Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Öngörülerin İle Hareket Edebilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün istediğinizi söylemekte hiç zorlanmayacaksınız. Konuşmak isteyebilirsiniz ve bugün bu istek çok yönlü olarak artabilir! Doğru olmak erdemli bir şey, evet fakat bazen kiminle konuştuğunuza dikkat etmeniz gerekir. Örneğin, bir meslektaşınıza beceriksiz ya da sevgilinize fazla kilolarının olduğunu söylemeyin. Daha nazik ve sevgi dolu bir dille yaklaşın.

Bugün ciddi ve içe dönük bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Kariyerinizde üzerinde çalıştığınız bir fikre odaklanmış olabilirsiniz. Ya da bir ilişki sorununu düşünüyor olabilir ve bazı şeyleri çözmeye çalışıyor olabilirsiniz. Memnuniyetiniz için bazı şeyleri anlayana kadar, şirket havasında olmayabilirsiniz. Bu nedenle, akşamki sosyal etkinlikleri reddedip, oyunu evdeki sakin bir geceden yana kullanmak isteyebilirsiniz.

Bir süredir çok istediğiniz bir şey bugün size oldukça çekici gelebilir. Onu almak için paranızı harcamaya gerçekten hazır ve istekli olduğunuzdan emin olun. Bu konuda iyice düşünün. Gerçektenonu bu kadar çok istiyor musunuz? Şu anda bunun için uygun bir zaman mı? Eğer öyleyse, o zaman yapın. İstediğiniz şeyleri almak her zaman para israfı olmayabilir. Öz saygımız için bazen iyi gelebilirler.

Son zamanlarda yaşadığın koşuşturmalar sonrası, şu sıralar bir hafifleme hissedebilirsin. Zamanının her bir dakikasını kullandın ve şimdi biraz da dinlenmeyi hak ettin. Merak etme, bundan da fayda sağlayabilirsin, kariyerinle ilgili yeni bir yön tayin edebilirsin veya motivasyonların üzerine düşünebilirsin. Sonra bunlarıdünyasına sürebilirsin.Birkaç gün öncesi özellikle telaşlı geçti ve bugün tüm bunlardan uzaklaşmanın hayalini kuruyorsunuz. Belki de yönelmek istediğiniz başka bir alan var ve şu anda bununla ilgili ciddi düşünceleriniz var. Ancak, fani dünyaya geri gelene kadar hiçbir plan yapmayın. Her zamanki pratik kişiliğinize dönmek için kendinizi çok hayalperest hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda gittikçe daha sık bir biçimde aksaklıklar yaşadığınızın farkında mısınız? Bugün de aksi olmayacak. Bir süredir beklediğiniz bir şey yine ertelenecek. Bu, kaybolan bir sipariş listesi ya da size gönderilmesi gereken zamanda gönderilmemiş olabilir. #burç adı# burcu olmanın verdiği sakin doğanıza rağmen artık iyice rahatsız olacaksınız. Sıkı durun. Kısa süre sonra hepsi çözüme kavuşacak.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün haftaya keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz. Enerjiniz yükselecek, yaşamdan keyif almaya odaklanacaksınız. Şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerin güçleniyor. Fakat sezgilerini önyargıya dönüştürmemelisin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan karşı taraf ile duygusal bir uzaklık yaşanıyor olabilir. Yoğuntemposu içerisinde ihmal etmen gereken konular karşına gelebilir. Spor salonuna kayıt olmak için araştırma yapacaksın.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınıza duygusal yaklaşmanız sizleri biraz zorlamaktadır. Riski minimalize etmek için mantığınızı da kullanmalısınız. Yatırım yapacağınız konularda daha akılcı olmanız gereken bir gündesiniz. İş ortamınızdaki gerilimlere karşı daha uzlaşmacı olun.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı uğraştığınız işlere kullanabilirsiniz. Kolektif veya sosyal konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabileceğiniz zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Bugün tamamlanmasını istediğiniz konular gündeminizi etkileyecektir. Risk almak için acele etmeyin.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zorlukların üstesinden geldiğiniz ve düzlüğe çıktığınız bir dönemdesiniz. Mümkünse orta seviyede egzersizi ihmal etmemeye çalışın.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Anlaşmalar ve yeni ortaklıklar açısından uygun olmayan bugün, 17.00 sonrasında aile büyüklerinize zaman ayırabilir, ilişkilerinizde geçici kaygılar yaratabilirsiniz.

12 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevdiğiniz biriyle vakit geçirmek için iyi bir gün. Birlikte bir parka gidip yürüyüş yapmak hoşunuza gidebilir. Belki birlikte kurabiye pişirmek de eğlenceli olabilir. Neye karar verirseniz verin, sıcaklık ve sevgi havaya nüfuz edecek ve harika anılar yaratırken sizi birbirinize yaklaştıracak.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konularının gündem kazanmasıyla satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Bugün çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Partnerinizin de, sizin yardımınıza ihtiyacı olacaktır. Harcama konusunda dikkatli olmanızda fayda var.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin.Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte evlilik hazırlıklarına girmeye karar verebilirsiniz. Kariyeriniz ve geleceğiniz hakkında en doğru kararları vermeye çalışıyorsunuz. Hayatınızda eğlenceli şeylere yer açın ve anın tadını çıkarın.

12 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Katılacağınız bir davette yeni tanışacağınız, aklınızı zorlayan kişi ile duygusal ilişkiye girebilirsiniz. İşinizle ilgili alacağınız bazı haberler huzursuzluk yaratabilir, ama düşüncelerinizin karışmasına izin vermeyip üzerinde çalıştığınız projeyi sonuçlandıracaksınız. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddi konulardaki sıkıntınız çözümleniyor. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Sürekli sırt ağrılarından şikayetçisiniz. Artık bir doktora gitmenin zamanı gelmedi mi?

12 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 46' 41"
Ay
Kova
28° 59' 49"
Merkür
Koç
18° 01' 02"
Venüs
Boğa
03° 59' 10"
Mars
Koç
01° 35' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 25"
Satürn
Balık
16° 47' 10"
Uranüs
Boğa
22° 29' 10"
Neptün
Balık
28° 58' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 41"
Lilith
Başak
23° 36' 24"
True Node
Koç
15° 21' 17"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>