Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çevrene Güven Veriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Bir süredir ilişkin olan bir insan ile yollarını ayırmak isteyebilirsin bugün. Bu kişi ile aranda giderek büyüyen bir fikir ayrılığı olabilir. Bu durumda üzülmek ve durumu değiştirmek yerine özgürlüğünün keyfini çıkarmalısın bugün.

Son zamanlardaki sıkıntılı halinizi üzerinizden atacaksınız. Bugünün ilerleyen saatlerinde bir görüşmeniz var gibi. İş ortamınızda insan ilişkileriyle alakalı olarak bazı görüşleriniz istenebilir.

Sana ait olan parayı nasıl harcaman gerektiğine dair sana akıl verenler olabilir bugün. Bu akılların hangi amaçla verildiğine dikkat etmen gerekebilir. Sana ait olan şeye başkalarını dahil etmemeye çalış bugün.

Hayatta neye ihtiyacın olduğunu düşüneceksin bugün. Bu da seni sağlığını daha iyi bir hale getirmek için ne yapman gerektiğini sorgulamaya itecek. Yeni egzersiz planları ve diyet programları gündeminde olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hem şans hem de özgüven senden yana olacak. Dilediklerini elde etmek için birçok fırsatın olacak. Kendine güvenerek ve şansın yardımı ile güzel adımlar atabileceksin. O yüzden daha verimli olmak için adımlar atmaya çalış bugün.

17 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün aşk hayatınızla alakalı olarak atacağınız bazı adımların karşılığını alacağınız bir gün olacak. Oldukça iyi tanıdığınız ancak asla potansiyel bir sevgili olarak düşünmediğiniz biri, aniden size romantik bir ilgi gösterebilir ve siz de karşılık verebilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uyku problemi yaşıyorsan bu soruna karşı yeni tedavi çözümleri üreteceksin. Bedensel ve zihinsel yorgunlukları üzerinden atmak adına kendini daha hareketli kılacaksın. Gün içerisinde tanık olacağın bir tartışmada adaletine güvenen kişiler aracı olmanı isteyebilir. Çevrenin sana duyduğu güveni hissedeceksin.

17 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kurduğunuz ilişkilerin yüzeysel ya da derinlikli olup olmadığını düşünebilirsiniz. Çıkar çatışmasına, sen-ben kavgasına dönüşebilecek durumda olan hiçbir ilişkinin ortasında kalmamalısınız. Bütünü korumak isterken kendinizin bütünün önemli bir parçası olduğunu unutmayın.

17 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendini doğru kişiyle tanışmak üzere, doğru yerde ve doğru zamanda bulman olası. Şansın yüzüne gülmesini pek de beklemiyorsun. Güne rahatsız ve huzursuz başlayabilirsin fakat her ne olursa olsun yaşananlar seni derinden etkileyecek. Hazır ol – bu dönüşüm hayatında büyük değişiklikler yaratacaktır; hemen olmasa bile, uzun vadede.

17 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ve maddi şartlarınızın farkında hamleler yapmanız gerekmekte. Bugünlerde gerçekçi olmayan hayallere destekleyici planlar olmadan kapılabilme potansiyeliniz var.

17 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni atılımlar, yeni projeler daha fazla gündeme gelebilir bugün. İşte bir hareketlilik, bir ivme yakalaman olası. Verimli bir gün geçirebilmek için kolları sıvayabilirsin. Senin için dahaodaklı bir gün olabilir.

17 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar uyarı vermeden sinirlerinize basabilir ve sınırları belirlemek kolay olmayabilir. Gün, en yakın ilişkilerine baskı yapıyor ve ne yazık ki bunlardan biri sorun çıkarabilir. İsteseler de istemeseler de, birisi sizi tamamen harekete geçirecek bir şey söyleyebilir veya yapabilir. Özür diler gibi görünürlerse veya niyeti gücendirmek değilmiş gibi görünürlerse, adil bir şekilde tepki vermeye çalışın. Olumsuz bir tepki, işleri çok daha kötü hale getirebilir.

17 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin hoşnut olacağı işleri yapmaktan zevk alacağınız bir gün. Bugün, ortak çalışmalar içinde olmanız sizi de mutlu edecek. Fakat çevrenizi de ihmal etmemelisiniz. Duygularınızı güzel sözlerle süslemek isteyebilirsiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatta zamanlama çok önemlidir. Ancak bazen doğru zamanı yakalamak için çok fazla bekleyebilir ve zaman kaybedebilirsiniz. Belki de doğru zaman, şimdiki zamandır. Eğer harekete geçmek istiyorsanız, çok fazla vakit kaybetmemek ve elinizi çabuk tutmak iyi olabilir.

17 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler olduğunu düşünüyor, fakat bir türlü adım atamıyorsunuz. Bu da zaman, zaman karamsarlık yaşamınıza neden oluyor. İş ortamında sevilen birisi olmanıza karşın sert tavırlarınız ve acımasızlığınız nedeniyle büyük eleştiriler var. Dostluklarınızı daha sağlam temellere oturtmalı ve hırsınıza gem vurmalısınız. Beklenmedik tartışmalar olabilir, dikkatli olun. Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde bazı gelişmeler var. Sonuç istediğiniz gibi olacak.

17 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 21' 52" R
Ay
Yengeç
06° 00' 31" R
Merkür
Koç
25° 15' 09"
Venüs
Boğa
14° 54' 24"
Mars
Koç
08° 24' 03"
Jüpiter
Boğa
26° 36' 30"
Satürn
Balık
17° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 59' 57"
Neptün
Balık
29° 13' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
21° 16' 38"
Lilith
Başak
24° 35' 24"
True Node
Koç
15° 03' 44"
Son Güncelleme : 11/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>