Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Geçmiş Defterler Açılabilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 40%

Daha fazla baskı yapamayacağınızı düşündüğünüzde, kendinizi zor durumda bırakıyorsunuz. Bazı açılardan, patlamaya hazır bir bomba gibisiniz. Katılmacağınız fiziksel bir aktivite bulun, sizi meşgul edecek ve içinizdeki muazzam enerjyi dışarı atmanızı sağlayacak bir şey. İşler hayatınızda zor bir zirveye geliyor, özellikle başkalarıyla iletişim söz konusu olduğunda. Sevdiğiniz birine karşı öfkeye kapılmadan öncekendinizi sakinleştirmenin ve duygularınızla baş etmenin bir yolunu bulun.

Sizi bugün hissettiğiniz derecede isyankar görmek çok nadir dir durumdur. Size gerçekten ne oldu? Daha güvenli ve sağlam bir ortam oluşturmak için çevrenizdeki koşulları iyileştirme çalışmaları size ilham verebilir. İşleri biraz zorlamanız gerekse bile kendinize söz geçirebileceksiniz. Sizden daha zayıf olanların haklarını savunurken, kendi eşsiz kişiliğinizi ortaya koyacaksınız. Aferin size!

Parasal mevzular bugün belirsiz görünebilir ve her zamanki ruh halinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu sizi stresli ve öfkeli yapabilir çünkü finansal konularla başa çıkma konusunda normalde daha başarılısınız. Bu tuzağa düşmeyin. Bu belirsizlik yarına kalmaz geçecek. Bu süreçte, eğer endişeleriniz çok artarsa bir veya iki gün bekleyin ya da yardım alın. Kendinize bir mola verin.

İki farklı projeyi dengede tutmaya çalışıyor olacaksın. Bu cambazlık işi biraz yorucu olabilir! Belki de tek bir şeye odaklanman gerekiyordur. Bir görevi devretmeyi veya yardım istemeyi düşün. Kendine bu kadar yüklenme. Enerji seviyeni ve zihnini, iyi bir çıkarmak istiyorsan yüksek tutmalısın.Bugün belki bir tür grup aktivitesi ya da belki de arkadaş aracılığıyla bir veya daha fazla heyecan verici yeni insanla tanışabilirsiniz. Bu insanlar sizi evinizde bilfiil ziyaret edebilir. Onlarla ve diğerleriyle kuracağınız ilişkinin size ilham ve motivasyon kaynağı olması ve geleceğiniz için birçok yeni olasılığı aklınıza getirmesi muhtemel. Ayrıca bir taşınma tasarısı da söz konusu olabilir. Gününüzün tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınız, bugün heyecan verici bir akşamın düşünceleriyle uyarılabilir. Elbette, bu dürtüyü yarın için saklayabilirsiniz, ama o zamana kadar aynı şekilde hissetmeyebilirsiniz. Zamanınızı kendi kontrolünüzde boşa harcamayın. Herhangi bir ortamda bile yaratıcı olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı, daha iyi bir şekilde yerine getirebileceğiniz bir göreve daha hızlı ya da daha heyecan verici bir şekilde sonuç alıp memnun olmak için uygulayın. Kendinizi şaşırtın!

8 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi ifade etmekten çekinmeyin, kendinizi arka plana almayın. Günün ilk yarısı oldukça verimli, şanslı ve keyifli geçebilir. Önemli işlerinizi bu zaman diliminde yapabilirsiniz. Günün geri kalanı daha anlık gelişebilir.

8 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişime açık bir insansın. Fakat bugün arkadaşlarına karşı bazı potlar kırabilirsin. Bu konuda konuşacaklarını seçerek konuşmalısın. İlişkisi yeni bitmiş bir Yay burcuysan eski sevgilin hatalarını telafi etmek için uğraşması gözünden kaçmıyor.  Kariyerinde ilerlemek için kişisel gelişim kurslarına kayıt olmayı düşünebilirsin.

8 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizlilik içerisinde hareket ederken sizlerden kaynaklanmayan nedenlerle planlarınız ortaya çıkabilir. Tepkilerinizi öfke ile göstermeden önce yolunuzu değiştirip değiştirmeyeceğinize karar vermelisiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailede geçmiş konular gündeme gelebilir. Evle ilgili konularla iletişimden kaynaklı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Kendi iç sesinizi dinlemelisiniz. İlerleyen saatlerde eşinizle birlikte keyif aldığınız şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Adalet arayışınız her noktada ön plana çıkacak, hızlı karar almamak konunda aksiyon alın. Duygusal konulara yönelmek istemeyeceksiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

8 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şans ve refah artık elinizin altında. Tek sorun, tüm varlığınızı kaplayan duygusal bir dramaya kapılmış olmanızdan dolayı bu şansı fark etmemenizdir. Doğrudan sizinle ilgili olmayan konularla ilgilenmeyin. Zamanınız ve enerjiniz çok değerli. Zihninizi en büyük hedeflerinize odaklayın.

8 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize zaman ayırmalı ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak işlere önem vermelisiniz. Bugün, maddi konularla ilgili atılımlar söz konusu. Duygusal ilişkilerinizde beklediğiniz gelişimleri biraz da kendi çabanızla sağlamalısınız. 

8 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

8 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize karşı daha nazik ve saygılı olmaya özen gösterin. İş yerinizdeki konumunuzdan memnun değilseniz bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Zihinsel sağlığınıza önem göstermeye çalışın.

8 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde bir sorun yaşıyorsunuz ve o da bunun farkında. Geçmişin izlerini ilişkinize taşımanız sürekli problem yaratıyor. İş konularında çok titiz ve ihtiyatlı olmalısınız. Sizin yerinizde gözü olan biri var. Sizi aydınlık gösterdikleri çıkmaz yola sürmek isteyen de çıkacak, dikkatli olun! Maddi açıdan elinizin sıkı olduğu bir dönemdesiniz. Ama yine de beklenmedik harcamalara karşı dikkatli olun. Ağır, yağlı yiyeceklerle karaciğerinizi zorlamaktan kaçınmalısınız.

8 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>