Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Zihnin Kuvvetli Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün şehir dışına çıkmaya hazırsınız. Muhtemelen çok fazla çalışma havasında değilsiniz! Belki de sevgilinizle geçirdiğiniz eğlenceli zamanları hatırlıyorsundur. Bu zevki yeniden yaşamayı çok isteyebilirsiniz. Ancak, bir şeyi başarmak için odaklanmanız gerekir. Enerjinizi yüksek tutmak için gün boyunca sık sık ara verin ve uzun süre oturmayın, yoksa halsizleşebilirsiniz.

Bugünün gezegensel dizilimi, profesyonel yaşamınıza sıkı bir şekilde bakmanızı kuvvetle öneriyor. Kariyerinizin veya işinizin sizin için en uygun olan şey olmaması ihtimali olabilir. Muazzam bir yeteneğiniz var ve bunu gösterebileceğiniz bir ortamda çalışmalısınız. Yaratıcılığınızın engellenmesi olasıdır. Peki ya güzel haberler? Yaratıcılığı çıkış noktanız almak için çalışmanız gerekmez. Sizce hafta sonları ne güne duruyor?

Bahçe işleri bugün size yaratıcı bir alan sağlayabilir. İş, kariyer ve/veya para açısından son zamanlarda başınıza gelen bir şey hakkında başarılı olabilirsiniz. Kesinlikle ilerleme sizinle olacak, ve bunu dört gözle bekliyorsunuz. Sosyal etkinlikler ve grup aktiviteleri sayesinde sizinle aynı fikirleri paylaşan insanlarla iletişimde olacabilirsiniz. Rahatlayın ve günün tadını çıkarın!

Bugün saadetinin peşinden gitmek istiyorsun. Yüzünde bir gülümsemeyle uyanacaksın ve optimizmin varlığını hissedeceksin. Hayatında olup bitenlere pozitif yaklaşacaksın. Karşılaştığın zorluklara ise yaratıcılık bahşeden fırsatlar olarak bakacaksın. Dünyayı fethedecek bir enerji topluyorsun, ruhsal olarak da şarjını dolduruyorsun! İdeal geleceğin resmini çizmek için harika bir zaman.Genellikle mantıklı davranmaktan ziyade sezgisel hareket ediyorsunuz, ancak bugün bu iki yönünüz birbiriyle çelişkiye düşecek. Bir an soylu ve yüce kavramları düşünürken bir an sonra pratik yanınız ağır basabilir. Bugün her şeyi açıklığa kavuşturmaya çalışmak yerine her zamanki aklınızın yeniden devreye girmesini bekleyin. Bunu yaparken bir şeyler okumak size iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün partnerinizle yaşadığınız anlaşmazlık her şeyin açıkça ifade edildiği ve bol bol özür dilenen bir konuşmayla son bulabilir. Birçok konunun açıklığa kavuştuğunu ve artık birbirinizi daha iyi anladığınızı hissedebilirsiniz. Yeni gelişmeler ya da en azından şu anki ev nüfusunuzda bir değişiklik olabilir.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün evinizde değişiklikler yapabilir, yaşam alanınızda farklılığa gidebilirsiniz. Aile üyelerinin sağlığıyla ilgili destekler alabilirsiniz. Şifa çalışabilir. Ev içi kazalarına karşı dikkat etmeli.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Halı altına süpürülmüş bazı konular tekrar gün yüzüne çıkabilir. Panik halini üzerinden artmakta ustasın. Pratik zekân sayesinde çözümleri anında üretebiliyorsun. Ertelediğin kişisel bakımın gündeminde olabilir. Çeşitli Kozmetik ürünleri satın alabilirsin. Akşam saatlerinde ailene sürpriz ziyaretlerin olabilir.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ile ilgili konular yine aklınıza gelebilir. Bazı şeyleri hatırlamaya çalışmak en çok sizleri yıpratacaktır. Kendinizi yormayı artık bırakın. Geleceğe odaklanmayı deneyin.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjiniz yükseliyor ancak aceleci olmamalısınız. Bugün sevdiklerinizle ilgili konular üzerine daha çok eğilmek isteyebilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızda güzel gelişmeler olacak. Mesleki konularda ise dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz. Biraz dikkatli olmanız gerekmekte.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

10 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Telefon görüşmeleri, evde hala ilgilenilmesi gereken küçük işler gibi şeyler bugün sizi meşgul edebilir. Bir noktada, finansal evrak işleri çok zamanınızı alabilir, ancak akşam saatleri umut veriyor. Evde ailenizle birlikte huzurlu vakit geçireceğinizden emin olabilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde özgürlüğünüzden vazgeçmediğiniz için, hep yarım kalmış aşklar yaşıyorsunuz...İçinizde biriktirdiğiniz duygularınız kalp çarpıntılarına sebep oluyor. Bu hafta sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalısınız.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile konuşurken daha dikkatli olmaya çalışın. Gelecekteki hayallerinizi gerçekleştirebilmek için birikim yapmaya başlamalısınız. Bugün şekerli besinler tüketmemeye özen gösterin.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Artık kalbiniz yeni ve güzel bir aşka hazır. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Bu durumdan memnun değilsiniz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek. Finansal konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler, motivasyonunuzu kaybetmenize neden olabilir. Sakın kendinizi bırakmayın. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 56' 47" R
Ay
Balık
01° 28' 11"
Merkür
Koç
18° 06' 49"
Venüs
Boğa
04° 11' 60"
Mars
Koç
01° 43' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 51"
Satürn
Balık
16° 48' 03"
Uranüs
Boğa
22° 29' 46"
Neptün
Balık
28° 59' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 16"
Lilith
Başak
23° 37' 33"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>