Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ani Tepkilerden Uzak Durman İyi Olacak Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugünlerde aşka kapalı tutmaya çalıştığınız kapınız aralanabilir. Hayata bağlılığınız sizi cazip biri yapıyor. Size yönelen ilgileri fark ediyor, ama tepki vermeyi biraz geciktirebiliyorsunuz.

Kıskanç ve hırslı biri,hayatınıza zarar verebilir. İki arkadaşınızla çok başka bir alanda bazı araştırmalarınız var. Umut verici doneler alıyor, potansiyel işinizin hazırlığını hızlandırıyorsunuz.

İyi kazancın çalışmayla çok alakalı olmadığını, tümüyle işin türüne bağlı olduğunu düşünüyorsunuz. Bu nedenle para sıkıntınızı kolayca azaltabiliyorsunuz.Yeniprojeniz sizi kalkındırabilir.

Daha yakınlaşma çabalarına girmeniz halinde burnunuzun ucundaki değerlerin farkına varabileceksiniz. Zaman ve moral açısından engelleriniz olmadığı halde, çok sevip çok değer verdiğiniz bazı insanlara sıcak duygularınızı nedense uzaktan gösteriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı ve üretken birisiniz. Başarılarınız ilgi çekici. Hayattaki en büyük handikabınız dostluk ilişkilerine abartı bakışınız. Sizden çok daha yeteneksiz bir iki dostunuz sizi yönlendirebiliyor, arkadaş canlısı kişiliğiniz sizi edilgenleştirebiliyor. Yaşamınızdaki önemli birinin size bazı uyarıları var. Siz bu kişinin uyarılarına karşı yanlış değerlendirmeler içinde görünüyorsunuz.

13 Aralık 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün saat 02:22'de Yengeç burcuna geçiyor. Paranızın, ödemelerinizin öne çıkacağı bir gündesiniz. Mars'ın Neptün ile yaptığı açıdan ötürü geçmişinizde kalan gönül bağı olan birinden tekrardan duygusal yakınlık görebilirsiniz. Venüs'ün Plüton ile kavuştuğu akşamdan itibaren gelirinizde artışlar olabileceği bir döneme adım atıyorsunuz.

13 Aralık 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne alacağın haberlerin şaşkınlığıyla başlıyorsun. Çalışma arkadaşının değişikliğine ya da ani istifasına şahit olabilirsin. Gökyüzü, imzalar ya da sözleşmelerde dikkatli olman gerektiğini vurguluyor. Eğitim hayatın devam ediyorsa, mesleki gelişimini artırmak adına sertifika programlarına katılabilirsin. Eğer sevgilinle arandaki problemi aracı kişilerle çözmek istiyorsan, yanlış yolda olduğunu şimdiden söylemeliyim. İlişkine üçüncü kişileri katmanın sonuçları beklediğinden de kırıcı olabilir. Sorunları bizzat sen çözmelisin. Karşı tarafı iyice dinlemeli ve peşin hükümlü olmamakta fayda var. Konuşmaları dikkatli seçmediğin takdirde yapıcı konuşmaya çalışsan bile, karşı taraf bunu yanlış anlayabilir.

13 Aralık 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle olan iletişimlerinizde tepkili konuşmalar içinde olmamalısınız. Tüm olayları gerçekleriyle görebilmeli ve parçaları bütünleştirerek değerlendirmelisiniz.

13 Aralık 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu olaylar kriz yaratabilir. Sinirlerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Gün içinde sizi uğraştıracak olaylardan uzak durun. Sorumlu olduğunuz konulara vereceğiniz mücadeleler önem kazanabilir. Akşam saatlerinde kendinizi duygusal olarak engellenmiş hissedebilirsiniz.

13 Aralık 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konularda kendinizi zirvede hissedebilirsiniz. Yoğun duygular yaşayabilir, yaşadığınız duyguları partnerinize de aktarmak isteyebilirsiniz.

13 Aralık 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşıt burcunuzda meydana gelen dolunay ile birlikte ikili ilişkilerden beklentileriniz, ilişkinin gidişatı önemli bir testten geçecek gibi duruyor. Bu dönemde seçenekler ve belirsizlik istemeyecek, sorumluluk alabilenden yana ilerlemek isteyeceğiz.

13 Aralık 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aile ortamınızda yaşanacak büyük bir kaosa şahit olabilirsiniz. Konu her ne kadar mantık dışı gibi gözükse de aile bireyleriniz bunu çok ciddiye alıyor olmalı. Uzlaşmacı tavırlar sergilemeye özen gösterin.

13 Aralık 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton bugün birlikte hareket edecekler. Bugün büyük bir para kazanma ya da gelir elde etme zamanı. Yetenekleriniz sayesinde herkese parmak ısırtabilirsiniz. Kimsenin el atmak istemediği zorlu koşullara çözüm bularak, büyük bir başarıya imza atabilirsiniz. Karizmatik, güçlü kişilerin desteğinden faydalanın.

13 Aralık 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarılarına gölge düşürecek hiçbir olaya tahammülün yok bugün. Uzun süreden beri yakalayamadığın fırsatlar önüne gelebilir.

13 Aralık 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen duygularınıza yenik düşüyor ve hiç düşünmeyeceğiniz şeyler düşünüyorsunuz. Bir şeyleri kafanızda kurup büyütmenize gerek yok. Belki sorsanız açık açık, cevabını alacaksınız. Maddi anlamda beklenmedik problemler söz konusu olabilir. Bu sebeple eğer imkânınız varsa, gelirlerinizin bir kısmını saklamayı deneyin.

13 Aralık 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün karşıt burcunuzda gerçekleşen dolunay evliliğiniz, ortaklığınız, birlikteliğinizle ilgili bir konuya dikkatinizi çekebilir. Eşinizin veya ortağınızın duygusal ihtiyaçlarını öne çıkaran bir dolunay geçirebilirsiniz.

13 Aralık 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 00' 10" R
Ay
Akrep
00° 35' 36" R
Merkür
Koç
16° 07' 26"
Venüs
Koç
22° 51' 39"
Mars
Balık
24° 37' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 29"
Satürn
Balık
15° 58' 15"
Uranüs
Boğa
21° 58' 26"
Neptün
Balık
28° 42' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
20° 16' 53"
Lilith
Başak
22° 36' 18"
True Node
Koç
15° 38' 41"
Son Güncelleme : 23/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>