Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duyarlı Bir İnsansın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 50%

Bugün sevdiğiniz biriyle zaman geçirin, ancak işleri açık ve kolay tutun. Çok derine girmeyin ve insanların sizin hissettiğiniz şeyleri hissetmesini beklemeyin. Hak ettiğiniz ilgiyi alamadığınız için kendini kötü hissedebilirsiniz. Bunu kişisel algılamayın. Etrafınızdaki insanlarda konsantrasyon ve dikkat eksikliği olabilir. Şu an onlardan büyük bir söz vermelerini veya derin konuşmalar yapmalarını beklemeyin.

Bugün, romantik partnerinizle zaman geçirmekten gerçekten zevk alabilirsiniz. Bugün eğlenceli bir gün olabilir. Çok fazla neşe ve kahkahanın keyfine varacaksınız. İkinizin biraz eğlenebilmesi için özel bir şeyler planlayın. İşe ya da ev işlerine takılmayın. Zamanınızı onun için ortaya koyun ve yakınlaşın. Her şeyi daha sonra halletmek üzere ortadan kaldırmaya değer, çünkü bunun gibi günler nadirdir!

Bir aile üyesihayatında bazı zorluk yaşayabilir ve sizin de doğuştan olan hassaslığınız yüzünden onların endişelerine ortak olabilirsiniz. Onun yanında olduğunuzu bilmesini isteyebilirsiniz fakat bu durumla ilgili objektif olmanız ve belki de kendinizi koruma altına alarak fiziksel bu konunun sizi etkilemesine izin vermemeniz gerek. Siz de onun kadar stresli olduğunuz sürece ona yardımcı olamazsınız.

Duyguların ayın bu aşamasında oldukça etkileyici bir noktada olabilir ve iyi haber şu ki, genel sağlığın, zindeliğın ve egon, günün potansiyel olarak moral bozucu ruh halini algılamana yardımcı olacak bir güçte. Çok olumsuz olmamaya çalış. Sınırlı bir açıdan bakarak, daha başlamadan bile kendinizi geride tutmuş oluyorsun. Bu tuzağa düşme.Günün sonu kavga ve çatışma getirebilir. Her açıdan sana karşı çıkmaya çalışan insanlar çevreni sarabilir. Günlük rutinini zorlaştıracak veya bazı şeylerini engelleyecek ciddi meseleler gündeme gelebilir. İnsanlar oldukça inatçı ve kimsenin geri adım atmaması söz konusu. Ne olursa olsun, harekete geçip tepkilerini yansıtmalısın. Olaylı bir gün olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, keşif duygunuzdan dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. Yeni deneyimlerin sizi beklediği bir sürece giriyorsunuz. Hiç beklenmedik adımlar da atabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gereken bir gündesiniz. Olumsuzlukları da gözünüzde çok fazla büyütmekten kaçınmalısınız. Kendiniz için doğru olan ne ise ona yönelmeli ve adımları ona göre atmaya çalışmalısınız.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşam alanınızda yenilikler yapabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar içerisinde olabilirsiniz. Eski düşüncelerinizden, eski alışkanlıklarınızdan uzaklaşabilirsiniz. Gün içinde olaylara farklı açılardan bakmaya gayret edin.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Araştırma ve irdeleme konusunda kendini aşabilirsin. Güven eksikliği duyduğun arkadaşların arandaki problemi hallediyorsun. Evli bir Yay burcuysan eşinin duygusal anlamda bazı problemleri olabilir. Onlara destek olmak istiyorsun. Bunun bir süreç olduğunu aklından çıkarmamalısın.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel görüşünüzden memnun değilseniz diyete başlama kararı alabilirsiniz. Yaşamınızın içerisinde tatlının yeri ayrı olsa da bunu daha sağlıklı tariflerle sürdürmeyi seçmek sağlığınız için yerinde bir tercih olacaktır.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde evde daha meşgul olabilir ve evdekilerle daha çok ilgilenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Duygusal açıdan biraz dalgalı da olabilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni insanlarla tanışmak, bir süredir sosyal medyadan görüştüğünüz kişilere flört bağlamında şans vermek için oldukça uygun bir gün.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

13 Şubat 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün büyük bir çekiciliğe sahip biri sizi etkileyebilir. Belki de bu kişiden gelen görkemli fikirler ve bilgi dağları yüzünden gölgede kalmış gibi hissediyorsunuz. Belki de tam tersi. Bunu tam olarak anlayabilmek için bu kişiyle daha çok zaman geçirin.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularla ilgili bir takım gelişmeler söz konusu. İşinde başarılı ve kariyer sahibi arkadaşlarınızın sizinle yapacakları mantıksal ortaklıklar,konusunda ufkunuzun açılmasına neden olacak ve  sonuçlandıracaksınız.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkileriniz, daha yumuşak bir seyir izleyecektir. Gerilimler, tartışmalar ve eleştiriler azalacak, iletişime hoşgörü hakim olacaktır. Diğer taraftan, abartılı harcamalar yapmaya başlarsanız, kendinizi aniden çatışma içerisinde bulabilirsiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize göre bir partner adayı bulacaksınız ve mutluluktan havalara uçacaksınız. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Yakın arkadaşlarınız ile vakit geçirmek isteyeceksiniz.

13 Şubat 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günlük sorunlardan oluşan stresi sevgilinize yansıtabilir, kırıcı olabilirsiniz. Yapacağınız jestler ve küçük sürprizlerle sevgilinizin kalbini fethetmeye çalışın. İş hayatınızdan bir süre için de olsa uzaklaşmaya, bir süre dinlenmeye çalışın. Bir yolculuk sizin için çok yararlı olacaktır, deneyin. Tutarlı davranışlarla hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Bir zamanlar kenara ayırdığınız küçük bir para, bugünlerde imdadınıza yetişecek. Sağlığınızı etkileyen gereksiz yorgunluklardan kaçının.

13 Şubat 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 33" R
Ay
Oğlak
05° 42' 01"
Merkür
Koç
16° 25' 29"
Venüs
Koç
29° 12' 12"
Mars
Balık
28° 36' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 03"
Satürn
Balık
16° 26' 45"
Uranüs
Boğa
22° 15' 50"
Neptün
Balık
28° 51' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 35"
Lilith
Başak
23° 10' 34"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>