Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonsuz güven ve heyecanın bir arada barınamayacağı şeklindeki aşk yorumlarını yapay söylemler olarak değerlendiriyorsunuz. Her anlamda belli bir güvene oturmuş ilişkiniz size sorunsuz bir beraberlik sunuyor.

Bir konuda sizinle değişik görüşte olan birini dikkate almanızda yarar olabilir. İş hayatınızda bir iki gün içinde bir taşınmanın kritiğini yapacaksınız. Bu taşınma işinin işlerinize büyük katkısı olacağı inancındasınız.

Yapmak üzere olduğunuz bazı ataklar sizi cesaretlendiriyor. Fakat bu atakların maliyeti de hiç azımsanacak gibi değil. Artık maddi sıkıntı çekmeyeceğiniz yolundaki inancınız çok yakında karşılığını bulacak. .

Bazı insanlarda ne bulduğunuzu yeniden iyice elekten geçirmeniz gerekiyor. Sonradan kötü izler taşıyabileceğiniz bir ahbaplık ilişkisini, şimdilerde çekici geldiği için geliştiriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Erdemleriniz sizi ayrıcalıklı yerlere koyarken, bazı çekemezliklere de neden olabiliyor. Bugünlerde bir umudunuz gerçekleşecek. Bu sevincin, onu ikiye katlayabileceğiniz gibi bir özelliği de olabilir. Sorumluluk hissedip üstlendiğiniz konularda birtakım hayal kırıklılıkları yaşamanız sizi incitebiliyor. Ama dersler çıkartmayı çok iyi biliyorsunuz

17 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Cumartesi günümüze Ay-Aslan burcu geçişiyle adım atacağız. Bu enerji günü eğlenceli, renkli ve zevkli bir şekilde geçirme arzumuzu işaret ediyor. Çalışıyoruz, çabalıyoruz ancak her birimiz hafta sonu oldu mu hoşumuza giden bir şeyler yapmak istiyoruz. Aslan burcu geçişleri, kısacık süreli bile olsa, elementsel açıdan size uygun bir enerjidir. Kendinizle ve etrafınızla gayet barışık olursunuz. Çocuksu yanlarınız ortaya çıkar. Neşelisinizdir ve günlük aktivitenizde bu ruh haliniz bir hayli etkili olur. Başkaları tarafından sevilmek, el üstünde tutulmak istersiniz. En azından hayatın size güzellikler sunmasını, çelişkide kaldığınız noktaların aydınlığa kavuşmasını beklersiniz. Saat 11:23 Ay-Venüs karşıtlığında fikirlerinizi özellikle dış ortamlarda paylaşmak, başkaları üzerinde etkili olmak, hayatı güzel tarafından görmek arzunuz yükselir. Sosyal yaşam, toplumsal ilişkiler sizin için gayet önemli hale gelir. İnsanlarla sizinle konuşmaktan zevk alırlar. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

17 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Plansız hareket etmen, yakın çevrendekilerin eleştirisine neden olabilir. Bazı görüşmelerini ileri bir tarihe erteleyebilirsin.

17 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı, evinizi ya da ailenizi ilgilendiren ya dahayatınız ve mesleğinizle ilgili ani kararlar vermekten kaçınmanız gereken birkaç günün içindesiniz. Pozisyonunuzu etkileyebilecek bu adımların daha dikkatli ve zamana yayarak düşünülmesi gerekiyor.Günün Atmosferi:Sosyal hayatımız hareket kazanıyor

17 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay’ın burcunuzla uyuma hayatınıza daha iyimserlik ve pozitiflik getirmekte. Görüşlerinizde, bakış açınızda daha sağlam olabilirsiniz.

17 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

17 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

17 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bulunacağınız yabancı ortamlarda oldukça dikkat çekebilirsiniz. Bu sıralar kendinizi fazla sosyal hissetmemeniz, insanlarla derin temasınızı zorlaştırıyor.

17 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uluslararası bir yolculuğa çıkmak ve hafta sonu kaçamağı yapmak için de istekli ve heveslisiniz. İmkanınız varsa günübirlik bu arzunuzu gerçekleştirebilirsiniz.Majör bir eğitime başlamak, inanç sistemleriyle ilgili eğitim vermek için çok elverişli enerjilere sahipsiniz. Fikirlerinizi yaymak ve etrafınızdaki kişileri eğitmek anlamında cömert olabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi ve manevi olarak kendinizi gelişkin ve güçlü hissediyorsunuz. Bu durumun sebebini kendi içinizdeki idealizme ve çevrenizle olan ilham verici ilişkiye bağlayabilirsiniz.

17 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

17 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 54' 59" R
Ay
Akrep
24° 47' 55"
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 17' 01"
Mars
Balık
26° 08' 42"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 44"
Satürn
Balık
16° 09' 19"
Uranüs
Boğa
22° 05' 02"
Neptün
Balık
28° 45' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 41"
Lilith
Başak
22° 49' 23"
True Node
Koç
15° 34' 40"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>