Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hatalarının Farkındasın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 100%

Sosyal hayatınızda daha iddialı olmak için güzel bir gün. Birini özel bir yemeğe çıkarmak isteyebilirsiniz. Sevginizi ifade etme konusunda daha emin hissedeceksiniz. Bu, utangaç kişiliğinizden kurtulmanız için iyi bir şey! Bugün, ilgilendiğiniz kişiye duygularınızı açarak olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Güzel bir akşam yemeği, vintage şarap ve eğlenceyle tamamlanacak romantik buluşma ayarlayın.

Bugün sezgiler top noktada olacak. Ve çok geçmeden bu sezgiler size doğru gelecekler. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, kariyerinizin yörüngesini önemsemiş olabilirsiniz. Ama artık değil. Bugün başarıya giden yol önünüze çıkacak. Aslında, fırsat tam orada ayaklarınızın altında. Yolculuğunuza başlamak için sadece ilk adımı atmanız yeterli.

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

Bazen teknoloji gözünü korkutuyor. Yeni araç gereçleri kullanırken kendini rahat hissetmiyorsun. Şu anda ise, bilgisayarını geliştirmek için bir şeyler yapman gerekebilir. Belki yeni programlar yükler; kırık şeyleri tamir ettirirsin. Sorun tespiti için dedektiflik oynama modundasın. Az bir zaman ve biraz odaklanmayla her şeyi tespit edebilirsin. Teknik meseleler konusunda kendine güvenmelisin.Sır saklamak sizin için zor değil. Bugün gezegensel açıdan artan destekle, hiçbir şey size olan güveni sarsmayacaktır. Bununla birlikte ortaya çıkabilecek problem, sessiz kalınması gereken konularda sessiz kalınamayacak olması olabilir. Birisi size yasadışı bir şey ya da başka bir kişinin zarar görmesine neden olabileceğini düşündüğünüz bir şey söylemişse, bu tarz bir sırrı saklamayı yeniden düşünün. Daha sonra için üzüleceğiniz şeyler hakkında sessiz kalıp da onun bir parçası olmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genellikle mantıklı davranmaktan ziyade sezgisel hareket ediyorsunuz, ancak bugün bu iki yönünüz birbiriyle çelişkiye düşecek. Bir an soylu ve yüce kavramları düşünürken bir an sonra pratik yanınız ağır basabilir. Bugün her şeyi açıklığa kavuşturmaya çalışmak yerine her zamanki aklınızın yeniden devreye girmesini bekleyin. Bunu yaparken bir şeyler okumak size iyi gelebilir.

11 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocuklarınızla vakit geçirebilir, çocuklarınıza ve sevdiklerinize karşı daha hassas, korumacı olabilirsiniz. Yaşamdan keyif almaya odaklanma zamanı. Negatif olmayın. Takıntılardan sıyrılmalı.

11 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Koç burcunda hareket ediyor. Arkadaşlarına göre gününü planlaman gerekebilir. Onlara karşı göstereceğin iltimas sana duyulan saygıyı artırabilir. Ailen ile olan iletişiminde hatalı olduğun konular olduğunu fark edeceksin. Ev işlerinde, pratik çözümler ile kolay çözüm bulacaksın.

11 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sahip olduklarınızı koruma konusunda yanlış hareket ettiğinizi düşünebilirsiniz. Kayıpları en aza indirmek için hızlıca değişime gitmelisiniz. Bakış açınızı değiştirin.

11 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle bir arada olmak ve yaratıcı konularla uğraşmak için oldukça uygun. Yaratıcı bir konuya ve sevdiklerinize de zaman ayırabilirsiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızda güzel gelişmeler olacak. Mesleki konularda ise dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz. Biraz dikkatli olmanız gerekmekte.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı şeyleri yanlış anlama olasılığınız yüksek. Özellikle aşk hayatınızla ilgili konularda fazla hassas olduğunuz için olayı olduğundan çok farklı taraflara çekmeye kalkışıyorsunuz. Biraz sakin olun ve mantıklı düşünmeye çalışın.

11 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İdealleriniz doğrultusunda hareket ediyor ve takıntılı olduğunuz konularda taviz vermek istemiyorsunuz. Yeni başlangıçlar konusunda kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Eğlenceli yönlerinizi ortaya çıkaracaksınız. 

11 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile olan ilişkinize zaman ayırmaya çalışın. İş yerinizdeki mevcut konumunuzdan memnun değilseniz bazı değişiklikler yapmayı düşünebilirsiniz. Daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelisiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde hiç zorlama yok. Mutluluğunuzu biraz da geniş yürekli oluşunuza borçlusunuz. Bugün tamamlamanız gereken işleri daha sonraya erteleme imkanınız yok. Biraz daha tempolu çalışmanız gerekiyor. Bugün her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. Finansal anlamda kendinize hakim olun; çünkü bu aralar, oldukça gereksiz masraflar yaptınız. Çok fazla şekerli gıda tüketimi kısa sürede yağ birikimi olarak vücudunuzda yerini alabilir

11 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 10' 56" R
Ay
Balık
04° 56' 36"
Merkür
Koç
18° 15' 06"
Venüs
Boğa
04° 29' 58"
Mars
Koç
01° 54' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 16"
Satürn
Balık
16° 49' 17"
Uranüs
Boğa
22° 30' 36"
Neptün
Balık
28° 59' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 05"
Lilith
Başak
23° 39' 10"
True Node
Koç
15° 21' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>