Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşka kapalı tutmaya çalıştığınız kapınız aralanabilir. Hayata bağlılığınız sizi cazip biri yapıyor. Size yönelen ilgileri fark ediyor, ama tepki vermeyi biraz geciktirebiliyorsunuz.

Kıskanç ve hırslı biri,hayatınıza zarar verebilir. İki arkadaşınızla çok başka bir alanda bazı araştırmalarınız var. Umut verici doneler alıyor, potansiyel işinizin hazırlığını hızlandırıyorsunuz.

İyi kazancın çalışmayla çok alakalı olmadığını, tümüyle işin türüne bağlı olduğunu düşünüyorsunuz. Bu nedenle para sıkıntınızı kolayca azaltabiliyorsunuz.Yeniprojeniz sizi kalkındırabilir.

Daha yakınlaşma çabalarına girmeniz halinde burnunuzun ucundaki değerlerin farkına varabileceksiniz. Zaman ve moral açısından engelleriniz olmadığı halde, çok sevip çok değer verdiğiniz bazı insanlara sıcak duygularınızı nedense uzaktan gösteriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı ve üretken birisiniz. Başarılarınız ilgi çekici. Hayattaki en büyük handikabınız dostluk ilişkilerine abartı bakışınız. Sizden çok daha yeteneksiz bir iki dostunuz sizi yönlendirebiliyor, arkadaş canlısı kişiliğiniz sizi edilgenleştirebiliyor. Yaşamınızdaki önemli birinin size bazı uyarıları var. Siz bu kişinin uyarılarına karşı yanlış değerlendirmeler içinde görünüyorsunuz.

13 Aralık 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 01:23 Ay-Venüs görünümü, özgürleştiren, sıra dışı bir şeyler yaratma içgüdümüzü besleyen ve bizi harekete geçiren bir enerjilerdir. Gerek dış dünyadaki aktivitelerinizde gerek ilişkinizi ilgilendiren konular üzerinde hem zihinsel hem de fiziksel olarak kabınıza sığmanız zordur. Sorunlar olsa dahi, bunların bir şekilde konuşularak halledilmesinin mümkün olduğunu bilmeliyiz. Esprili yanlarımızı ortaya koyabilirsek, durumları izah ederken ılımlı sözcükler kullanabilirsek karşımızdaki kişiyi ikna etmemiz gayet kolaydır. Saat 06:31 Ay-Neptün görünümü, partnerinizin hassasiyetinizi veya beklentilerinizi anlaması pek mümkün olmayabilir. Aynı durum sizin içinde geçerlidir. Siz bazı sözleri yanlış yöne çekebilirsiniz. Birbirinizi anlamak için daha dikkatli davranmanız gerekiyor. Saat 21:25 Ay-Jüpiter görünümü gerek özel gerekhayatındaki ilişkilerimizde nezaket ve uzlaşmayı önemseriz. Bize nasıl yaklaşıldığına bakarız. Anlaşmak adına gerekli adımları atarız. Tartışmak yerine konuşmayı tercih ederiz. Saat 22:05 Ay-Satürn karşıtlığı, hayatın olgunlaşma yönündeki dersinin ilişki ve kişisel anlamdaki geleceğinizle ilgili konulardaki etkisini vurguluyor. Sizin öncelikle ne istediğinizi, ne hedeflediğinizi, amacınızın ne olduğunu bilmeniz ve buna göre kararlarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Şu sıralarda hem kendinizle hem hayatla, hem ilişkinizle ilgili konularda test ediliyorsunuz. Akışta kalın ancak gerçekçi olun. Birbirimize karşı anlayışlı olalım ki, sıkıntılarımızı birlikte aşmamız mümkün olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Aralık 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini tam anlamıyla ifade etmekte zorlanabilirsin. İkili ilişkilerinde fikir ayrılıklarından kaynaklı gerginlikler yaşanabilir.

13 Aralık 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerlemek istediğiniz konulara odaklanabilirsiniz. Aksini düşünenlerin sizi yavaşlatmasına izin engel olmalısınız. Adımlarınız kontrollü olmalı ve ilerlemeyi bırakmamalısınız.Günün Atmosferi:Sabahın erken saatlerinde; her söyleneni dikkate almamamız gerektiğini fark edebiliriz. Gerçeklerden uzaklaşmayalım. Ayrıca bugün Ay'ın olumlu ve olumsuz açıları şimdiye kadarolan çabalarımız ve şansımızla bize daha verimli sonuçlar getirebilir. Özellikle belli konularda aklımızdaki soru işaretlerinin ve endişelerin yersiz olduğunu görebiliriz. Fakat diğer taraftan da bir takım baskılar, anlaşmazlıklar, maddi imkansızlıklar da gündeme gelebilir.

13 Aralık 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle birlikte planlar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygusal anlamda kendinizi tatmin olmuş hissedebilirsiniz. Ortaklı konularda kısmetler olabilir. İki olay arasında kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için mücadele edebilirsiniz. Bazı konularda eksiklerinizi gidermeniz için öğrenmeniz gereken konular olabilir.

13 Aralık 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öncelikleriniz değişmeye başlıyor ve odağınızhayatınızdan sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize, aşk hayatınıza, eğlenceye ve yaratıcılık gerektiren işlerinize kaymaya başlıyor. Parlak fikirleriniz her anlamda çığır açıyor. Kısa kısa seyahatler yaparak hayatınıza biraz hareket kazandırabilirsiniz.

13 Aralık 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde mutluluk, uyum ve etkili iletişimin hakim olduğu, enerjinizi kalabalık ortamlar, davetler ve organizasyonlara yönlendirebileceğiniz, partnerinizle kaliteli vakit geçirerek, eğer bekarsanız yeni teklifleri değerlendirebileceğiniz pozitif bir zamandasınız.

13 Aralık 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızın üzerine düştüğünüz bugünlerde bazı duygusal tatminsizlikler sizi hemen aşağıya çekmesin. Duygularınızı aile hayatınızdaki insanlar karıştırıyor. Biraz daha net olmalısınız.

13 Aralık 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz mevcutsa odaklanma sıkıntısı çekebilir, yüzeysel davranmakla suçlanabilirsiniz. Dolayısıyla gerek ortaklıklarınız, gerekse özel ilişkinizle ilgili bir gerginlik yaşayabilirsiniz.Derin muhabbetler yapmak için uygun değildir. Gün içinde birden fazla kişiyle randevulaşabilirsiniz. Ortaklıklar, arkadaşlıklar ve sosyal ilişkiler bugün sizin için hem şanslı neticelere erişmek için önemli fırsatları teşkil edecek hem de bireysel olarak kendinizi değerli hissetmenize neden olabileceklerdir. Dolayısıyla gerginlikten uzak iletişimlere odaklanmalısınız.

13 Aralık 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

12 Aralık 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 59' 25" R
Ay
Akrep
12° 59' 25" R
Merkür
Koç
16° 00' 37"
Venüs
Koç
24° 06' 39"
Mars
Balık
25° 24' 35"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 32"
Satürn
Balık
16° 03' 59"
Uranüs
Boğa
22° 01' 50"
Neptün
Balık
28° 44' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 23"
Lilith
Başak
22° 43' 03"
True Node
Koç
15° 37' 02"
Son Güncelleme : 24/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>