Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Eleştiriye kapalısın! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2019, Salı

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün farklı romantik maceralara dalın. İçinizdeki ateşi serbest bırakın ve tüm gruplarda liderliği elinize alın. Hayranlık uyandıran eğlenceli doğanız, bugün dışarı çıkıp oyun oynamak istiyor ve bu sayede kendinizi özgürce keşfetme imkanı sunuyor. Gününüzü gün edin; Dans edin, romantik doğanızın ortaya çıkmasına izin verin. Aşk hayatınızda, kalbinizin yeni ve heyecan verici maceralara açık olduğundan, ancak aynı zamanda, güvenliği ve öz saygınızı da dengede tuttuğunuzdan emin olun.

Bugün başkalarını düşünmek için bir gün. Büyük bir şirketin CEO'su olsaydınız, bugün şirketinizin hangi tür etkinliklere sponsor olmasını istediğinizi düşünmeniz için iyi bir gün olurdu. Çalışanlarınız, değerli sebeplere yatırım yapan bir şirket için çalışmayı takdir edecektir. Bu tür kararların başındaki kişi olmasanız bile, kesinlikle harekete geçme yetkisi olan birine öneride bulunabilirsiniz.

Zihniniz bugün tıpkı bir sünger gibi, her türden bilgiyi almaya açık. Ancak, aldığınız bilgilerin doğru olmasına dikkat edin. Duyduğunuz büyüleci haberlerin çoğunun kurgu ve düzmece olma ihtimali çok yüksek. Bir bilgiyi almadan önce kaynağına gidin ve gerçeğini öğrenin. Eğer gerekirse, kütüphanede biraz araştırma yapın. Biliyorsunuz ki, kütüphaneler tarafsızdır.

Sağlıkta bilinç konusunda adeta zirvedesin. Fiziksel olarak güçlü ve enerjik hissediyorsun ve 100 yaşına kadar yaşayacak gibisin! Hem fiziksel hem zihinsel alanda harikalar yaratabilirsin. Bunu başarırsan hiç şaşırma deriz. Bu da sana yaratıcı, profesyonel ve finansal alanlarda daha parlak bir gelecek getirebilir! Keyfini sür!Bugün inovasyon ve teknolojiye karşı direnmemeye bak. Yeni bir bilgisayar sistemi veya alet-edevatlar karşına çıkabilir. Bunları nasıl kullanman gerektiğini öğrenmek zorunda kalabilir; üzerine eğitim alabilirsin. Detaylı bir eğitim konusunda biraz sabırsız olmaya eğilimli olsan da, şimdilik sadece üstlerin sana yol gösterecek olabilir. Kibirli olma. Eğer nasıl kullanacağını bilmiyorsan, bir uzmandan yardım iste!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgileriniz çok yüksek bir seviyede ancak aileniz söz konusu olduğunda değil! Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, yaptıkları şeyler şöyle dursun söyledikleri hiçbir şeyi anlamlandıramıyorsunuz! Sakin olun. Açıklamalarını isteyin daha sonra kendi yollarına gitmelerine izin verin. Bazen insanların bir şeyleri sadece kendi deneyimleriyle öğrenmeleri gerekir.

6 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah Ay, Plüton ve Merkür ile zorlu etkileşimler kurduğundan maddi konularda şansınızı pek zorlamayın. İnternet üzerindeki finansal işlemlerinize dikkat edin. 10:35-18:31 arası Ay, boşlukta ilerliyor. 18:31 olduğunda Ay, Akrep burcuna giriş yapıyor. Enerjinizin yavaş yavaş azaldığı bir akşamda olabilirsiniz. İsteksiz olmanız kendinizi yorgun hissetmenize neden olabilir. Her şeyi fazla düşünmeyin biraz oluruna bırakın.

6 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eleştiriye kapalısın!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Çevrendeki kişilerin hayatın hakkında eleştiride bulunmasını istemeyebilirsin. Beklediğin ödemelerin gecikmesi seni zor durumda bırakabilir. Dengeli bir gün geçirip programının dışına çıkmayacaksın gibi görünüyor. İş hayatında yaşayacağın olaylar nedeniyle elbette kendinle gurur duymalısın ancak bunun kibir haline gelmesine engel olmalısın. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle tatil planlarınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Bugün aynı zamanda karşılaşacağın insanlarla mesafeni koruman senin için daha yararlı olacak. Peş peşe yaşanan bazı tatsızlıklar ve hareketli günler kendini halsiz hissetmene neden olabilir.

6 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarına veya kendinize gardiyanlık etmenize gerek yok. Herkesin kendi işini yapmasına izin vermelisiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Bugün isteklerinizi elde etmek için gergin tavır sergileyebilirsiniz. Tartışmalara açık alan bırakmamalısınız. Sorumluluklarınla ilgili üstlerinizle mücadele etmek yerine konuları başka bir güne erteleyebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde gündeme gelebilir.

6 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hareketli yaşam ve özgürlük ihtiyacınıza uyum sağlayamayan partneriniz sizi uzun vadede düşündürebilir. Mesleki konularda ilerleme kaydedeceksiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kariyeriniz, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizin gidişatı ile ilgili geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek ilişkilerinizde dengeyi sağlayabileceğiniz, isteklerinizden emin olduğunuz, hedeflerinizi daha kolay gerçekleştirdiğiniz ve olumlu görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

6 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizdeki bir 'anne figürü'nün, güçlü bir kişinin sizden ilgi beklediği aşikar. Ona beklediği ilgiyi vereceksiniz, ancak şu anda mutlu olması zor olduğu için zorlanacaksınız.

6 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşamüstüne kadar Terazi burcunda seyahat ederken adeta bir sosyal kelebek kimliğine bürünebilirsiniz. Arkadaşlarınız varlığınızla mutlu olurlar. Sanatsal faaliyetlerin içinde olmak sizi mutlu eder. Toplulukların hukuki haklarını gözeteceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızın arasında çöpçatanlık görevi de size düşer.

6 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

6 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir süredir görüşmediğiniz, belki mesafe koyduğunuz, belki kendiliğinden aranıza mesafe girmiş bir insanla aranızda beklenmedik şekilde tekrar bir yakınlaşma söz konusu olabilir. Bu sadece romantik anlamda değil, iş, arkadaş ilişkilerinde de geçerli olabilir. Harekete geçmek, büyük kararlar almak isteyebilir, yüksek heyecanlar hissedebilirsiniz. Kendinize biraz zaman tanımalısınız.

6 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; angarya işlerin bugünde gününün büyük bir bölümünü kaplayabilir.  Diğer taraftan ortaya çıkardığın çalışmalar fark yarattığından çevrenin kıskanç sözlerine maruz kalabilirsin. Enerjini düşürmeden fırsatları lehine çevirmeye bakmalı, farkındalığını arttırmalısın.  Doğruluğuna inandığın konularda, söylemlerini çekinmeden aktarmalısın.

6 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 33" R
Ay
Balık
05° 20' 28"
Merkür
Koç
18° 16' 03"
Venüs
Boğa
04° 32' 01"
Mars
Koç
01° 56' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 40"
Satürn
Balık
16° 49' 26"
Uranüs
Boğa
22° 30' 42"
Neptün
Balık
28° 59' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 11"
Lilith
Başak
23° 39' 21"
True Node
Koç
15° 21' 50"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>