Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sesinin Daha Gür Çıktığı Bir Gün Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2019, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Duyguların körüklenmesini yeterli göremiyorsunuz. Aşkın, bunun ötesinde birçok veriyle gelmesini beklerken, biraz fazla hazırcı gibi davranmıyor musunuz ?

Bazıarkadaşlarınızın gösterdiği erozyonlarındaki sürat, artık onları yola getirmenin olanaksız olduğuna inandırıyor sizi. Çok açık menfaatçi yaklaşımlarından duyduğunuz şaşkınlık, oncahayatı deneyiminize uygun düşmüyor.

Para ilişkilerinde uğradığınız bazı haksızlıkları hiç hak etmiyorsunuz. Radikal önlemler sizi asla kötü biri yapmayacak. Bütçenizi sağlam tutabilmeniz için, bazı duygusallıklara kapalı olmanız gerekiyor.

Kimseye danışmadan verdiğiniz bazı kararlar, esas olarak şansınızın yardımıyla yüzünüzü güldürüyor. Birtakım sonuçlardan, doğru yöntemleriniz olduğu fikrine kapılmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleceğe ertelediğiniz çözümler sizin kadar sabırlı olmayabilir. Sağlık konularında güç bulunur bir dostsunuz. Bu günler içinde sizi atağa kaldıracak bazı haberleriniz var. Çevrenizdeki sıra dışı diye tanımlanan ilişkiler size yapay geliyor. Ama bunlardan birinin cazibesini de yadsıyamıyorsunuz. Cazibenin güvenilirlikle kolay kolay örtüşmediğine duyduğunuz inanç sizi çekimser yapabiliyor.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, seyrine Yengeç burcunda devam ediyor. Ay, erken saatte Satürn sonrasında Plüton ile karşıtlık kurduğundan finansal olarak tedbirli olmanız gerekiyor. Yaptığınız harcamalar sonradan sizi zora sokabilir. Ay'ın Venüs karşıtlığı ise akşam duygusal olarak karamsar bir ruh halinde olabilirsiniz. İstemeden her şeyin negatifine odaklanabilirsiniz. Ay, saat 18:56'dan itibaren boşluğa giriyor.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün 17:55'ten yarın 05:55'e kadar Ay Boşlukta hareket ediyor. Üzerindeki baskılara boyun eğmemekten yanasın. Fikirlerin yüzünden sorun yaşadığın çalışma arkadaşlarına karşı daha net bir tutum sergileyeceksin. Haksızlıklara karşı sesinin daha fazla çıktığı bir zaman geçirebilirsin. Aile içindeki sorunlara olan tavrın daha sinirli olabilir. Özellikle yazı işleri, sosyal medya gibi birebir ilgilendiğin konularda uzman olduğunu gösteriyorsun. Yetkin olduğun konularda yapıcı olmayan eleştirilere karşı tavrın oldukça sert olabilir. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, sevgilinle keyifli bir akşam geçirebilirsin. Akşamın sonunda romantik yakınlaşmalar olabilir. Evli bir Yay burcuysan, eşin senin ona olan ilgisizliğini dile getirebilir.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin ani yön değiştirmesi sizi de zor durumda bırakabilir. Aniden ortaya çıkan borçlar ve alacaklar konusu sorunlu bir hal alabilir.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi uğraştırabilecek durumlar ve hassasiyetler gündeme gelebilir. Ortaklı konular, başkalarının tutumu nedeni ile psikolojiniz zorlanabilir.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda beklediğiniz gelişmeler yaşanabilir. Bu da huzurunuzu arttırabilir. İş konusunda beklediğiniz disiplini yakalayamayabilirsiniz.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde mutluluk, uyum ve etkili iletişimin hakim olduğu, enerjinizi kalabalık ortamlar, davetler ve organizasyonlara yönlendirebileceğiniz, partnerinizle kaliteli vakit geçirerek, eğer bekarsanız yeni teklifleri değerlendirebileceğiniz pozitif bir zamandasınız.

14 Aralık 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi o kişiyi elde etmek için resmen adamış durumdasınız. Gözünüz ondan başkasını adeta görmüyor. Biraz kendinize gelmeli ve olayların gerçekliğini görmelisiniz.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Yengeç burcunda seyahat ediyor. Sizin ortak paylaşımlar alanınıza ışık tutuyor. Bugün ortaklarınızla yeni projelere kalıcı adımlar atmaya karar verebilirsiniz. Suyla ilgili sportif aktivitelere katılacak, bu şekilde ruhunuzu dinlendireceksiniz. Hiçbir konuyu abartmadan günün keyfini çıkartın. Eskiden beri gittiğiniz esnaf lokantasına uğrayarak eski tatları yeniden deneyin.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kontrolünüz dışı gelişmeler karşısında kendinizi akışa bırakmak sizi rahatlatabilir. Özellikle akşam saatlerinde bu rahatlamayı daha fazla hissedebilirsiniz. Dalgınlığa, uykusuzluğa dikkat etmelisiniz.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hırslı ve mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir günde karşınıza da güçlü kişiler çıkabilir. Duygularınızı kontrol etmek, bastırmak biraz daha zor olabilir, ancak içinizde biriktirmemeye özen göstermelisiniz.

14 Aralık 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; kendini ifade etmekte zorlanacağın ve kazancını gönlüne göre harcayamayacağın bir gündesin. Ailenin ya da sevdiklerinin paraya ihtiyacı olması duygusal bir yük altında kalmana onların derdine çare ararken kendi bütçeni zorlamana neden olabilir. Duygusal iniş çıkışlar krizlere neden olabilir.

14 Aralık 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 24' 26" R
Ay
Başak
16° 39' 05"
Merkür
Koç
17° 14' 51"
Venüs
Koç
18° 18' 51"
Mars
Balık
21° 46' 19"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 40"
Satürn
Balık
15° 36' 52"
Uranüs
Boğa
21° 46' 10"
Neptün
Balık
28° 34' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 02"
Lilith
Başak
22° 11' 46"
True Node
Koç
15° 37' 26"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>