Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Alışılmışın dışına çıkıyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Eviniz bugün yalnız ve sevgiden mahrum bir yere dönüşebilir. Ailenizden biri veya eşiniz geceleri uzakta olabilir, bu da evin normalde olduğundan daha soğuk ve boş görünmesine neden olabilir. Bugün, evde kalmak için iyi bir gece değil. Dışarı çıkın ve bir arkadaşınızı ziyaret edin ya da eğer mümkünse bir filme gidin. Ev yalnızlıktan kurtulanan kadar kendinizi bir şeylerle meşgul etmelisiniz.

Dışarıda olmak için harika bir gün. Yeryüzündeki enerji şu an güçlü durumda. Bazı bahçe işlerini halledebilir ve bazı özel çiçek veya sebzeleri ekmeyi düşünebilirsiniz. Doğa ile bağ kurmak rahatlamanız ve dışarıda olmanız açısından iyi. Derin nefes alın ve çevrenizdeki doğal unsurlardan yaşam gücü çekin.

Her zaman konsentrasyonunuz yüksek fakat bugün özellikle de sizin için çok şey ifade eden projeler üzerinde her zamankinden daha fazla odaklanmış durumdasınız. Bu işle ilgili olabilir, bir arkadaşınıza yardım etmekle ilgili olabilir ya da kendi kişisel projeniz olabilir. Her ne ise, bugün bunu başarıyla tamamlayacaksınız. Bunun dezavantajı ise, yemek yemeyi, uyumayı veya biraz ara vermeyi unutabilirsiniz. Kendinize dikkat edin!

Yorgun ve tükenmiş hissediyor olabilirsin. Akşam ise muhtemelen parti modunda olmayacaksın. Tek istediğin dışarıdan yemek söyleyip güzel bir kitap eşliğinde geceyi geçirmek. Uzun süredir izlemek istediğin bir filmi de izleyebilirsin. Romantik bir partnerin varsa geceyi evde birlikte geçirmeniz de sana huzur verebilir.Hayatınızın belli alanlarında bazı aksaklıklar yaşanıyor olabilir. Bu aksaklık ne olursa olsun, anahtar kelime "sabır" olacak bugün. Bir şey için yirmi dakika sırada beklemeniz gerekiyorsa, bekleyin. Bu vakti, düşüncelerinizi düzene sokarak, yarını planlayarak ya da bir e-posta yazarak değerlendirebilirsiniz. İşlerin planladığınız gibi gitmemesi bugünden azami verim alamayacağınız anlamına gelmez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün davranışlarınızı gözden geçirmek ve itici güçlerinizi anlayabilmek için içinize dönmek son derece faydalı olacaktır. Son zamanlarda muhtemelen çevrenizdekilerle fikir ayrılığına düşmenizden ileri gelen bir duygusal karmaşaya maruz kaldınız. Peşin hükümler vermeden ve haklı olduğunuz konusunda ısrar etmeden önce başkalarının bakış açılarını da dinlemeye özen gösterin. Bugün, gelecekte size yardımı dokunacak bir şey öğrenebilirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, hareketine 07:49 itibariyle Oğlak burcunda devam ediyor. Sizler için ekonomik koşullarınızın ön plana çıkacağı bir gün olabilir. Yöneticiniz Jüpiter, sonunda retro hareketini bugün bitiriyor. Şansınızın çok açık olduğu dönem tekrardan başlıyor. Bu retro bitimiyle önünüzde durabilecek bir şey artık kalmayacak. Ayrıca retro esnasında Yengeç'e gerileyen Merkür, bugünle beraber Aslan'a geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar seyahatlerinize vakit ayırabilirsiniz. Nereye gitmeli, nerede ne yemeli gibi bir sürü soru içinde kaybolabilirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışılmışın dışına çıkıyorsun!Kurban bayramının ilk günü iletişim gezegeni Merkür, ateş burcuna geçiyor. Alışılmışın dışına çıkma isteğin artabilir. Arkadaşların daha farklı şeyler deneyimleyip, kendini bulmaya çalışman karşısında desteğini esirgemeyecek. Olaylar karşısındaki soğukkanlılığın ve akılcı yaklaşımların, etrafındaki kişilerin akıl hocası olmana neden oluyor. Aranda mesafe olan insanlarla ilişkilerini ilerletebilirsin. Bugün yapacağın konuşmalar çevrendeki bazı insanları çok sevindirirken, bazılarını da bir hayli endişelendirebilir. Bir telefon konuşmasından şaşırtıcı haberler alabilirsin. Tatil rotanı değiştirmeye hazır ol! İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle sorunlarınızı çözüme kavuşturabilirsin.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde tanışacağınız veya vakit geçireceğiniz bazı kişiler üretkenliğinizi artırmanızı ve kendinizi göstermenizi sağlayacak planlar yapmanıza yardım edebilirler.

11 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün para evinizde ilerlemekte. Eğer alışveriş yapıyorsanız biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Parasal konularda, harcamalarınızda daha çok dalgalanma olabilir.

11 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki fırsat gibi görünen olayları iyice ölçüp tartmaya özen gösterin, bazı kişilerin söylediklerinin kolpa olabilme ihtimalini göz önünde bulundurun.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinde bulunduğunuz durumu daha sakin bir şekilde yeniden gözden geçirebilirsiniz. Farklı beklentiler içine gireceksiniz. Mantıklı ve dengeli davranmayı başaracaksınız. Kafanızı karıştıran düşünceleri kenara bırakacaksınız.

11 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kesinlikle tatile ihtiyacınız var ve bunu yapma imkanı bulacaksınız. Belki maddi olanaklarınızın yeterli olmayacağını düşündünüz ama bugün daha yaratıcı yollar karşınıza çıkacak. Merak etmeyin.

11 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bayramın ilk günü Oğlak burcunda seyahat eden Ay sizin kişisel kazançlarınıza olumlu bir açılım yansıtacak. İş başarılarınızla gurur duyacağınız bir gün sizi bekliyor. Kurumsal bağlantılarınızdan olumlu sonuçlar elde edersiniz. Uzun soluklu projelere imza atmak size rahat bir nefes aldırtacaktır. Serinkanlı, planlı ve gerçekçi olmayı gerektiren işlere ve konulara yönelebilirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yay burcu romantik anlamda kendinize güveniyorsunuz. İçinde bulunduğunuz ilişkiden şüphe etmiyorsunuz. Ancak yeni başlayan ilişkilerde daha dikkatli olmak gerekiyor. Bir anda her şey şekil değiştirebilir. Madalyonun iki yüzüne de dikkatli bakmalısınız.

11 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün ekonomik değerlerinle ilgili konulara ağırlık verebilirsin. Harcamalarını kontrol altında tutmak isteyebilir ve bütçeni tekrar gözden geçirebilirsin. İnternet üzerinden yapacağın harcamalarına dikkat etmelisin. Şans kapını çoktan çaldı ve senin davet etmeni bekliyor olabilir. Kendine güvenmeli ve geliştirmek için atağa kalkmalısın.

11 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 11' 45" R
Ay
Balık
05° 08' 32"
Merkür
Koç
18° 15' 34"
Venüs
Boğa
04° 30' 59"
Mars
Koç
01° 55' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 28"
Satürn
Balık
16° 49' 22"
Uranüs
Boğa
22° 30' 39"
Neptün
Balık
28° 59' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 08"
Lilith
Başak
23° 39' 16"
True Node
Koç
15° 21' 49"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>