Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun çabalarına yanıt vermenizi istiyor. Bugün yine çabaları karşılıksız kalabilir. Ama buna fırsat vermemeniz ilişkiniz için hayırlı olur. Her şeyi boş vermiş gibi görünüyorsunuz. Küçük bir değişiklik için bile en ufak bir çaba harcamıyorsunuz.

Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkındasınız. Bugün yeniliklerle tanışmak için iyi bir gün gibi görünüyor. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir.

Dikkatli para harcamaya çalışıyorsunuz, fakat kolay olmuyor. Aile içindeki harcamaların denetimi kırılmalara yol açabiliyor. Umut bağladığınız bazı para kaynakları, bugünlerde hareketlenebilir.

Bugün bu konuda tatsız bir konuşma olabilir. Yine de kırıcı olmaktan kaçınmalısınız. Bir yakınınıza sürekli akıl verme isteğiniz onu sıkıyor. Onun da bir yetişkin olduğunu fark etmeniz gerekiyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde hareketlilik yaşamanız muhtemel. Olumsuz havanızın dağılması için iyi bir fırsat olabilir. Çok özlediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilir, uzun uzun sohbet edebilirsiniz. Çevrenizde çok güçlü biri olarak tanınmanıza rağmen zaman zaman yorulduğunuzu hissediyorsunuz. Bugün sizi yine öyle bir gün bekliyor. Küçük sorunları büyütme eğiliminiz ağır basabilir.

16 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:44 Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Hem cesaret verici hem de hevesli bir şekilde hareket etmenizi sağlayıcıdır. Gün boyu bir hayli ataksınızdır. İsteklerinizi elde etmek için elinizden geleni yapabilirsiniz. Otoritenizi kabul ettirebilirsiniz. Saat 09:47 Ay-Merkür görünüm etkisinde, aşkta isteklerini kabul ettiren kişi olmak isteriz. Güzel bir şeyler duymak, yaşamak arzumuz yoğun olacak. Saat 17:27 Venüs-Satürn görünüm etkisinde, her konuda güven duymaya ihtiyacımız var. Maddi-manevi yönde desteklenmek istiyoruz. İçimizdeki endişeler son bulsun ve rahata kavuşalım niyetindeyiz. şüphe duymadan karar vermek, uygulamak, girişimde bulunmak isteğimiz yüksek. Bu görünüm bize bu yönde güç verecek. En azından, neyi istediğimizi bileceğiz ve o yönde ilerleyeceğiz. Gereksiz meseleler üzerinde zaman kaybetmeyeceğiz. Kendimize güvenimiz artacak. Psikolojik ve bedensel anlamda güçlendiğimizi hissedeceğiz. Saat 20:12 Ay-Jüpiter görünümü, sizi memnun edici gelişmelerin, haber ve iletişimin göstergesidir. Duyduklarınız sizi memnun eder. Moralinizi yükseltici keyifli bir zamandır. Saat 22:21 Ay-Satürn görünümü, gönlünüzce yaşamak isterken, sorumluluklar ağır basar. Paranın önemi kendini yine hatırlatır. Ödemeler, ihtiyaçlar derken hayat gelip geçiyor diye düşünürsünüz. Tabii ki bir şeylere sabır göstermek kolay değildir. Güzel bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

16 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Mesafeli davranacaksın! Bugün bir arada olduğun insanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsin. Temkinli ve tedbirli olmanda yarar var. Her zamanki sıcakkanlı halin yerine biraz daha mesafeli bir izlenim bırakman daha doğru olabilir. Gün içerisinde meditasyon yapabilir, zihnini rahatlatabilirsin. Duygularını daha sakin yaşama taraftarısın. Bu anlamda keskin çıkışlarını törpüleme kararı alacaksın. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımayı düşünebilirsin. Hatta sevgilini aile bireylerinle tanıştırmak için organizasyon yapabilirsin. Bugün aynı zamanda evinde büyük tadilatlara sakin girişme. Bazı şeyler maalesef elinde kalabilir.

16 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eş veya partnerinizle olan ilişkide yakınlık enerjisini oluşturmanızda fayda var. Bu durum ruhunuzu huzurla dolduracaktır. Manevi temalarda kat ettiğiniz yol sizi başarılara götürecektir.

16 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, yaratıcı konulara zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak çocuklarla ilgili sorumluluklar da gündeme gelebilir.

16 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygu alışverişlerine açık, fikirlerimizi ifade edebileceğiniz ve karşı tarafı ikna etmekte zorlanmayacaksınız.

16 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda ilerleyen Ay özgüvenle hareket etmenizi sağlayabilir. Enerjinizi toplayarak, yaratıcılığınızı daha fazla ortaya koyabilir, kişiliğinizi, duruşunuzu ve beklentilerinizi öne çıkarabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ego çatışmalarından kaçınmak olabilir. Onun dışında sevdiklerinizle birlikte keyifli zaman geçirmekten hoşlanabilirsiniz.

16 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgürlüğüne düşkün Yaylar, gün boyu çocuksu tutkuları gerçekleştireceğiniz imkanlar gelişebilir. Hareket ihtiyacınızı karşılayan spor faaliyetleri olası. Önemlli kararlar alıp hedeflerinizi yenileyebilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz, sonuç almaktan vazgeçtiğiniz konular hızla çözüme kavuşabilir.

16 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burçları hayatlarının kritik zamanlarını yaşıyorlar. Hayat dengeniz sürekli değişiyor. Birçok iyi birçok kötü hissediyor olabilirsiniz. Yoğunluktan biraz bunalmış da olabilirsiniz. Son demler. Doğum günü dönemlerinizi, her zaman söylediğim gibi güzel ve verimli geçirmeniz gerekiyor ki; yeni yaşınız da güzel geçsin.

16 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

16 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 15' 47" R
Ay
Akrep
29° 16' 04"
Merkür
Koç
15° 59' 26"
Venüs
Koç
25° 43' 21"
Mars
Balık
26° 25' 13"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 41"
Satürn
Balık
16° 11' 18"
Uranüs
Boğa
22° 06' 15"
Neptün
Balık
28° 46' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 54"
Lilith
Başak
22° 51' 45"
True Node
Koç
15° 33' 37"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:13

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>