Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Dürüst Bir Tavırdasın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevdiklerinizle iletişim kurmaktan korkmayın. Belki de uzakta yaşayan akrabalarınızı aramalı ve halini hatrını sormalısınız. Anne-babanız veya kardeşleriniz başka ülkede yaşıyorsa, onları görmek için bir oraya gitmeyi düşünebilirsiniz. Bugün, ailenizden size çok önemli olan birilerini özlüyor olabilirsiniz. Hislerinize kulak verin ve bugün onlarla iletişim kurun.

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Sabah kahvenizin etkisi geçmeye başladığında kafanız fikirlerle dolup taşabilir! Düşüncelerinizi yakalamaya ve onları unutmamaya çalışın. Bunları dizüstü bilgisayarınıza not edin veya taşınabilir bir kayıt cihazına kaydedin. Kariyerinizin geliştiği yenilikçi bir dönemine giriyorsunuz ve aklınıza gelen bu stratejileri görmezden gelmek istemezsiniz.

Bugün finansal anlamda düşündüğünüzden çok daha zekisiniz. Harcamalarınızı dengeleme ve her ay kredi kartı faturalarınızı ödemeniz konusunda pek istekli olmasanız olmasanız da, öz kaynaklar ve mal mülk gibi büyük çapta bir gelir yakalayabilirsiniz. Gerçekten ne kadar iyi olduğunuzun farkında mısınız? Artık kaybetme yok, tüm işaretler sizin şampiyon olduğunuzu gösteriyor.

Bugün ciddi şeyler yapmaktan öte öylece uzanmak ya da mesela bir tur golf oynamak istiyorsun. Odaklanmak, bu göksel açılar sebebiyle oldukça güç. Ne yazık ki, bütün sorumluluklarından kaçma gibi bir lüksün olamayacak. Adım adım ilerlediğin takdirde her şey yolunda gidecektir.Yazılı, sözlü ve diğer biçimlerde iletişim kurma yeteneğiniz bugün son derece gelişmiş olacak. Böylece, çevrenizdeki pek çok kişiyi etkileyeceksiniz ve sizin hakkınızda fikirlerini değiştirecekler. Sempatilerini açıkça ifade edebilirler ve siz de gün boyu onaylanmış, ait hissedeceksiniz. Bu gece, bir seminer düzenlenen bir kitabevi bulun ve ona katılın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi dengede tutmak için, birisinin duruma dair gerçekle örtüşmeyen fikirleri hakkında dürüst olup lafınızı esirgememeniz gerekebilir. Bir kişinin egosunu uykudan uyandırmaktan çekinmeyin. Tabiatınız gereği şu anda sorun çıkarmak istemeyebilirsiniz, ancak büyük olasılıkla, bu tür bir eylem her şeyin çözümü. Hiç kimse gerçeğin karşısında duramaz, bu nedenle onu tüm dünyaya haykırmaktan korkmayın.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün değişiklik ihtiyacınız artabilir. Hobilerinizle ilgilenebilir, heves odaklı hareket edebilirsiniz. Gündüz saatlerinde geçici hisler ve geçici istekler içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde heyecanınızı uyandıran durumlar olabilir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Açık sözlülüğün ile dikkatleri üzerine olumlu ve olumsuz çekebilirsin. Fakat dürüstlüğünden ödün vermiyorsun. Eğitim gören bir Yay burcuysan akademik çalışmalarını hızlandırıyorsun. Duygusal anlamda sana karşı hisleri olan biri seninle iletişime geçmek isteyebilir. Duygularını geri planda tutuyorsun.  

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güven arayışı içerisindesiniz. Maddesel bakmakla birlikte manevi ölçütleri de hesaba katmak daha iyi sonuç almanızı sağlayacaktır. Parasal konularda ani yatırımlar içine girmemelisiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı hobilerinize yoğunlaştırmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla birlikte olmak size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde beklemediğiniz tepkiler sizin bir konuda farkındalığınızı arttırabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha rahat risk alabileceğiniz bir gündesiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ve sevdiklerinizin ön planda olduğu bir gün. Kendinizi ve yaratıcılığınızı güçlü bir şekilde ifade edebilir, kelimelere dökebilirsiniz. Ego çatışmalarını göz ardı etmeyin zira hızla alevlenebilir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzaklardan gelen bazı rahatsız edici haberler bugün sizi strese sokabilir. Dikkatli etmezseniz, bu işinizi de etkileyebilir. Sakin olun. Tüm işaretler, duyduğunuz her şeyin şu anda göründüğünden çok daha az sorunlu olduğunu gösteriyor. Gerçekleri öğrenene kadar kontrolü kaybetmeyin.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani gelişebilecek olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Duygusal dostluklar vebirlikleri gündeme gelecek. Uzaklara gitme gibi hislere kapılacaksınız. Geçmişte tepki verdiğiniz konulara, artık duyarsız kalacaksınız.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki görev ve sorumluluklarınız, özel hayatınıza vakit ayırmanızı engelleyebilirler. İşinizle ilgili çalışmalarınız ve ilgili kişilerle kurduğunuz ilişkiler, özel ilişkilerinize oranla, günün öne çıkan ana konuları olmaya daha yatkındırlar.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin sergilediği bazı davranışlardan hoşlanmıyorsanız, onu tatlı bir dille uyarabilirsiniz. Günün sonunda beklenmedik bir miktarda gelir elde edeceksiniz. Hayatta her zaman istediğinizi elde edemeyebilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel konularda öne çıkmak ve dikkat çekmek için uygun bir gün. Partnerinize karşı istekleriniz konusunda açık davranmalı ve açıklayıcı olmalısınız. Ortaklık türü ilişkilerde birtakım engelleriniz var. Bunların üzerine gitmeniz için, önümüzdeki günler doğru zamanlama olabilir. Çekindiğiniz duygusal engellenmeler sizi sandığınız kadar etkilemeyecek. Maddi konularla ilgili önemli konuşmalar ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Rahat bir uyku için yatağa girmeden önce günlük stresten arının.

15 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 03" R
Ay
Oğlak
11° 30' 50"
Merkür
Koç
16° 32' 54"
Venüs
Koç
29° 44' 33"
Mars
Balık
28° 56' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 09"
Satürn
Balık
16° 29' 06"
Uranüs
Boğa
22° 17' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 04"
Lilith
Başak
23° 13' 28"
True Node
Koç
15° 23' 20"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>