Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Stresli Olabilirsin. Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 90%

Böyle günler, sizi hayatınızın daha önce tereddüt etmiş olabileceğiniz alanlarında hareket etmeye zorlar. Aşk hayatının taze bir nefes alması gerekiyor mu? Sevgilinizle birlikte mum ışığında güzel bir akşam yemeği mi hayal ediyorsunuz? Birlikte bir hafta sonu? Ya da yaşamak için yeni bir yer? Mutluluk hayali kurmayı bırakmanın zamanı geldi. Dışarı çıkıp yapmanız gerekenleri yapma zamanı! Ulaşmanıza ramak kaldı.

Bugün, tam olarak anlamadığınız ve sizi üzen bazı şeyler olabilir. Bir şekilde, sorumluluklarınız ağır olabilir, bu da bir sonraki adımı atma konusunu normalden daha zor kılıyor. Enerjinizi sabitleyin ve durağan bir şeye yeniden odaklayın. Yeni bir sayfa açın. Duvarları inşa etmeden evin çatısını yapamayacağınızı unutmayın. Aceleci davranmayın. Temel hususlara dikkat edin.

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum... tabii bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. Eğer biri size inşaata elverişli batalık bir arazi satmaya çalışırsa, ona kesinlike "hayır" diyin. Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına inanmak size zor gelebilir ancak dünyanın düzeni bu. Bunu acı bir deneyimle öğrenmektense bizden duymanız daha iyi.

Özel bir şeyler yapmak istiyorsun. Romantik partnerinle akşam şehri turlamayı düşünebilirsin. Bir konsere ve şık bir restorana gitmek fena bir fikir değil. Belki de bir tiyatroya veya galeri açılışına katılırsınız. Kendini sanat, müzik, drama gibi güzelliklere bırak. Hayatın güzel taraflarını görme ve keyiflenme zamanı.Bugün iyi bir arkadaşınızla konuşmayı düşünün. Gururunuzun ihtiyacınız olan desteği ve yardımı almanıza engel olmasına izin vermeyin. Eğer bir hata yapmış ya da uygunsuz bir şeyler yapmış gibi hissediyor ve bundan korkuyorsan, öyle suçluluk duygusuyla dolup taşma. Önünde bir fincan çay ya da kahveyle beraber sırdaşının yanında oturup neler olduğunu onunla paylaş bakalım neler oluyor. Herkes böyle zamanlarda en az bir ya da iki kez birbirine ihtiyaç duyuyor, bunu da unutmamaya çalış.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınız kendini iyi hissetmiyor olabilir ve yanında kalıp onunla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ne olursa olsun bunu yapın. Bugün empati yeteneğinizin had safhada olduğunu ve bu kişinin rahatsızlığının bir kısmını sanki kendi hislerinizmiş gibi deneyimleyeceğinizi aklınızdan çıkarmayın. Kendinizi kötü hissetmek istemiyorsanız, umudu çevrenizden eksik etmeyerek kendinizi fiziksel olarak korumayı ihmal etmeyin.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde, dostluklarda ve aile içinde fedakarlıklar, yardımlar öne çıkabilir. Anlayış görme, anlaşılma ihtiyacınız artabilir. Abartılı düşüncelerden uzak kalın.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

17.01’den 21.25’kadar Ay, boşlukta hareket ediyor. Rutinlerini doğru planlamalısın. Sürpriz gelişmeler seni yansıtmıyor. Uykusuz bir şekilde güne başlamak seni stresli yapabilir. Gün içerisinde insanlardan uzak kalmak isteyebilirsin. Evli bir Yay burcuysan, eşinle birlikte romantik bir gece geçirme planları yapacaksın.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zor durumda kaldığınızda ilk başvurduğunuz duygularınız olabilir. Mantığınızı kenara iterek hareket ederseniz yaşam mücadelesinde mantıklı hareket etme kabiliyetinizi kaybedebilirsiniz. Mantığınız ve duygularınızla aynı anda hareket etmeyi öğrenmelisiniz.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerlerken başkalarına daha odaklı ve hassas olabilirsiniz. Parasal birya da anlaşma da sizi meşgul edebilir. Duygusal yüzleşmeler mümkün.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde başladığınız konuların istikrarlı sürdüğünü görebilirsiniz. İlişkisi olmayan Yay burcu üyeleri bir süre daha yalnız kalmayı tercih edebilirler.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

17 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinize ve kariyerinize daha fazla zaman ayırdıkça aşk hayatınızı ve partnerinizi görmezden gelme eğilimindesiniz. Partneriniz oldukça anlayışlı, ancak  sabırsızlık belirtileri göstermeye başlıyor olabilir. Bu durum büyük bir krize dönüşmeden önce kişisel yaşamınıza dikkat etmeniz çok önemlidir. 

17 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizdeki hiçbir olaya kayıtsız kalamıyor fakat konuları duygusal açıdan değerlendirdiğiniz için hatalar yapabiliyorsunuz. Şüpheci yönlerinizin atağa kalktığı bir gün. Yaşam felsefenizi destekleyici derin düşüncelere sahipsiniz.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir, atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki problemleri çözebilmek istiyorsanız eşiniz ile birbirinizi dikkatlice dinlemelisiniz. İş hayatınızda yükselebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Bugün kendinize zaman ayırın.

17 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınız açısından oldukça güzel ama bir o kadar da karışık bir dönemden geçiyorsunuz. İlişkinize biraz heyecan katmanız gerekiyor. İşlerinize yoğunlaşacağınız bir gün ve tamamlamak için yoğun çaba göstereceksiniz. Birikmiş işler gözünüzü korkutabilir, paniğe kapılmadan hareket edin. Üstlerinizin sizden beklentilerini boşa çıkarmayacaksınız. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz, destek alın. Aşırı stres ve öfke sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Doğa sporları yaparak rahatlamayı deneyin.

17 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 49" R
Ay
Koç
07° 37' 42"
Merkür
Koç
19° 42' 41"
Venüs
Boğa
07° 16' 15"
Mars
Koç
03° 38' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 55"
Satürn
Balık
17° 00' 36"
Uranüs
Boğa
22° 38' 22"
Neptün
Balık
29° 03' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 33"
Lilith
Başak
23° 54' 08"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>