Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendine güvenin artıyor! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Sezgileriniz günü kurtarabilir. İçgüdülerinize dikkat edin ve o manevi mesajlara kulka verin. Bazı önemli ve gizli sinyalleri alabildiğinizi görebilirsiniz. İş yerinizde bir şeyler olacağını sezebilir ya da sevdiğiniz birinin yaşadığı duygulara karşı hassas olabilirsiniz. Sinir sisteminiz, bugün etrafınızdaki enerjiyi toplayarak sanki bir radar gibi olacak.

Bugün dikkatli olun ve odaklanmaya çalışın. Küçük ayrıntılara dikkat etmelisiniz. Kişisel bir proje üzerinde çalışıyorsanız veya çek defterinizi düzenliyorsanız, doğru bilgileri kullandığınızdan emin olun ve hesabınızı iki kez kontrol edin. Daha büyük sorunlar yaratabilecek bazı küçük hatalar keşfedebilirsiniz. Acele etmeyin. Yaptığınız her şeyde doğruluk sağlarsanız kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugün muhteşem görünüyorsunuz ve insanlar da bunun farkında! Sokakta yürüdüğünüz zaman, size bir bakan bir kez daha bakarsa şaşırmayın. Bunu doğal karşılayın ve bu durumdan kurtulmaya çalışmayın! Hayatınızdaki önemli bir kişiyle yakın temasta bulunmak için bir plan yapmanın tam zamanı olabilir. Yeni kıyafetler alın ve güzellik salonuna gidip biraz bakım yaptırın.

Kendine her zaman vakit ayıramıyorsun, ama bugün buna ihtiyacın olacak. Eğer çocukların varsa dışarıdan yardım al. Bebek bakıcısı çağır ve öğleden sonrasında bakıcı onlarla ilgilensin. Kendin olup rahatlamak için zamana ihtiyacın var. Uzun bir yürüyüşe çık ve tazeleyici bir mineral banyosu yap. Tükenmiş olan pillerini şarj et.İyi bir genel müdür yardımcısısınız ve bir komitede görev almanız istenebilir. Etkili kararların alındığı bir sürece müdahil olacaksınız ve aşırı yüksek egoların arasını bulmak sizin becerinize kalabilir. Bunu mümkün kılmak için ilgi odağı olmanıza gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçeklerden kaçma isteği yaşaman mümkün. Senden fikrini beyan etmeni talep eden bir durumla yüzleşme konusunda çok da istekli değilsin. Bunun sebebi bu yeni sorumluluğu üstlenecek beceriye sahip olmadığını görmekten çekinmen olabilir mi? Yine de bu sorumluluk, başarı hayallerini gerçekleştirebilmen için kaçırılmaz bir fırsat. Kaçırmak için bir bahanen olamaz!

9 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün hareketini sizlerin burcunda sürdürüyor. İçinizdeki mutluluğu ve enerjiyi sabah uyandığınızda hissedeceksinizdir. En güzel zamanlarınızı yaşayabileceğiniz bir haftadasınız. Hafta sonu yöneticiniz Jüpiter de düzelince eski şansınız geri gelecek. Bugün kendinizde değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Elde edeceğiniz sonuçları beğeneceksinizdir. Rahatlıkla risk alabilirsiniz. Aşk hayatınızda da eyleme geçmenizde hiçbir engel yok.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine güvenin artıyor!Özverili çalışmalarının karşılığını alacağın bir gün seni bekliyor. Çevrendekilerin takdirini kazanmak, kendine olan güvenini artıracak. Söz konusu sorumluluğunda bir işse, hiç taviz vermeye niyetin yok. Özellikle bugün! Gerekhayatında gerek sorumluluklarına yönelik ciddi bir tavır sergileyebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle gereksiz inatlaşmalar yaşayabilirsiniz. Kendi doğrularından taviz vermek istemiyorsun. Ancak pişman olacağın diktelerde bulunmamaya da özen göstermelisin. Akşama doğru saçlarını kestirmek için kuaföründen randevu alabilirsin.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güçlü otoriter figürlerden kariyerinizle ilgili önemli destekleri alabilirsiniz. Bunun motivasyonu ile yeni planlarınızı ortaya sunabilirsiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğimiz konuların tamamlanması gündeminizi oluşturabilir. Sağlık konuları ile ilgili konulara önem vermemiz gerekebilir. Bugün beslenmenize dikkat etmenizi öneririm. Bugün olaylara karşı toleransınız düşük olabilir, ilişkilerinizde biraz daha dikkatli olmalısınız. Aceleci davranıp kontrolünüzü elden bırakmayın.

9 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekadan gelen başarı sizin genel konunuz olacak. Karşılaştırmalı ve sebep sonuç ilişkili bakış açınız sayesinde güzel kaynaklar elde edeceksiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdi ilişkilerinizi takdir etme zamanı. Zayıf vaadler zorlaşır. Sevgi ve yardımları kabul edin.

9 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aileniz ve yakın arkadaşlarınız, bugün, kişisel gelişiminize kesinlikle yardımcı olacaklarından, önerileri için minnettar olun. Bir arkadaşınızla beraberseniz, onun rehberliğine güvenin.

9 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Ay burcunuzda seyahat edecek. Haftanın songününe oldukça iyimser bir bakış açısıyla başlayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte hem entelektüel hem de neşeli paylaşımlar yaşayabilirsiniz. Bugün güzelleşmek için her türlü bakımı yaptırabilirsiniz. Zaten herkesin ilgisinin üzerinizde olacak bir gün geçireceksiniz. Yabancılarla iletişim kurabilir, kültürler arası ortamlarda bulunabilirsiniz. Çok sevdiğiniz sizi geliştiren bir eğitime katılırsınız.

9 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı planlarınızı istediğiniz gibi gerçekleştiremiyor olabilirsiniz. Çevrenizden faydalanmanız gerekiyor. Yeni insanlar, yeni organizasyonlar size fırsatlar getirebilecek, hayatınızdaki düzeni tekrar kurmanızı sağlayabilecekken bu konularda çekingen davranıyor, fırsatları kaçırıyorsunuz. Duygusal olarak; keskin sirke küpüne zarar diyorum, mesajı size bırakıyorum.

9 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; burcunda ilerleyen Ay, senin o yerinde duramayan hallerine daha da coşku kazandırabilir. Kendinle alakalı marjinal değişikler yapabilir, sıra dışı tatil ve seyahat planları hazırlamakla günü geçirebilirsin. Bu dönem uzun soluklu bir davanın lehine sonuçlanmasıyla maddi ve manevi anlamda çok şanlı olduğunu yeniden deneyimlemen mümkün.

9 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 38' 36"
Ay
Kova
27° 01' 27"
Merkür
Koç
17° 56' 31"
Venüs
Boğa
03° 48' 54"
Mars
Koç
01° 29' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 28"
Satürn
Balık
16° 46' 27"
Uranüs
Boğa
22° 28' 41"
Neptün
Balık
28° 58' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 14"
Lilith
Başak
23° 35' 28"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>