Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Engeller İçin Harekete Geçiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 50%

Bugün düşünceli bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bir şey size geçmişi düşündürmeye başlayabilir. Okul günlerinizi ve eski arkadaşları hatırlayabilirsiniz. Şu anki hayatınızla geçmişteki hayatınızı karşılaştırabilirsiniz. Çok uzaklara gittiniz ve o zamandan beri çok büyüdünüz. Ama eski günleri özlüyorsanız, belki de bazı okul arkadaşlarınızla bir araya gelmelisiniz.

Şu anda bir şeyleri bırakma konusunda sıkıntılarınız olabilir. İş yerinde sorumlu olduğunuz bir proje olabilir. Gururunuz istemeyerek bu işe bulaşmış olabilir. Belki de çalışmayı daha nitelikli birine vermekten korkuyorsunuzdur. Endişelenmeyin. İsim yapma isteğindeyseniz, ününüz başka türden çalışmalarla da artabilir. Alanınızın dışına çıktığınızı kabul etmek bir erdemdir.

Bugün yaratıcı fikirlere kulak vermek için güzel bir gün. Bunu her zaman fark etmezsiniz fakat içinizde bir sanatçı yaşıyor. Belki hayal gücünüz kendini hikaye anlatıcılığıyla ifade ediyor. Bugün arkadaşlarınıza zeki hikayeler anlatmaya son verebilirsiniz. Ya da, yapmak istediğin bir şey hakkında planlarınız olabilir. Bir marangozluk projesi veya ev yenileme hakkındaki fikirlerinizi kaleme alın.

Hassas ve duyarlı olduğun günlerden biri daha. Yay oldukça ketum bir burçtur. Karmaşık ve zorlayıcı duygular yaşadığında bile bunları kendine saklamayı tercih edersin. Meditasyon yapmak isteyebileceğin bir gün. Ya da doğaya çıkıp bir yürüyüş yapabilirsin. Seni hissettirecek şeyler yap. Stresli olayların içinden biraz da olsa sıyrılabilirsen, çok daha iyi hissedeceksin.Etrafınızda bulunan o kadar iyi tanımadığınız birisi sosyal bir ortamda sizi köşeye sıkıştırıp bir konuda sizinle konuşmaya çalışabilir. Herhangi bir söz vermeden önce bütün gerçekleri öğrenin. İkna kabiliyetleriniz çok güçlü olduğundan bugün birisine adım atmanın ya da en azından stratejinizi hazırlamanın tam zamanı. Bugün başlayacağınız her türlü projede başarılı olacağınıza dair güçlü işaretler söz konusu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi dört bir yandan herkes kolunuza bacağınıza yapışmış gibi hissettiğiniz günlerden biri. Hatta etrafınızdakilerden bazıları öyle bir asılıyor ki uzuvlarınız adeta kopacak geriliyor. Biri oraya biri buraya çağırıyor ve aynı anda dört yöne birden çekiliyorsunuz. Kendiniz için biraz mola vermeyi ihmal etmeyin. İhtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi dile getirmeye özen gösterin.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sürpriz şanslarla karşılaşabilir, aklınızdan geçen şeylere aniden ulaşabilirsiniz. Düşüncelerinizin enerjisi daha güçlü iken pozitif düşünme ve dilek, dua enerjisi içinde olma zamanı.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. İlişkisi olan bir Yay burcuysan sevgilin ile arandaki bağı güçlendirmek istiyorsun. Kafanızdaki problemleri aşmak için farklı yöntemlere başvurabilirsin. Hayatındaki engeller ortadan kalkmaya başlıyor. Tatil planlar için hazırlık içerisinde olacaksın.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda merakınıza yenik düşebilirsiniz. Farkında olmadan yaptığınız hamleler yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir. Merakınızı dizginleyip kendinizi zor duruma sokmamaya dikkat etmelisiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşabilirsiniz. Birlikte yeniden harekete geçmek size hız kazandıracaktır. Paylaşım içinde olmak işlerinizi kolaylaştıracağı gibi daha iyi hale getirecektir. Yine de sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyallik odaklı geçireceğiniz bugünde sevdiklerinizden gelen çözümler size destek olabilir, bilmediklerinizi öğrenme hususunda hevesli olabilirsiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi çok yaratıcı hissedeceksiniz ve güzel bir şey yaratmak isteyeceksiniz.  Ancak bugün başladığınız projeleri tamamlamanız gerekiyor. Aksi taktirde bir yaratıcılık dalgasından sonra sebepsiz yere depresyonda ve içi boş hissedebilirsiniz. 

14 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konularının gündem kazanmasıyla alışveriş yapma duygunuz artıyor. Bugün, çevrenize hediyeler vermek isteyebilirsiniz. Gizliliklerden uzak kalmanız gereken bir gün. Düşüncelerinizi saydam bir şekilde ifade edeceksiniz. 

14 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin bazı davranışlarından hoşlanmıyorsunuz. İş yerinizdeki sıkı çalışma temponuzdan dolayı kendinizi çok stresli ve yorgun hissediyorsunuz. Aile bireyleriniz ve sevdikleriniz ile vakit geçirmek size iyi gelecektir.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz ilişki sizi strese sokmuş. Bundan kurtulmak için, olumsuz düşüncelerinizden ve eski alışkanlıklarınızdan vazgeçip, eğlenmeye bakın. İşinizle ilgili kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberin gelmesiyle birliktehayatınızdaki tüm sorunlar yoluna girecek. Beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu durum bütçenizi sarsmayacak. Ara sıra teraziye çıkıp, kilolarınızı kontrol etmelisiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 04' 04" R
Ay
Balık
03° 15' 16"
Merkür
Koç
18° 11' 02"
Venüs
Boğa
04° 21' 14"
Mars
Koç
01° 49' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 37"
Satürn
Balık
16° 48' 41"
Uranüs
Boğa
22° 30' 11"
Neptün
Balık
28° 59' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 41"
Lilith
Başak
23° 38' 23"
True Node
Koç
15° 21' 39"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>