Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun çabalarına yanıt vermenizi istiyor. Bugün yine çabaları karşılıksız kalabilir. Ama buna fırsat vermemeniz ilişkiniz için hayırlı olur. Her şeyi boş vermiş gibi görünüyorsunuz. Küçük bir değişiklik için bile en ufak bir çaba harcamıyorsunuz.

Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkındasınız. Bugün yeniliklerle tanışmak için iyi bir gün gibi görünüyor. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir.

Dikkatli para harcamaya çalışıyorsunuz, fakat kolay olmuyor. Aile içindeki harcamaların denetimi kırılmalara yol açabiliyor. Umut bağladığınız bazı para kaynakları, bugünlerde hareketlenebilir.

Bugün bu konuda tatsız bir konuşma olabilir. Yine de kırıcı olmaktan kaçınmalısınız. Bir yakınınıza sürekli akıl verme isteğiniz onu sıkıyor. Onun da bir yetişkin olduğunu fark etmeniz gerekiyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel hayatınız ve kariyerinizle ilgili konularda daha derinlemesine araştırma yapmalısınız. Yeni gelişmeler, ileriye dönük hayatınızda size farklı seçenekler sunabilir.

16 Aralık 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:37-16:15 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında gelir durumunuz, cinsel yaşamınız, güvenceniz gibi konularda hassasiyet gösterirsiniz. Üzerinize gelindiğini, sizi bir türlü anlamadıklarını düşünürsünüz. İsteklerinizi elde edememek canınızı sıkabilir. Genel olarak bu zaman diliminde bu hissedişler ve hassasiyet gayet olağandır. Yalnız şunu da hatırlatayım, çevrenizdeki insanlar da bu etki altında olacağından, size karşı yanlış bir harekette bulunabilirler. Birbirimize anlayışlı olmamız gerekiyor. Saat 16:15 Ay-Aslan burcu geçişinin parlak ışığı altında, biz de kendimizi dış dünyada göstermek isteyeceğiz. Bütün arzu ve emellerimizi elde etmek adına hareket edeceğiz. Enerjimiz yüksek olduğu için, insanları etkileme gücümüz de gayet güçlenecektir. Zorlukların sizi yıldırmaması ve doğru bildiğiniz yolun size başarılar kazandırması dileğimle,

16 Aralık 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarınla ilgili ufak da olsa yeni adımlar atabilirsin. Beklenmedik uzak ya da yakın seyahatler gündemine gelebilir.

16 Aralık 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde parasal konularda ve kariyerinizle ilişkili başlıklarla acele kararlar vermemelisiniz. Konumunuzu doğrudan etkileyecek somut adımlar atmadan önce iyi düşünün. Günün Atmosferi:Akşamüstünden önce tüm önemli konuları halletmeli

16 Aralık 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularla daha fazla uğraşmanız gerekebilir. Finansal konularda sizden fikir alacak kişiler olabilir. Ortak konularda uğraşı içinde olabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için çaba gösterebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda yeniden harekete geçmeniz gerekebilir. Savunduğunuz fikirlerde öngörülü davranmalısınız.

16 Aralık 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aldığınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Çalışkan olmanız üstleriniz tarafından taktirle karşılanıyor. Özlem duyduğunuz kişilerle bir araya geleceksiniz.

16 Aralık 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınız ve kariyerinizle ilgili konularda daha derinlemesine araştırma yapmalısınız. Yeni gelişmeler, ileriye dönük hayatınızda size farklı seçenekler sunabilir.

15 Aralık 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akşam saatlerinde hareketlilik yaşamanız muhtemel. Olumsuz havanızın dağılması için iyi bir fırsat olabilir. Çok özlediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilir, uzun uzun sohbet edebilirsiniz. Çevrenizde çok güçlü biri olarak tanınmanıza rağmen zaman zaman yorulduğunuzu hissediyorsunuz. Bugün sizi yine öyle bir gün bekliyor. Küçük sorunları büyütme eğiliminiz ağır basabilir.

16 Aralık 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın öğleden sonraya kadar boşlukta olduğu saatlerde akışta kalmalısınız. Majör bir eğitime başlamak, inanç sistemleriyle ilgili eğitim vermek ve uluslararası bir yolculuğu planlamak için olumlu enerjilere sahipsiniz.Fikirlerinizi yaymak, etrafınızdaki kişileri eğitmek anlamında cömert olabileceğiniz bir gündesiniz. Uluslararası bir yolculuğa çıkmak ve hafta sonu kaçamağı yapmak için de istekli ve heveslisiniz. Arkadaş grupları, toplumsal kuruluşlar ve insanla ilgili her türlü konuda odaklı, coşkulu ve yardımsever olacaksınız.

16 Aralık 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

16 Aralık 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 00' 12"
Ay
Kova
17° 43' 01"
Merkür
Koç
17° 36' 05"
Venüs
Boğa
03° 00' 08"
Mars
Koç
00° 58' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 12"
Satürn
Balık
16° 43' 03"
Uranüs
Boğa
22° 26' 25"
Neptün
Balık
28° 57' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 01"
Lilith
Başak
23° 31' 05"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>