Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Başın Bulutlu Olabilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2021, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 50%

Konu cazibeye gelince, kişiliğinizin daha gizemli yönlerinin en önemli varlığınız olduğunu biliyorsunuz. Bugün, 'baştan çıkarıcı güçlerinizi' çalışma ortamında veya kişisel yaşamınızda uygulayabilirsiniz. Ancak, gerçekten sahip olmadığınız bir şeyi saklıyormuş gibi davranmayın. İstediğiniz şeyi elde etmek istiyorsanız, kişiliğinizin en iyi yönlerini ortaya koymaya çalışmalısınız...

Biriyle bir araya gelmeyi faydalı bulabilirsiniz. Her türlü ortaklığın bugün iyi bir açısı olacak. Birprojesinde bir meslektaşınızla çalışmaktan zevk alabilirsiniz. Veya romantik partnerinizle bazı yeni planlar üzerine tartışmayı yararlı bulabilirsiniz. Neyi başarmak istediğinizi düşünün ve hedeflerinize odaklanmaya başlayın. Kendiniz ve eşiniz için yeni bir program hazırlamak isteyebilirsiniz.

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Kendini bir kararsızlık batağında bulabilirsin; beynin her şeye saldırabilir ve hiçbir konuda durduğu yeri belli edemeyebilir. Canını sıkacağına, bu enerjiyi eğlence kaynağı olarak gör. Her köfteye maydanoz olduğunda köfteler daha lezzetli olacaktır. Her bir köfteyi denemeyi unutma. Zamanla birini seçersin; ne istediğine karar verirsin. Şimdilik, deneyimlemek en iyi seçenek gibi görünüyor.Bugün kendinizi dört bir yandan herkes kolunuza bacağınıza yapışmış gibi hissettiğiniz günlerden biri. Hatta etrafınızdakilerden bazıları öyle bir asılıyor ki uzuvlarınız adeta kopacak geriliyor. Biri oraya biri buraya çağırıyor ve aynı anda dört yöne birden çekiliyorsunuz. Kendiniz için biraz mola vermeyi ihmal etmeyin. İhtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi dile getirmeye özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aile üyeleriyle epey haşır neşir olabilirsiniz. Ailede olan olaylarla ilgili hararetli tartışmalar yaşanıp farklı görüşler ortaya atılabilir. Ne yapılması gerektiğine dair anlaşmazlıklar olabilir. Fikrinizin iyice anlaşıldığından emin olmalısınız, çünkü herkesin duyması gereken bir çözüm üretebilirsiniz. Bunun uygulanmaya ne kadar müsait olduğunu dile getirmeye çalışın.

13 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında ve çalışma ortamında hızlı süreçler ve yoğunluk öne çıkıyor. Tembellik ve keyfi hareket etme isteğiylehayatında bazı fırsatları kaçırabilirsiniz. İş ilişkilerinde objektif ve mesafeli olmalı.

13 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi açıdan çözümleyemediğin konular için yapıcı planlar yapabilirsin. Hayatını bir düzene oturtmak istiyorsun. Kendine ayırdığın vakittin azalması aklının sürekli bulutlu olmasına enden olabilir. Evli bir Yay burcuysan, eşinle birlikte ertelediğin tatil için konuşmalar yapabilirsin.

13 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlük anlayışınızı yeniden belirlemeniz gerekebilir. Kendinizi düşünerek hareket etmeniz yakın çevrenize haksızlık yapmanıza yol açıyor olabilir. Hayatınızda başka insanlara karşı da sorumlu olduğunuzu unutmayın.

13 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullarınız gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yaratıcı fikirlerinizi paylaşmak için toplantılar yapabilirsiniz. Yeni bir hizmet ortaya koymak için çalışmalara başlayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ticari görüşmeler yapabilirsiniz.

13 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı istedikleriniz hayatınıza hediye olarak gelebilir bu durum da sizi epey rahatlatarak güvende hissettirebilir. Sosyal açıdan mutlu olacaksınız.

13 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

13 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, projeleri tamamlamanız için harika bir zaman. Herhangi bir şeyi takip etme yeteneğiniz son derece güçlü. Başladığınız her ne olursa olsun, minimum çabayla bitireceksiniz. Sanki evren sizin için bu işi yapıyormuş gibi görünecek!

13 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünüzü yansıtamadığınız işlerden çok çabuk sıkıldığınız kesin ve yaşamınızı kendi şartlarınıza göre şekillendirmekten yanasınız. Karar vermeden önce iyi düşünmelisiniz. Ayrıntıları gözden kaçırmamaya çalışmalısınız.  

13 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta da, ayın ilk haftası gibi çocuk sahibi olmak ile ilgili olumlu etkiler getirecektir. Ailenizi genişletme kararını bu dönem içerisinde alabilirsiniz. Eğer çocuk sahibi olmakta zorlanıyorsanız, aşılama gibi yöntemlerden olumlu sonuçlar almanızı sağlayabilecek bir hafta içerisinde olduğunuzu bilin. Bayanlar, kısa süre sonra, bir çocuk beklerken, ikizlere hamile olduklarını bile öğrenip, çok daha büyük bir mutluluk yaşamaya başlayabilirler. MADDİ konularda olumlu bir devreye girmektesiniz. Maddi kazançlarınızdaki artışlar iyice belirginleşmeye başlayabilirler. Özellikle de haftanın son günlerinde, önemli bir miktarda para cebinize girebilir. Gelirlerinizle birlikte giderlerinizin de artmasını bekleyebilirsiniz ama karşılayamayacağınız harcamalar çıkmasından da fazla korkmanıza gerek yok. Bütçenize sert bir darbe inmesi, bu dönemde pek mümkün görünmüyor.

13 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki zorlu günleri başarılı bir şekilde atlattınız. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamayın ve çevrenizdeki insanlardan borç almamaya çalışın. Bugün kendinizi yorgun hissedebilirsiniz.

13 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Konuşmaktan kaçtığınız bir problem, kendinize sakladıkça takıntı haline geliyor. Partnerinizin de problemi bilmesinde yarar var. Meslek hayatında oldukça güçlü olduğunuz halde kuruntularınızla kendini kendinizi eziyorsunuz. Güvensizlik en büyük düşmanınız. Enerjinizi ikili ilişkilerinize yansıtabilir, işbirliği sayesinde başarılar kazanabilirsiniz. Uzun zamandır yaşadığınız ekonomik sorunlar giderek çözülüyor. Son aylarda kilo aldınız ve kendinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz

13 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 09' 19" R
Ay
Balık
04° 32' 44"
Merkür
Koç
18° 14' 08"
Venüs
Boğa
04° 27' 55"
Mars
Koç
01° 53' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 53"
Satürn
Balık
16° 49' 09"
Uranüs
Boğa
22° 30' 30"
Neptün
Balık
28° 59' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 59"
Lilith
Başak
23° 38' 59"
True Node
Koç
15° 21' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>