Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yeni Bir Sayfa Açıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün sosyal anlamda güzel zaman geçireceksiniz. Rahatlatıcı bir günün tadını çıkaracağınız bir aile toplantısına davetli olabilir ya da sevgilinizle eğlenceli bir şeyler yaparak zaman geçirebilirsiniz. Yürüyüş yapabilir, bisiklete binebilir veya şehir dışına bir günlük bir geziye çıkabilirsiniz. Yeni ve ilham verici yerleri keşfetmek ilginizi çekecek. Bugün pozitif enerji ve insanlarla kendinizi çevreleyin.

Bugün yapılacak işler varken oyun oynama modunda olabilirsiniz. Uzamış bir tatilde olmayı dileyebilirsiniz. Dikkatiniz dağılmış hissedebileceğiniz için, kendinize bir program yapmanız ve gün boyunca yapılması gereken işleri organize etmeniz gerekebilir. Odaklanabildiğiniz kadar odaklanın ve iyi bir ruh hali içinde kalmanıza yardımcı olmak için sık sık mola verin.

Bugün kendinizi, aynı ilgi alanlarını paylaştığınız bir arkadaş grubuyla çeşitli konularda ilginç tartışmalar yaparken bulabilirsiniz. Bu sizi belki bir grup olarak belki de tek başınıza gelecek planlar ve hedeflere yönlendirecek. Bu aktiviteden doğan bu mental uyarı, uzun bir zaman sizinle kalabilir. İlginizi çeken ne varsa not edin. Akşam için ise, Yatağa girmeden önce bir yürüyüş yapsanız iyi olur. Yoksa, uykuya dalamayabilirsiniz.

Bir ilişkiyle ilgili ilerleme kaydedebilirsin. Bir romantizme adım attıysan, o insanla aranda işler alevlenebilir. Bu özel kişi için hislerin ve arzun çok yoğun. Cesur sözler sarfedebilirsin! Meydan oku ve vahşi tutkularını açıkla. Kızgın enerjiyi açığa vurmaktan keyif alacaksın ve partnerinin de hoşuna gidecek!İnanç, sahip olduğunuza inandığınız güçten çok daha güzel bir şeydir. Bu sebeple yıldızlar size inançlarınız hakkında bazı sorular sormanız gerektiğini söylüyor: nereden geliyorlar, sizi nereye doğru götürüyorlar. Biraz dur ve mensup olduğun dinin ve sana gerçekten ne ifade ettiği hakkında düşün, eğer bir dine mensupsan tabii. Unutma, diğer dinlere karşı da hoşgörülü olmak oldukça önemlidir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belki de bilinmeyen insanlardan bazı garip bağlantılar, bugün karşınıza çıkabilir. Suratınıza kapanan telefon çağrıları veya boş e-postalar bu kişinin kim olduğunu ve sizden ne istediğini merak ettirebilir. Bu durum size telefon sıkıntıları ya da internet problemlerinden daha fazla sorun yaratmayacaktır, bu yüzden bunun hakkında daha fazla düşünüp de zaman kaybetmeyin. Eğer size kimin ulaşmaya çalıştığını bildiğinizi düşünüyorsanız, yarına kadar bekleyin ve sonra da onlarla iletişime geçin.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında planlarınızı değiştirecek durumlar karşınıza gelecektir. Yöneticilerinizin yaptırımıyla ekibinizde ve görev dağılımınızda farklılıklar olabilir. Çalışanlarınız ile ilgili bir sorunu çözmekle ilgilenebilirsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma ortamında anlaşamadığın kişiler seni işlerden uzaklaşıyor. Kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyeceksin. Uzun zamandır beklediğin ödemenin gerçekleşmesi, maddi konularda elini güçlendirecek. Çocukları olan bir Yay burcuysan, çocuklarının eğitim durumları ile ilgili gelişmeler bugün karşına gelebilir. Çocuklarının en iyi eğitimi alması için ekstra çaba sarf edeceksin. 

15 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı yapılarınızda yeni bir alan açmak istiyor olabilirsiniz. Yeni gelişmeler size farklı birsahasında çalışma şansı verebilir. Bu alanlarda yeni işbirlikleri içinde olmak size iyi fırsatlar sunabilir. Maddi ve manevi kazançlar sağladığınız bir yapı içerisine girebilirsiniz. Sürprizlere açık olun.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Üstlerinizle iletişiminizin rahat olduğu bir gündesiniz. Kendinizi iyi bir şekilde ifade gösterebileceksiniz. Başkalarından gelecek desteklerle sorumlu olduğunuz konuları daha iyi yönetebilirsiniz. Akşam saatlerinde derin paylaşımlar içinde olacağınız zamanlar var.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Nezaketle yaptığınız her aksiyonda nezaketli cevaplar alabilirsiniz. Bu da gün içerisinde kendinizi başarılı olmaya teşvik edilmiş hissetmenize neden olabilir.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, keyifli aktiviteler planlayabilirsiniz. Ya da onlardan bir davet alabilirsiniz. Bu sosyal ortamlarda yeni biriyle tanışmanız, flört etmeniz mümkün. Kadersel karşılaşmalar yaşanabilir.

15 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Plan yaparken kendinize bir insanın sınırlarının dışında görevler veriyor olabilirsiniz. Görevleri yerine getirmek için kaynağınızın stres ve endişe olması, işlerin yolunda olmamasından daha kötü sonuçlar oluşturabilir. Biraz ağırdan almaya çalışın.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel iletişiminizin mükemmel olduğu bir gün. Yakın dostluklar ve kardeşlerle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda arkadaşlarınızın enerjilerini yükseltecek, onların moralini düzelteceksiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizin savunmacı, sabırsız davranışlarınız tartışma ve tehlikelere davetiye çıkarıyor. Eğer öfkeliyseniz araba kullanmamaya çalışın ve keskin nesneleri ihtiyatla kullanın.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşam kalitenizi yüksek tutmaya çalıyor olmanıza rağmen, her zaman başarılı olamıyorsunuz. Bugün, maddesel konuların ağırlık kazanması sizi sıkacaktır. Giderlerinizi dengeleyemediğiniz anlarda, huzursuzluk duyuyorsunuz. İnce hesaplar peşindesiniz. Olayları sıkı bir şekilde denetleyerek, sonuca gitmek istiyorsunuz.

15 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 16' 51" R
Ay
Aslan
14° 23' 38" R
Merkür
Koç
28° 39' 04"
Venüs
Boğa
18° 37' 27"
Mars
Koç
10° 42' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 15"
Satürn
Balık
17° 43' 07"
Uranüs
Boğa
23° 10' 28"
Neptün
Balık
29° 18' 12"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 26' 06"
Lilith
Başak
24° 55' 30"
True Node
Koç
14° 52' 58"
Son Güncelleme : 14/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>