Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguların körüklenmesini yeterli göremiyorsunuz. Aşkın, bunun ötesinde birçok veriyle gelmesini beklerken, biraz fazla hazırcı gibi davranmıyor musunuz ?

Bazıarkadaşlarınızın gösterdiği erozyonlarındaki sürat, artık onları yola getirmenin olanaksız olduğuna inandırıyor sizi. Çok açık menfaatçi yaklaşımlarından duyduğunuz şaşkınlık, oncahayatı deneyiminize uygun düşmüyor.

Para ilişkilerinde uğradığınız bazı haksızlıkları hiç hak etmiyorsunuz. Radikal önlemler sizi asla kötü biri yapmayacak. Bütçenizi sağlam tutabilmeniz için, bazı duygusallıklara kapalı olmanız gerekiyor.

Kimseye danışmadan verdiğiniz bazı kararlar, esas olarak şansınızın yardımıyla yüzünüzü güldürüyor. Birtakım sonuçlardan, doğru yöntemleriniz olduğu fikrine kapılmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleceğe ertelediğiniz çözümler sizin kadar sabırlı olmayabilir. Sağlık konularında güç bulunur bir dostsunuz. Bu günler içinde sizi atağa kaldıracak bazı haberleriniz var. Çevrenizdeki sıra dışı diye tanımlanan ilişkiler size yapay geliyor. Ama bunlardan birinin cazibesini de yadsıyamıyorsunuz. Cazibenin güvenilirlikle kolay kolay örtüşmediğine duyduğunuz inanç sizi çekimser yapabiliyor.

14 Aralık 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 14 Aralık saat 03:06 itibariyle İkizler burcunda oluşacak Dolunay, ilişkinizle alakalı meseleleri aydınlığa kavuşturmak, durumları net olarak görmek, son iki haftadır yaşanan gelişmeleri bir sonuca bağlamak yönünde önemlidir. İlişkide eğer bir problem uzun zamandır varsa ve bu görmezden gelinmişse, şimdi aşikar olur. Artık gizlenmesi, üstünün kapatılması mümkün değildir. Ben bu Dolunayın sadece ilişki meselelerinde değil, maddi konular üzerinde de etkili olduğunu, bir ortaklığın ciddi şekilde analizinin yapılması yönünde de önemli buluyorum. Sadece kendi açımızdan değil, şimdi başkalarının da düşüncelerini dinleme, öğrenme zamanıdır. Farklı bakış açılarına öne veren Yaylar için bu Dolunay, bir eş veyakonusunda karşıt görüşlere bir kulak vermeleri halinde sorunların çözülmesi mümkün olur. Hatta bir anlaşmanın, sözleşmenin, bir işin sonuca bağlanmasında da bu Dolunay etkili olabilir. Dolunayın yöneticisi Merkür-Oğlak burcunda, maddi-manevi anlamda zihnimizi disiplin edici ve sorumluluk duygusuyla hareket etmemizi sağlayıcıdır. Dolunayın Mars ile görünümü, bir yeniliğin, bir değişikliğin, heyecan verici bir yeni ilişkinin de göstergesidir. Amacını, hedefini bilen ve bunu başkalarıyla paylaşan Yaylar grup, çevre, girişim yönünde ivme kazanırlar. Dolunayın, birbirimizi anlamakta, dinlemekte, farketmekte vesile olması dileğimle,

14 Aralık 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Görüşmediğin kişileri ziyaret etmek adına yola koyulabilirsin. Yolunda gitmeyen bir ilişkin varsa noktayı koyabilirsin.

14 Aralık 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün meydana gelen dolunay, yakınlarınızla olan ilişkilerinizde sarsıcı etkiler meydana getirebilir. Ne yazık ki gerginlikler artıyor. Fakat siz olgun bir tavır sergileyerek bu tip tatsızlıkları sonlandırabilirsiniz.Günün Atmosferi:İkizler burcundaki dolunay bizi nasıl etkiliyor?

14 Aralık 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda bilemediğiniz nedenlerden huzursuzluk çıkabilir. Konuşmalarınızda ani tepkiler içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Olaylardan yanlış anlamlar çıkarmaya yatkın olabilirsiniz. Parasal konular sizi sıkıştırabilir. Sorumluluk altına girdiğinizi hissedebilirsiniz. Bu durumun sizi yorduğunu hissedebilirsiniz.

14 Aralık 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Boşa vakit kaybettiğinizin farkına varın ve bir an önce zaman kaybını telafi edin. Bekar Yaylar istediğiniz aşkı yakalayamadım diye dert yanmayın yakında geliyor.

14 Aralık 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Aralık 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda önemli kararlarınızı devreye sokacaksınız. Hassas birkaç gün geçirebilirsiniz. Kendinize fazlasıyla odaklısınız. Bu durum özel hayatınızı ihmal etmenize yol açmamalı.

14 Aralık 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler ve kimlik alanınızda deneyimleyeceğiniz yılın bu son Dolunay’ında, mevcut ilişkiniz veya ortaklığınız üzerinde değerlendirme yapabileceksiniz.Söz konusu ilişkilerde devam mı tamam mı diyebileceğiniz bir süreç yaşanabilir. Karamsar ve ciddi bir tutumda olacağınız için oldukça rasyonel ve duygulardan arınmış halde kararınızı verebileceksiniz. Gizli bir düşmanlık açığa çıkabilir. Ortak bir konuda yürütülen plan sona ulaşmış olabilir. Alacağınız her türlü ayrılık veya devam kararının kaynağı sahip olduğunuz korkular ve yoksunluklar olacaktır.

14 Aralık 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün meydana gelen dolunay, yakınlarınızla olan ilişkilerinizde sarsıcı etkiler meydana getirebilir. Ne yazık ki gerginlikler artıyor. Fakat siz olgun bir tavır sergileyerek bu tip tatsızlıkları sonlandırabilirsiniz.

14 Aralık 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 06' 44" R
Ay
Yay
10° 19' 60"
Merkür
Koç
16° 03' 21"
Venüs
Koç
26° 47' 54"
Mars
Balık
27° 05' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 50"
Satürn
Balık
16° 16' 08"
Uranüs
Boğa
22° 09' 12"
Neptün
Balık
28° 48' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 54"
Lilith
Başak
22° 57' 34"
True Node
Koç
15° 30' 47"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>