Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşka kapalı tutmaya çalıştığınız kapınız aralanabilir. Hayata bağlılığınız sizi cazip biri yapıyor. Size yönelen ilgileri fark ediyor, ama tepki vermeyi biraz geciktirebiliyorsunuz.

Kıskanç ve hırslı biri,hayatınıza zarar verebilir. İki arkadaşınızla çok başka bir alanda bazı araştırmalarınız var. Umut verici doneler alıyor, potansiyel işinizin hazırlığını hızlandırıyorsunuz.

İyi kazancın çalışmayla çok alakalı olmadığını, tümüyle işin türüne bağlı olduğunu düşünüyorsunuz. Bu nedenle para sıkıntınızı kolayca azaltabiliyorsunuz.Yeniprojeniz sizi kalkındırabilir.

Daha yakınlaşma çabalarına girmeniz halinde burnunuzun ucundaki değerlerin farkına varabileceksiniz. Zaman ve moral açısından engelleriniz olmadığı halde, çok sevip çok değer verdiğiniz bazı insanlara sıcak duygularınızı nedense uzaktan gösteriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı ve üretken birisiniz. Başarılarınız ilgi çekici. Hayattaki en büyük handikabınız dostluk ilişkilerine abartı bakışınız. Sizden çok daha yeteneksiz bir iki dostunuz sizi yönlendirebiliyor, arkadaş canlısı kişiliğiniz sizi edilgenleştirebiliyor. Yaşamınızdaki önemli birinin size bazı uyarıları var. Siz bu kişinin uyarılarına karşı yanlış değerlendirmeler içinde görünüyorsunuz.

13 Aralık 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 13 Aralık saat:02:42-5 Ocak saat:06:40 tarihleri arasında Merkür burcunuzda ilerleyecek. Bu geçişi gayet olumlu buluyorum. Hayatı keşif, tecrübe sahibi olma, eğitimden ticari konulara kadar yurtdışıyla bağlantılar kurma yönünden de pozitif düşünmenin işaretçisi olarak görüyorum. Büyümenin, gelişmenin, verimli düşünmenin zamanıdır. Aşk, iş, eğitim, sanat, spor, artistik yetenekler bu süreçte zihninizin odaklandığı alanlardan bir kaçıdır. Hem ifade gücünüzü yükseltici hem de olumlu fikirlerinizle hayata sarılmanızı sağlayacaktır. İletişim kurmak, hareket etmek, bağlantı kurmak ve görüşmek, kendi fikirlerinize uygun insanlarla etkinlikte bulunmak, yolculuklar, haberleşme, ticaret ve inanç gibi hemen hemen her konuda sizin için etkili bir dönemdir. Ancak tabii ki, gerektiğinde de, dilimizden çıkan sözlere de dikkat edeceğiz. İpin ucunu kaçırmayacağız. Bu süreçte, ikili ilişkimiz, mesleki kariyerimizle ilgili konularda ve de genel olarak bilgilenmeyi, araştırmayı, doğru bilgiye ulaşmayı mutlaka önemsemeliyiz. Kendimizi geliştirmeli, ben biliyorum dememeli, öğrenmeye devam etmeliyiz. Bir de aceleci kararlardan kaçınmalıyız. İyice düşünmeliyiz. Merkür-Yay geçişinin her birimiz için keyifli bir dönem olması dileğimle,

13 Aralık 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Hayallerin heyecan yaratacak! İş hayatında senden daha yüksek mevkide olan insanlarla iletişime geçebilirsin. Onlara hedeflerini ve hayallerini anlatırken heyecanın ortaya çıkacak. Başarılarına gölge düşürecek hiçbir olaya tahammülün yok bugün. Eğer önemli bir görüşmen ya da toplantın varsa uzun süreden beri yakalayamadığın fırsatlar önüne gelebilir. İlişkilerinde beklentilerini karşılayacak müjdeler seni bekliyor. Özellikle evli bir Yay burcuysan, eşinin vereceği habere hazır ol. Belki de bebek haberi yakındır. Uzun zamandır yoğun ve stresli günler geçirmiş olabilirsin. Bugün bu stresi azaltmak için eğlenceli aktivitelere katılmak isteyeceksin. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini ihmal etmemelisin.

13 Aralık 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dedikodulardan uzak durmanız gerekmektedir. Sosyal ilişkilerinizde bir taraf olayları fazlaca abartabilir. Sizlerde bu durumu hemen anlıyor olmalı ve daha sakin davranmalısınız.

13 Aralık 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleri hareketli olabilir. İletişimden kaynaklı çatışmalara dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar sizi de etkileyebilir. Yeni haberle duyabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda evinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Babanıza daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Fedakar davranmanız gereken koşullar söz konusu.

13 Aralık 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bakımlı duruşunuz saygınlığınızı arttırıyor. Yalnız olan Yaylar, karşı tarafı mıknatıs gibi kendinize çekiyorsunuz. Tatlı diliniz de oldukça etkili...

13 Aralık 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

13 Aralık 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi harekete geçiren fikirler, ilişkiler olası. Zihniniz dağınık o nedenle düzen ihtiyacınızı hatırlatan olaylar yaşanabilir. Öğleden sonra ailevi konularla meşgul olurken, yalnızlık ihtiyacınız artacaktır. Konsantrasyon gerektiren işleri sabah saatlerinde yapın.

13 Aralık 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuza geçen Merkür yaşamınıza hız katacak. İkili diyaloglarda çok konuşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşınızdakini ikna etmek için birikimlerinizi dile getirmek zorundasınız. Yalnız unutmayın ki dilin kemiği yoktur. Patavatsızca ağzınızdan çıkan kelimeler karşınızdakilerin kırılmasına, darılmasına neden olabilir.

13 Aralık 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün Merkür'ün burcunuza ilerlemesiyle birlikte iletişim hızlanıyor ve bu iletişimde sizi söz sahibi kılan gelişmeler öne çıkıyor. Yolculuklar gündeme gelebilir. İlgi ve merak duyduğunuz konular yaşamınızda daha çok yer edebilir.

13 Aralık 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 18' 57"
Ay
Akrep
13° 52' 17"
Merkür
Koç
26° 02' 09"
Venüs
Balık
20° 32' 57"
Mars
Balık
04° 18' 11"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 50"
Satürn
Balık
13° 12' 13"
Uranüs
Boğa
20° 37' 20"
Neptün
Balık
27° 46' 36"
Plüton
Kova
01° 48' 44"
Chiron
Koç
18° 44' 36"
Lilith
Başak
19° 42' 06"
True Node
Koç
15° 35' 27"
Son Güncelleme : 28/03/2024 15:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>