Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak program yapmanız zor gibi ama bunu becerebilirseniz çok romantik bir gün geçirebilirsiniz. Bugün size bir sürprizi var. Bu sürprizi gerçekleştirmesi için ona fırsat vermeniz gerekiyor.

İddialı sayılabilecek beklentileriniz var. Temponuz ve verimli çalışmanız bu beklentilerinizin bir kısmının gerçekleşmesine yardımcı olacak. İş yaşamınızda mütevazi olduğunuz söylenemez.

Yakınlarınız sıkışık durumunuzu biliyorlar. Çabalarınızı gözlüyorlar. Son anda size destek olabilirler. Sizin adınıza yatırılması gereken bir para bir süre daha geciktirilebilir.

Bu günlerde haklı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Kafanız pek çok işle meşgul. Bu da duygusal yaşamınızı ihmal etmenize yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne çok iyi başlayacaksınız. Epeydir kendinize zaman ayıramıyordunuz, bugün yapmak istediğiniz pek çok şeyi gerçekleştirebilmeniz için gerekli zemini bulabilirsiniz. Akşama doğru telefonlaşacağınız biriyle buluşmanız olacak. Sizinle paylaşmak istediği bazı sorunları var. Siz de ona destek olmayı istiyorsunuz, aranızda derin bir sohbet geçebilir.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 05:18 Ay-Mars kavuşum etkisinde, bilinçaltınızda veya kişisel derinliklerinizde huzur duygusu bir hayli önem kazanır. Mahremiyetinize verdiğiniz önem belirgin bir şekilde ortaya çıkar. Olumsuz hiçbir şeye tahammülünüz yoktur. İlişki-hayatınız-eviniz ve ailenizle ilgili konuların tarafsız ve gerçekçi bir şekilde ele alınması, karar verilmesi iyi olur. Saat 08:04 Ay-Pluto görünümü, aile, ev ve ihtiyaçlarınızı karşılama yönünde etkili olup mali açıdan güçlenmek arzunuzu vurguluyor. Saat 14:49-16 Aralık saat 03:44 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre boyunca, dikkat edilecek husus, kendinizde ve gücünüzden şüpheye düşmemek, azmin elinden hiçbir şeyin kurtulmayacağını bilmektir. Bizi olabilecek zararlardan koruyucu en önemli olgu, kendimizin farkında olmaktır. Bu süre içinde, gerçek duygu ve düşüncelerinizi dışa karşı ifade etmekten sakınabilir, susmayı tercih edebilirsiniz. Önünüzü net olarak görmekte zorlanabileceğiniz bu sürede, kafanızın içi epeyce meşguldür. Çözüm bulmakta zorlandığınız meseleleri kendi içinizde ele almayı tercih edebilirsiniz. Saat 23:38 Ay-Chiron etkisi altında, aile hayatımız, yerleşim yerimiz, yuvamızla ilgili konular üzerinde hassas davranabiliriz. Hayatın tüm sorumluluklarına karşın, kendimizi en rahat, en mutlu hissettiğimiz yer, evimiz olsun isteriz. Keyfinizce geçecek bir Cumartesi günü dileğimle,

15 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sınırlarını çiziyorsun! Ay, bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Üzerindeki baskılara boyun eğmemekten yanasın. Fikirlerin yüzünden sorun yaşadığın çalışma arkadaşlarına karşı daha net bir tutum sergileyeceksin. Özellikle yazı işleri, sosyal medya gibi birebir ilgilendiğin konularda uzman olduğunu gösteriyorsun. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, sevgilinle keyifli bir akşam geçirebilirsin. Evliysen, çocuklar konusunda eşinle ters düşebilirsin. Sorumlulukları konusunda çok rahat olan çocuklarınla küçük atışmalar yaşanabilir. Evine yeni aldığın elektrikli aletlerin servisi, düzenlenmesi ve yerleştirilmesi derken günün sonunda yorgun düşebilirsin. Seni rahatlatacak bitki çayları içmeni tavsiye ederim.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve çalışma hayatınızda dikkatinizden kaçan bazı detaylar canınızı sıkabilir. Gün içerisinde oluşan plan iptalleri sizi olumsuz düşünmeye sevk etmemelidir.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel amaçlar uğruna çalıştığınız bir gerçek. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güvenli alan yaratma ve huzur bulma arayışınız yüksek. Geçmişte yaşanmış konularda anılarınız tazelenebilir. Evde tadilat gerektiren durumlar olası. Gün boyu konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Dikkat gerektiren işleri iki kez kontrol edin.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün evdeki işlerinizi bir türlü bitiremezsiniz. Bu nedenle yeni işlere başlamaktan ziyade eskileri tamamlayın. Evde su borusunun patlaması, zeminden su çıkması, evi su basması gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Buna göre önlem almakta fayda var. Diğer yandan para konularında gecikmeler gündeme gelebilir.

15 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

15 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 49' 01"
Ay
Akrep
20° 05' 17"
Merkür
Koç
26° 17' 39"
Venüs
Balık
21° 10' 33"
Mars
Balık
04° 41' 52"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 15"
Satürn
Balık
13° 15' 42"
Uranüs
Boğa
20° 38' 44"
Neptün
Balık
27° 47' 44"
Plüton
Kova
01° 49' 13"
Chiron
Koç
18° 46' 23"
Lilith
Başak
19° 45' 28"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>