Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Bireysel hareket ediyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Kalbinizdeki ateşi körükleyin ve eskisinden daha parlak yanmasını sağlayın. Ancak, sevgilinizle duygusal anlamda aynı frekansta olmanız için bazı tavizler verilmesi gerektiğini unutmayın. Herkesin bugün ön planda olduğundan emin olun bu konuda bencil davranmayın. Başkalarının da göz önünce olmalarına izin vererek bir çalışma dengesi tutturun.

Yükünüzü hafifletmeniz gerektiğini keşfedebilirsiniz. İş yerinde çok fazla sorumluluk almış olabilirsiniz. Bunu başkalarına da söyleyin ve biraz yardım alın. Veya belki de evde çok fazla şey yapmaya çalışıyorsunuzdur. Size yardım etmesi için romantik partnerinizi bulup getirin. Ya da çocuklarınızın çamaşır, temizlik ve bulaşık yıkamak gibi ev işleri konusunda size yardımcı olmasını sağlayın. Her şeyi kendiniz yapmak zorunda değilsiniz!

Bugünlerde herhangi bir para problemi yaşıyorsanız, bugün onları çözebilirsiniz. Bir şeyleri ödeyebilmedeki yolunuz aniden aydınlanacak ve bu, adımları yerine getirmede yalnızca bir nokta. Bankacınızı veya size yardım edecek diğer insanları arayın. Ya da belki bazı önemli kariyer kararları alma konusunda düşünmeniz gerekebilir. Bugün normalden çok daha az engel olduğunu göreceksiniz.

Duyguların adeta uçları yaşıyor olacak. Günün kilit noktası ise iletişim ve sen de iletişimin gücüne tanık olacağın durumlar deneyimleyeceksin. İnsanlar bugün bilgi üzerinden yarışıyor olacak o yüzden söylediklerinin sağlam temellere ve doğrulara dayandığından emin olmalısın. Böylece gerçeğe sadık kalabilen cümlelerinle insanlardan büyük saygı görebilirsin.Bugün davranışlarınızı gözden geçirmek ve itici güçlerinizi anlayabilmek için içinize dönmek son derece faydalı olacaktır. Son zamanlarda muhtemelen çevrenizdekilerle fikir ayrılığına düşmenizden ileri gelen bir duygusal karmaşaya maruz kaldınız. Peşin hükümler vermeden ve haklı olduğunuz konusunda ısrar etmeden önce başkalarının bakış açılarını da dinlemeye özen gösterin. Bugün, gelecekte size yardımı dokunacak bir şey öğrenebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi bir genel müdür yardımcısısınız ve bir komitede görev almanız istenebilir. Etkili kararların alındığı bir sürece müdahil olacaksınız ve aşırı yüksek egoların arasını bulmak sizin becerinize kalabilir. Bunu mümkün kılmak için ilgi odağı olmanıza gerek yok.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, sizlerin burcundaki hareketine devam ediyor. Özellikle erken saatlerde Ay-Jüpiter kavuşumu sayesinde şansınız ikiye katlanabilir. Bugün yapmanız gereken herolumlu sonuçlanabilir. Ay, bu kavuşumdan sonra Venüs'le pozitif açı kurarak size aşkı da getiriyor olacak. Akşam saatleri hem tutkulu hem romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Devamın Ay, 22:50'de uzun süre boşluğa giriyor.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bireysel hareket ediyorsun!Etrafındakilerin haksızlıklar karşısındaki suskunluğu, seni daha fazla bireysel hareket etmeye zorlayabilir. Her zaman karşına çıkmayacak türden fırsatlarla karşılaşabilirsin. Bir arkadaşına aylar önce verdiğin ve artık umudunu kestiğin parayı nihayet alabilirsin. Bugün özel biriyle buluşacak bir Yay isen, bu görüşme beklediğinden çok daha iyi geçebilir. Fakat geçmiş ilişkilerinle ilgili edindiğin önyargılarınla bu görüşmeye gitme! Çocukları olan bir Yay burcuysan, onların daha kaliteli ve çeşitli kültürleri tanıyabilecekleri bir ortamda büyümelerini arzulayabilirsin. Sanatsal alanlara daha da ilgi duymaya başlayacaksın. Hobilerini profesyonel hale getirmek için kurslara yazılabilirsin.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İhtiyacınız olan manevi gücü hayatınızda en çok önem verdiğiniz kişiden alıyor olacaksınız. Kariyerinizle ilgili bazı eksiklikleri tamamlamak üzereyken geçmişte üstünü örttüğünüz bir konunun tekrar elden geçirilmesi gerekebilir.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel konularda yapabileceğiniz çok şey var. Ayrıca ailevi konularla da zaman geçirebilirsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özünüze dönmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Merkür retro etkisi ile uzunca bir süre hareket almakta zorluk çekmiştiniz. Maceralar hayatınıza akacak.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizle veya sevgilinizle finansal konularda konuşmanız gerekiyor olabilir. Maddi konularda görüş ayrılıklarınız sizi mutsuz ediyor. Kendiniz mutsuz olduğunuzda, beraber olduğunuz kişiyi mutlu edemezsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda Ay sizin burcunuzda seyahat edecek. Kendiniz bir kuş kadar, hafif, neşeli ve özgür hissedeceksiniz. Bugün daldan dala konma zamanı, seyahate çıkabilir,görüşmelerinde ekstra başarı elde edebilir, partnerinizin dikkatini üzerinizde toplayabilirsiniz. Hadi size bol şanslar!

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir türlü durduramadığınız bir zihnin sizi sürüklemesine maruz kalabilirsiniz. Bilgi dağarcığınızı genişletmek önem kazanabilir. Ufkunuzu açacak bilgilere ulaşmak, bilgiye sahip insanlarla görüşmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. (22 Aralık-21 Ocak)Bugün, yaşamınızın para konularını ilgilendiren alanlarında bazı gelişmeler olabilir. Özellikle ortak kullanılan maddi kaynaklarla alakalı olarak bazı görüşmeler yapmak veya bir danışmana gitmek, günün konusu olabilir.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizin hayatınızla ilgili her detayı bilmesine gerek yok. Bazı sınırları korumakta zorlanıyorsunuz. Mesafe koymak başka bir durum, özel alanlarınızı belirlemek başka bir durum. Duygusal anlamda, romantik ilişkilerde çok fazla iniş-çıkışlar yaşıyor olabilirsiniz. Bir süredir verdiğiniz hayat sınavları ile alakalı güzel gelişmeler olabilir.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugünün senin günün olduğunu hissedebilir ve kendinde gerçekleştirmek istediğin farklılıklara odaklanabilirsin. Fiziksel güzelliğinle ilgili değişimler yapmak isteyebilir ve risk almaktan korkmadan arzularının peşinden gidebilirsin.  Özel ilişkinde şanslı bir gün geçirmen mümkün.

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 47' 10"
Ay
Kova
29° 06' 56"
Merkür
Koç
18° 01' 19"
Venüs
Boğa
03° 59' 47"
Mars
Koç
01° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 32"
Satürn
Balık
16° 47' 12"
Uranüs
Boğa
22° 29' 11"
Neptün
Balık
28° 58' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 43"
Lilith
Başak
23° 36' 27"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:22

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>