemek iyi bir hamle olabilir.

13 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileye ait ortak gelirlerle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Herkese yardım etmekle öz değerinizi yükselteceğiniz bir gündesiniz. Kazancınızla ilgili heyecanlı kararlar almak sizi yüreklendirir. Ailenin ortak varlıklarının alımı ya da satımı ile ilgilenebilirsiniz. Yeteneklerinizi hayata geçirmek için hemen harekete geçmelisiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

13 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize güveniyor, sükunetinizi koruyorsunuz ama çevrenizdeki bazı insanlara da gıcık oluyorsunuz. Herkesin kafasına göre yaşıyor olması son zamanlarda sizi rahatsız eder oldu. Özgürlüklerin bir numaralı destekleyicisi olmanıza rağmen disiplin arayışı içindesiniz. 

13 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bu bayram parayla ilgili konuları düşünmekten, alacağı vereceği denkleştirmeye çalışmaktan bunalmış olabilirsin. Fikir ve düşüncelerinle ön planda olabileceğin bir gündesin. Ancak bu kez bazı kişilerin muhalefetiyle karşılaşma olasılığın yüksek. Ayrıca söylemlerinin aykırılık içermesi ilişkilerini etkileyebilir.

13 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 52' 21" R
Ay
Balık
00° 22' 51"
Merkür
Koç
18° 04' 15"
Venüs
Boğa
04° 06' 21"
Mars
Koç
01° 40' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 47"
Satürn
Balık
16° 47' 39"
Uranüs
Boğa
22° 29' 30"
Neptün
Balık
28° 58' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 01"
Lilith
Başak
23° 37' 03"
True Node
Koç
15° 21' 24"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>