Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Geleceğini Daha Rahat Görebilirisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Bu gece katılacağınız büyük bir parti size sıkıcı ve yorucu görünebilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa, muhtemelen kimse size gerçekten çekici gelmiyor ve karşınıza çıkanlar da çok çılgın olabilir. Eğer bir ilişkiniz varsa, sevgiliniz bu partiye katılmayabilir. Eğer eğlenmiyorsanız neden hala partide duruyorsunuz? Tek başınıza bir şeyler izlemek, boş insanlarla dolu bir odadan daha iyidir!

Ailenize ve arkadaşlarınıza çok dikkat edin. Çıkarım yapmanıza yardımcı olacak haberler veya fikirler verebilirler. Belki sizi rahatsız eden bir konu hakkında yeni bir bakış açısı kazanmanıza yardımcı olurlar. İş durumunuza veya kişisel yaşamınıza alışılmadık bir çözüm sunabilirler. Yani diğer insanların fikirlerine karşı açık olun ve aklınızda olanı paylaşmaya cesaret edin.

İşinizle ilgili oldukça rahatsız edici bir söylenti kulağınıza gelebilir. Bu dedikodu, şirketin satılacağı ya da süregelen hiyerarşilerin oluşacağı yönünde olabilir. Bu nedenle işinize devam edip etmeyeceğiniz konusunda endişeye kapılabilirsiniz. Bir sonuca varmadan önce, size doğruyu söyleyecek birini arayın. Belki de duyduklarınız dedikodudan öte değildir.

Oyunun adı: aksiyon. Topu yuvarlaman için üstünde büyük baskı var. Bu baskılardan bazıları romantik cepheden geliyor olabilir; göz hapsinde olan bu kişi bir sonraki adımı senden bekliyor gibi duruyor. Masanda birçok proje var ve enerjini hangisine vermen gerektiği konusunda emin değilsin. Sadece tek birine konsantre olman gerekiyormuş gibi düşünme. Kilit nokta, hepsini dengelemek.Bugün her şeyi dengede tutmak için, birisinin duruma dair gerçekle örtüşmeyen fikirleri hakkında dürüst olup lafınızı esirgememeniz gerekebilir. Bir kişinin egosunu uykudan uyandırmaktan çekinmeyin. Tabiatınız gereği şu anda sorun çıkarmak istemeyebilirsiniz, ancak büyük olasılıkla, bu tür bir eylem her şeyin çözümü. Hiç kimse gerçeğin karşısında duramaz, bu nedenle onu tüm dünyaya haykırmaktan korkmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatta, olaylar ve ilişkiler hakkında etraflıca düşündüğümüz, şu an yaşamakta olduğunuz gibi dönemler vardır. Yakınlarınızdan birinin aylar önce sergilediği sizi inciten bir davranışı bugün neredeyse önemsiz. Bu hal, hayatınızın hemen hemen her alanında geçerli. Bir şeyli daha felsefi bir açıdan mı değerlendirmeye başladınız? Hayatta gerçekten neyin önemli olduğunu kavradınız: kiminle ya da ne biçimde olduğu fark etmeksizin nereye gittiğinizi bilmek...

14 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşam alanınızda yenilikler yapabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar içerisinde olabilirsiniz. Eski düşüncelerinizden, eski alışkanlıklarınızdan uzaklaşabilirsiniz. Gün içinde olaylara farklı açılardan bakmaya gayret edin.

14 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda yüklerinden kurtuluyorsun. Gelecek ile ilgili planlarında daha rahat davranabilirsin. Özel meselelerini herkes ile paylaşmamalısın. Bazı arkadaşların güvenini boşa çıkabilir. Uzun zamandır bir ilişki içinde olan bir Yay burcuysan karşı tarafın ailesi ile tanışmak istediğini dile getirebilirsin.

14 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinize yeni bir dekorasyon vermek için girişimde bulunabilirsiniz. Sıkıldığınız ortamı terk etme huyunuzu eviniz de de gerçekleştiriyorsunuz. Bugün bunu ev içinde bir değişim ile yapabilirsiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

14 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fiziksel olmak zorunlu olmamakla beraber kitap okuma veya meditasyona ayıracağınız zamanlar mutlaka ki size çok iyi gelecektir, dinlendirecektir.

14 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde mutluluk, uyum ve etkili iletişimin hakim olduğu, enerjinizi kalabalık ortamlar, davetler ve organizasyonlara yönlendirebileceğiniz, partnerinizle kaliteli vakit geçirerek, eğer bekarsanız yeni teklifleri değerlendirebileceğiniz pozitif bir zamandasınız.

14 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, kalbinizin heyecanla attığı bir gün. Sevgiye karşı coşkulu bir yaklaşımınız olabilir, ancak bu harekete geçmek için en iyi gün değil. İnsanlar sizden çok daha hassas ve sizin coşkulu tavrınız onlara ağır gelebilir.

14 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yerinizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uyumlu dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.

14 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerde kurulan iletişim, bugün oldukça memnuniyet verici nitelikte olacaktır. Tüm vaktinizi yakın çevrenizle bu iletişimi kurarak geçirmek isteseniz de, sahip olduğunuz sorumluluklar, sizi başka faaliyetlerde bulunmaya zorlayabilir.

14 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizde ortaya bazı sorunlar çıkabilir. İş yerinizdeki arkadaşlarınızdan çok önemli ipuçları öğreneceksiniz ve çalışmalarınızı tamamlayacaksınız. Kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki problemlerle mücadele etmek size zor gelse de tutarlı davranışlarla hedeflerinize ulaşmanız mümkün. İşinizdeki arkadaş ilişkilerinden pek memnun olmamanız sizi gereğinden fala geriyor. Yaşadığınız bu keyifsizlik geçici bir durum. Parayla ilgili karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için gözünüzü dört açmanızda fayda var. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor.

14 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 24" R
Ay
Oğlak
06° 48' 14"
Merkür
Koç
16° 26' 49"
Venüs
Koç
29° 18' 21"
Mars
Balık
28° 39' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 12"
Satürn
Balık
16° 27' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 52"
Lilith
Başak
23° 11' 07"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>