Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendini Yorgun Hissedebilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 20%
Sağlık 90%

Bugün bazı güçlü sezgisel anlar yaşıyor olabilirsiniz. Ruhani yetenekleriniz artacak ve aslında neler olup bittiğini görebileceksiniz. Bir işletme ortamında, müşterinizin veya patronunuzun ihtiyaçlarını önceden tahmin etmek için bu özel beceriden yararlanabilirsiniz. Söyleyeceklerini tahmin ederek onları etkileyebileceksiniz. Evde ise, sevdikleriniz duyarlılığınıza ve algılama kabiliyetinize hayran olacaklar.

Bugün bazı şeyleri olduğu gibi bırakmayı düşünmelisiniz. Başladığınız projeler üzerinde çalışmak sizin için çok çalışmaktan ziyade daha faydalı olacaktır çünkü doğru şeyi yapmadığınız için endişeleniyorsunuz. Sebepsiz yere kendinizi yormanın zamanı değil. Şüphelerinizi kendinize saklayın!

Bugün sizde bir haller var. İçinizdeki geleneklere karşı çıkan canavar bugün özellikle de sanat camiasındaki tüm tekdüzelikleri yıkmaya kararlı gibi. Neden gelenekçiliğe bu kadar öfke duyuyorsunuz? Bir taklitçinin sizin fikirlerinizi çaldığını ve onlar sayesinde bir şans yakaladığını düşünsenize? Eğer bir sanat eleştirmeni olsaydınız, bugün övgü dolu cümleler alabilirdiniz.

Yepyeni birine abayı yakabilirsin. Günün enerjisi seni flörtöz ve sosyal yapıyor. Bir komşunla ya da tamamen yabancı olan çekici bir kimseyle sohbete girebilirsin. Hatta tanıdığın bir kişiye çıkma teklifi de edebilirsin. Romantik açıdan ufuklarını genişletmek istiyorsun. Eğer halihazırda bir ilişkideysen de, yeni heyecanlar yaratmak isteyeceksindir.Bazen biraz fazla mı gurur yapıyorsunuz acaba? Başkalarının size uzatmaya istekli olduğu yardım elini yok sayarak genellikle her şeyi tek başınıza başarabileceğiniz konusunda ısrar mı ediyorsunuz? Beklenmedik kaynaklardan gelen yardımlara ve hediyelere açık olmaya çalışın. Biliyorsunuz ki siz çok verici bir insansınız ve karşınıza birkaç küçük iyiliğin çıkması kesinlikle sizin de hakkınız. Bu yüzden başka birisi bugün sizin öğle yemeğinizi ödemek istediğinde, bir kereliğine de olsa kabul edin. Bu nezaketen ve üzerine çok düşünmeden kabul edebileceğiniz bir hediye!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herhangi bir konuda çözüme varmanız kolay olmayabilir. Günün üzerinde etkili olan ezici bir direnme duygusu, plana göre hareket etmenizi zorlaştırıyor. Bugün savaşmak için iyi bir gün değil. İşler istediğiniz şekilde gitmiyorsa, çok zorlamayın. Halletmek için şiddete başvurmak durumun daha da kötü bir hal almasından başka bir işe yaramayacak. Sakin kalabilmek için birtakım tavizler vermeniz gerekebilir.

13 Aralık 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiklerinizle bir arada olmak, paylaşımlarda bulunmak daha keyifli ve huzurlu hissettirebilir. Yaşamdan keyif almaya, koşullarınızla barışmaya gayret etmelisiniz. Kaygı, eksiklik hissi, kıtlık bilinci gün boyu huzursuzluk içinde olmanıza neden olabilir. Duygularınızı dile getirme zamanı.

13 Aralık 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Problemlerin için daha verimli çözümler üretebiliyorsun. Fiziksel olarak kendini yorgun hissedebilirsin. Uykunu fazla fazla almak istiyorsun. Yakın arkadaşın ile yaşadığın sorunlar artıyor olabilir. Onunla arana soğukluk girmesine izin vermek istiyorsun. Ancak bu konuda iyice düşünmelisin.

13 Aralık 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda ki eksik yönleri düşünmek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi geliştirmek için yeni bir eğitim veya yeni bir kurs araştırması yapıyor olabilirsiniz. Online eğitimler de aradığınızı bulduğunuz anda ruhunuzun mutluluğa kavuştuğunu hissedeceksiniz. 

13 Aralık 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken size yaratıcılık ve daha büyük bir hassasiyet getirmekte. Duygusal açıdan önem verdiğiniz kişilere yönelebilirsiniz. Tutulma yaklaşıyor. Kendinize odaklanabilirsiniz.

13 Aralık 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarıyla plan yapan Yay burcu üyelerinin planlarını iptal etmesi olası. İçinizden geldiği gibi davranma özgürlüğü isteyeceksiniz. Bu enerji bunaltıcı...

13 Aralık 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde mutluluk, uyum ve etkili iletişimin hakim olduğu, enerjinizi kalabalık ortamlar, davetler ve organizasyonlara yönlendirebileceğiniz, partnerinizle kaliteli vakit geçirerek, eğer bekarsanız yeni teklifleri değerlendirebileceğiniz pozitif bir zamandasınız.

13 Aralık 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle ikiniz arasında tam olarak anlayamayabileceğiniz bazı garip mücadeleler var. Konu ilerlemeden önce bunu konuşmalısınız. Bir yarışta olmadığınızı hatırlayın.

13 Aralık 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, gün boyunca burcunuzda seyahat edecek.Yarın burcunuzda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile kişisel meselelerinizin önem kazandığı bir döneme giriyorsunuz. Hedeflerinizi ve planlarınızı gözden geçirmek veya kendinize yeni hedefler belirlemek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Aşk, hobiler ve flörtler konularında destekleyici bir dönem sizi bekliyor.

13 Aralık 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarılarına gölge düşürecek hiçbir olaya tahammülün yok bugün. Uzun süreden beri yakalayamadığın fırsatlar önüne gelebilir.

13 Aralık 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zorlu bir ayrılık süreci içinde olabilirsiniz, fakat kendinizi en kısa sürede toparlamalısınız. Finansal olarak iyi bir konumda olsanız bile tedbiri elden bırakmamalısınız. Arkadaşlarınız ile birlikte vakit geçirmek isteyeceksiniz.

13 Aralık 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin iki taraflı olarak sürekli sorgulanması her ikinizi de yorup yıpratmış gibi görünüyor. Özellikle bugün fazla fevri davranmanız, sevgilinizin tepki göstermesine neden olabilir. İş hayatınızla ilgili yaratıcı düşünceler içine giriyor ve uygulamak için ön çalışmalara başlıyorsunuz. Düşüncelerinizi ortaklarınızla paylaşarak, kararlarınızı vermeniz yararınıza olacak. Bir yatırım yapma konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Risk almaktan kaçının. Hiç beklemediğiniz anda bir sağlık sorunu yaşayabilirsiniz.

13 Aralık 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 02' 41" R
Ay
Akrep
26° 27' 03"
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
25° 26' 46"
Mars
Balık
26° 14' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 34"
Satürn
Balık
16° 10' 03"
Uranüs
Boğa
22° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 46' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 08"
Lilith
Başak
22° 50' 16"
True Node
Koç
15° 34' 17"
Son Güncelleme : 25/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>