Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Huzurlu hissediyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 60%

Ailenize biraz zaman ayırmak isteyeceksiniz. İşinize sarılmak sizin için çok kolay. Zor işleri başarmanın verdiği hazdan hoşlanıyorsunuz veahlakınızla gurur duyuyorsunuz. Fakat sevdiklerinizin zaman zaman ilginize ihtiyacı olduğunu unutmamayın. Telefonları, bilgisayarı kapatın ve akşamı çocuklarınızla konuşarak geçirin. Ya da eşiniz/sevgilinizle romantik bir akşam planlayın.

Bugünkü işlerin neredeyse Herkül'ün yaptığı işlere benziyor. Aşırı çalışma ve sinirsel gerginlik bugün biraz keyifsiz hissetmenize neden olabilir ve dinlenmek için biraz zaman ayırmanız iyi bir fikir olabilir. Yapamazsanız da, en azından işleri kolaylaştırmaya çalışın. Çevrenizdeki beklenmedik değişikliklerden bazıları, komşularınızın ağızlarını tutamamalarına neden olabilir. Herhangi bir sonuca varmadan önce gerçekleri kontrol ettiğinizden emin olun.

Bugün finansal açıdan iyi haberler alabilirsiniz. Siz para harcama konusunda stratejiler oluşturmaya başladıkça zihniniz çok hızlı çalışıyor. Eğer dikkatli olmazsanız, ödeme günü gelmeden paranızı harcayıp bitireceksiniz. Neden kazancınızı yarıya düşürmüyorsunuz? Yarısını düşük riskli ve uzun vadeli bir yatırım için kullanabilir diğer yarısını da istediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

Belirli bir programa bağlı kalman uzak bir ihtimal gibi görünüyor. Ailenle bir araya gelmeyi planlıyorsan, buluşma noktasına gitmek için yola daha erken çık. Ya da eğer sende toplanılacaksa evine zamanında gelemeyebileceklerini göz önünde bulundur. Dikkat dağıtıcı bir enerji mevcut ve bu da odaklanıp organize olmayı zorlaştırıyor. Mesela yemeğe davetli misafirlerin şarap getirmeyi unutabilir. O yüzden her ihtimale karşı şarap alsan iyi olur!Bugün gerçeklerden kaçma isteği yaşaman mümkün. Senden fikrini beyan etmeni talep eden bir durumla yüzleşme konusunda çok da istekli değilsin. Bunun sebebi bu yeni sorumluluğu üstlenecek beceriye sahip olmadığını görmekten çekinmen olabilir mi? Yine de bu sorumluluk, başarı hayallerini gerçekleştirebilmen için kaçırılmaz bir fırsat. Kaçırmak için bir bahanen olamaz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mektup yazmak, kart göndermek ya da uzak bir yerlerde yaşayan birisi için bir paket hazırlamak üzere planlarını yap. Bunu yapmak çok eğlenceli olabilir, özellikle bunları göndereceğiniz kişinin hiçbir şeyden haberi yoksa. Özel bir kişiye göndermek için resimler, el yapımı şeyler, kurabiyeler, mumlar, kartlar, kitap ayraçları ve daha bir çok çeşitte şey muhteşem bir paket oluşturabilir. Tek bir basit kart bile birinin gününü aydınlatabilir. İyi eğlenceler.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Akrep burcunda hareketine devam ettiği bir güne başlıyorsunuz. Ay'ın Mars ile sert kontak kurduğu sabah saatlerinde sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Önemsiz gözüken bir şey büyüyebilir. İhmal etmeyin. Güzel haber ise akşam geliyor. Haftanın ikinci sevinçli haberi yine yöneticiniz Jüpiter'den geliyor. Venüs ve Jüpiter arasındaki açıyla hem aşkta hem hayatınızın her alanında şansınız çok açık olacak. Karamsarlıklar peşinizi bırakacak. 17:57-23:34 saatlerinde boşluktaki Ay, 23:34'te sizlerin burcuna geçiş yapıyor.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Huzurlu hissediyorsun!Çevrende, olumlu yönde değişen olayların bir parçası olmanın huzurunu hissedeceksin. İşin ya da ilgi alanların vesilesiyle katılacağın organizasyonlar fikirlerini genişletecek. İlişkinde bir sorun yokken kuşkucu tavırlar içine girmenin nedenini sorgulaman gerekiyor. Geçmişte yaşadığın kötü tecrübelerinden artık sıyrılmalısın. Evli bir Yay burcuysan, eşinin ne kadar sağduyulu ve merhametli olduğunu bir kez daha göreceksin. Ona duyduğun saygı artacak. Ergenlik döneminde çocuğun varsa, onu son zamanlardaki karamsar havasından uzaklaştırmak için kısa bir tatil organize edebilirsin. Bugün bir araya geleceğin yakınlarınla bazı konularda anlaşma sağlayabilirsin.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı problem veya konuların büyümeden çözülmesi stresinizi azaltabilir. Hukuki problemlerinizi ciddiyetle ele alacağınız bir gün.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızın gizli kalan konularıyla ilgilenebilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar olabilir. İletişim problemlerinden dolayı kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Karşınızdakini anlamak için çaba sarf etmek durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde sanatsal uğraşlarla ilgilenebileceğiniz keyifli zamanlar var.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sakin ve anlayışlı bir tutum sergilemeyi başarabileceğiniz bugünlerde özellikle partnerinizle ya da aşk hayatınızda mükemmel bir uyum yakalayabilirsiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

8 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmiş hatalarınız için sürekli endişelenmeye zaman harcamak, enerjiniz içinbüyük bir israf. Şimdi kim olduğunuz ve gelecekte neler başarmayı umduğunuza odaklanın.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi hafiflemiş ve yükselmiş, hissedebilirsiniz. Yapmak istediklerinizi kolayca yapabilir, engelleri zorlanmadan aşabilirsiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi, sizi mutlu edecek. Olumlu beklentiler içine gireceksiniz. Son derece enerjik bir biçimde harekete geçebilirsiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda bir türlü tatmin olamadığınızı hissediyorsunuz. Sebebi ise etrafınızdaki insanların mutsuz olması. Etrafınızdaki arkadaşlarınız veya çevrenizdeki insanlar hayal kırıklıkları yaşamış, aradıklarını bulamamış olabilirler. Ancak bu durum sizin de aynı şeyleri yaşayacağınız anlamına gelmez.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yay; ekonomik konularına göstereceğin gerçekçi yaklaşım; ileriki dönemde daha rahat olmanı sağlayabilir. Doğru insanlarla bir arada olabileceğin, uzak yerlerle bağlantı kurabileceğin, sosyal medyada boy gösterebileceğin ve unutamayacağın bir tatil geçirebileceğin dönemdesin. Hayatına katacağın yeni olasılıklar kazanımları arttırabilir.

8 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 54' 46" R
Ay
Balık
00° 58' 29"
Merkür
Koç
18° 05' 39"
Venüs
Boğa
04° 09' 26"
Mars
Koç
01° 41' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 22"
Satürn
Balık
16° 47' 52"
Uranüs
Boğa
22° 29' 38"
Neptün
Balık
28° 59' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 09"
Lilith
Başak
23° 37' 19"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>