Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kariyerin İçin Verimli Bir Gün Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 50%

Şımarık bir havada olabilirsiniz. Yoğun bir süreci atlatırken sabrınız azalmış olabilir. Son zamanlarda çok meşguldünüz, rahatlama ihtiyacı hissediyorsunuz. Gün içinde çok fazla etkinlik planı yapmayın. Ve tutamayacağınız sözler vermeyin. Meslektaşlarınıza arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize karşı dürüst olun. Kendinize biraz zaman ayırmaya ihtiyacınız olduğunu onlara söyleyin.

Hayal gücünüz artabilir ve başkalarıyla paylaşmak istediğiniz parlak bir fikirle ortaya çıkabilirsiniz. Diğer insanlar, onların olmasını istediğiniz kadar açık olmasa bile, coşkunuzu sürdürmeye çalışın. Gezegenlerin etkileri meslektaşlarınız için biraz dikkat dağıtıcı olabilir. Kendi görevlerine odaklanabilir ve sizin düşüncelerinize karşı çok açık olmayabilirler. Başka bir gün onlarla paylaşmak için planlarınızı not edin.

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Evini derleyip toplamak isteyebilirsin. Temizlik yapmak pek sana göre değil; fakat bu girişiminle belki de hayatının ücra köşelerinde birikmiş tozları da keşfedersin! Artık fırçalamanın ve ovmanın zamanı geldi. İşe koyul; mikroplardan arın ve arındır! Bunu yaparken eski, bayat enerjiyi de üzerinden atacaksın. İşini bitirdiğinde ferahlamış hissedeceksin!Bugün partnerinizle yaşadığınız anlaşmazlık her şeyin açıkça ifade edildiği ve bol bol özür dilenen bir konuşmayla son bulabilir. Birçok konunun açıklığa kavuştuğunu ve artık birbirinizi daha iyi anladığınızı hissedebilirsiniz. Yeni gelişmeler ya da en azından şu anki ev nüfusunuzda bir değişiklik olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün belki bir tür grup aktivitesi ya da belki de arkadaş aracılığıyla bir veya daha fazla heyecan verici yeni insanla tanışabilirsiniz. Bu insanlar sizi evinizde bilfiil ziyaret edebilir. Onlarla ve diğerleriyle kuracağınız ilişkinin size ilham ve motivasyon kaynağı olması ve geleceğiniz için birçok yeni olasılığı aklınıza getirmesi muhtemel. Ayrıca bir taşınma tasarısı da söz konusu olabilir. Gününüzün tadını çıkarın.

9 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün evinizde değişiklikler yapabilir, yaşam alanınızda farklılığa gidebilirsiniz. Aile üyelerinin sağlığıyla ilgili destekler alabilirsiniz. Şifa çalışabilir. Ev içi kazalarına karşı dikkat etmeli.

9 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev ve aileye ilişkin konular gündeminize gelirken sorumluluklarınızın bilincinde hareket edebilirsiniz. Geçmiş, tarih ve anılar size yol gösterebilir. Evinizle daha çok ilgilenebilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz gündeminizde olacaktır. Fiziksel duruşunuzla hareket ederken duygularınızı saklamamaya çalışmalısınız. Yöneticilerinizle ya da çalışma arkadaşlarınızla mailleşme, mesajlaşma gibi durumlarınıza dikkat etmelisiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Geçmişte kalan konular gündeminize gelebilir. Kendi iç sesinizi dinleyerek olayların üstesinden gelebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız yerlere çekilebilirsiniz. Babanızla ilgili olaylarla uğraşacağınız zamanlar var. İş hayatınızda uğraştığınız konuların tamamlandığını görebilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla veya sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca bilakis aşk konularında şanslı ve ne istediğinizi bileceğiniz bir günde olacaksınız.

9 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sevdiklerinize ve ailenize zaman ayırabilir, evinizde zaman geçirerek, ruhunuzu dinlendirmeye zaman ayırabilirsiniz. Meditasyon, enerji çalışmaları ve duaların etkisinden maksimum yararlanabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğanın getirebileceği zevkleri unutmayın. Bir parkta, ormanda veya göl kenarında, temiz havayı soluyarak ve güzelliği içinize çekerek vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca sıcak bir içeceğin de keyfini çıkarabilirsiniz.

9 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çözümlemeniz gereken birçok konuyu bir arada düşünmekten kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Çevrenizle bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. Temkinli davranmanın artılarını göreceksiniz. 

9 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

9 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin sergilediği bazı davranışlardan dolayı ondan şüphelenmeye başladınız. İş hayatınız hakkında bazı değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Daha sosyal olmaya çalışın ve hayatınıza eğlenceli bir şeyler ekleyin.

9 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz her günü sizinle paylaşmak istiyor. Bugün size bir sürprizi var. Bu sürprizi gerçekleştirmesi için ona fırsat vermenizi bekleyebilir. Disiplininiz ve uzun vadeli çalışmanızın karşılığını alacağınız bir dönem. Ektiklerinizi biçmenin zamanı geldi. Uzun zamandır uğraştığınız bir projenin sonu geldi. Bugün bu çalışmanızla ilgili olumlu bir gelişme yaşanabilir. Ciddi para sıkıntılarınız olmasa da, ödemelerin fazlalığı sizi bunaltıyor. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var, uzmana başvurun.

9 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 58' 24" R
Ay
Balık
01° 51' 58"
Merkür
Koç
18° 07' 45"
Venüs
Boğa
04° 14' 03"
Mars
Koç
01° 44' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 15"
Satürn
Balık
16° 48' 11"
Uranüs
Boğa
22° 29' 51"
Neptün
Balık
28° 59' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 22"
Lilith
Başak
23° 37' 44"
True Node
Koç
15° 21' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>