Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Eleştiri Alabilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 80%

Bugün hayatınızda duygusal açıdan bir gerilim var gibi. Örneğin, görev anlayışınızarkadaşlarınızdan birine göre tamamen farklı olabilir ve anlaşmazlık yaşamanız pozisyonunuzu tehlikeye atabilir. Bazı insanların çok ilgisiz olduğuna ve onların bu rastgele tutumlarının hedeflerinize zarar vereceğinden gizliden gizliye korkuyorsunuz. Bugün birini azarlama ve küçümseme eğiliminiz olabilir.

Bugün gerçekten konsantre olmak zorundasınız. İş yerinde, tüm dikkatinizi önünüzdeki göreve odaklamanız ve herhangi bir kesinti veya dikkat dağıtıcı bir şey olmadan bitinceye kadar üzerinde çalışmanız gerekebilir. Ancak, işleri yapmak söylenenden daha kolay olabilir. Szin burcunuzda olan insanlar genellikle biraz dağınıktır, ancak iyi yönünden bakarsanız, bu sizin için iyi bir pratik olacak. Kendinizi aşırı heyecanlı hissediyorsanız, sadece yüzünüzdeki gülümsemeyle baş edin yeter.

Bugün meditasyon için harika bir gün olacak. Projeleriniz henüz şekillendiğinden, kendinizi memnuniyetsiz hissedilebilirsiniz. Çok sabırsızsınız, ama kim değil ki? Bu bekleme süreci yaklaşık 2 ay kadar sürdü, ama artık sona geldiniz. Şu anda gezegenlerin pozisyonu yalnızca sizin için çok önemli olanları düşünmenizi istiyor. Gereksiz projelere başlamayın!

Şu anda senin için iki zıt enerjiyi bir araya getirmekten daha memnun edici bir şey olabilir mi? Bu yeteneğin senin muhtemelen en harika varlıklarından biri. Bunun sebebi hayatının her alanında uyum arayan bir idealist olman olabilir mi? Bugün tam da bunu gerçekleştirmeye çalışıyorsun fakat sonuçlar tam umduğun gibi olamayabilir. Gerçekliğin, uyumu tekrar sağlayabilmesi için arada sırada iyi bir doz agresifliğe, atılganlığa ihtiyacı olabileceğini unutma!Bugün bir kapınızı açık tutmanızda fayda var. Zira evinize gelip giden çok fazla misafiriniz olabilir. Komşularınız hatrınızı sormak ya da havadisleri paylaşmak için size uğrayabilir. Aile üyeleriniz arabayla geçip size öğle yemeği getirebilir. Mahallenizi ziyaret etmeye karar veren eski bir arkadaşı görebilirsiniz. Bir süredir görmediğiniz insanlarla tekrar bağlantı kurmanın tam zamanı. Onlarla sohbet etmekten keyif alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünkü eylemlerinizin iyi düşünülmüş ve düzenli olmasına özen gösterin. Yapılacak işlere balıklama dalmak yerine fazladan zamanı plan yapmak için kullanın. Eyleme geçmeden önce arkanıza yaslanıp biraz düşündüğünüz takdirde daha üretken olduğunuzu göreceksiniz. Başkalarıyla haşır neşir olurken sabırlı olun. İnsanlar mesafeli ve yavaş olabilirler, bu nedenle onlara iyice düşünüp taşınmaları için gereken zamanı tanıyın.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün mutlu olma, yaşamdan keyif alma ve hayatın pozitif tarafına odaklanma isteği artıyor. Düşünce ve duygularınızın peşinden özgürce gidebilir, özgürleşmeye önem verebilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karar almakta zorluk çektiğin konularda hızlı hareket ediyorsun. Çevrendeki insanlara karşı tavlılarında belirli değişiklikler yapabilirsin. Düşündüklerini dile getirmen eleştirileri oklarını üzerine çekebilir. Evli bir Yay burcuysan eşin ile arandaki kuruntu yaptığın konuların yersiz ve önemsiz olduğunu fark ediyorsun.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişiminiz biraz mesafe koymak isteyebilirsiniz. Eleştirildiğinizi düşünerek aldığınız bu kararda, arkadaşlarınızın haklı olabilme ihtimallerini de gözden geçirmekte fayda var.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşabilirsiniz. Birlikte yeniden harekete geçmek size hız kazandıracaktır. Paylaşım içinde olmak işlerinizi kolaylaştıracağı gibi daha iyi hale getirecektir. Yine de sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda dinginlik arayacağınız için bilinçli olarak evde kalmayı tercih edebilirsiniz. Çevrenizle ilişkilerinizi geliştirmek için ekstra çaba sarfedebilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

17 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Belki size uzak olduğunu düşündüğünüz birinden ani bir ilham alabilirsiniz. Bu ilhamın peşinden gitmek için zaman ayırmaktan korkmayın. Yaratıcılık diğer her şey kadar önemlidir. Özellikle de sizin için!

17 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konuların sizi etkilemesine izin verdiğiniz müddetçe, herkesin sorunlarından etkileniyorsunuz. Bugün dostlarınızın sizden bekledikleri bazı destekleri kendi imkanlarınız dahilinde vermek isteyebilirsiniz. 

17 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkinizde kapris ve kıskançlık gibi kavramlar su yüzüne çıkabilir. Bunları duruma uyum sağlamaya çalışarak aşabilirsiniz. Aynı yaklaşımı benimseyerekyaşamında grup çalışmaları içinde bulunmanız, hedeflerinize ulaşmak açısından daha kolay ilerlenecek bir yol.

17 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş yerindeki arkadaşlarınızdan biriyle ilişkiye girerseniz, insanların umut kırıcı sözlerine aldanmayın. Bugün pahalı bir şeye yatırım yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Daha fazla sebze ve meyve tüketmeye özen gösterin.  

17 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmeyin. Partnerinizin zaman zaman kapris olarak gördüğünüz tavırlarını anlamaya çalışabilirsiniz. Her şeye rağmen ilişkiyi ayakta tutma çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. İşinizi yolunda gitmeyen şeyler var. Talihi fazla zorlamakla hiçbir şey elde edemezsiniz, biraz sabredeceksiniz ve emeklerinizin karşılığını alacağınıza güvenin. Son gülen iyi güler! Uzun zamandır beklediğiniz ve ödemeleri geciken paraların size dönüşleriyle keyif keyfiniz yerine gelecek.

17 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 59" R
Ay
Oğlak
10° 07' 31"
Merkür
Koç
16° 31' 03"
Venüs
Koç
29° 36' 50"
Mars
Balık
28° 51' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 42"
Satürn
Balık
16° 28' 32"
Uranüs
Boğa
22° 16' 59"
Neptün
Balık
28° 52' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 43"
Lilith
Başak
23° 12' 47"
True Node
Koç
15° 23' 35"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>