Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Karar Aşamasındasın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 50%

Anneniz veya yakın olduğunuz başka bir kadın akrabanızla ilgili mutlu olaylar yüzünden kendinizi çok duygusal hissedebilirsiniz. Bu bir evlilik ya da doğum olabilir. Kendi projeleriniz (özellikle diğer insanlarla birlikte çalıştığınız) üstesinden gelmek zorunda olduğunuz şeylere rağmen çok iyi ilerliyor gibi. Elde edilen sonuçlar sizi gözyaşlarına boğabilir ve kendinizi kontrol etmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. İnsanlara ne hissettiğinizi göstermekten korkmayın!

Bugün sizi saran akışa yumuşak ve nazik bir hareketle dalın. Son zamanlarda beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan endişeleriniz hakkında kendinizi rahatlatın. Bilinçaltınız yolu biliyor. Günün anahtar kelimeleri duyarlılık ve sezgidir. Bunlar sizin uzmanlık alanlarınız. Bir şey için endişelenmenize gerek yok. Her şey yoluna girecek. Bu yüzden, kendinizi yeterince hazırlamadığınız için endişelenmeyin. Bir mola verin ve rahatlayın.

Parasal mevzular bugün belirsiz görünebilir ve her zamanki ruh halinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu sizi stresli ve öfkeli yapabilir çünkü finansal konularla başa çıkma konusunda normalde daha başarılısınız. Bu tuzağa düşmeyin. Bu belirsizlik yarına kalmaz geçecek. Bu süreçte, eğer endişeleriniz çok artarsa bir veya iki gün bekleyin ya da yardım alın. Kendinize bir mola verin.

Senin bir şeyler yapmanı gerektiren, aile ile ilgili bir mevzu vuku bulabilir. Ailen bir başka konuma taşınmak ya da büyük bir mal alımı yapmak gibi işlerle uğraşıyor olabilir. Kardeşlerin onların cesaretini kırıyor olabilir ama sen bunu yapmamalısın. Belki de çocuğun bir öğretmeni konusunda zorlu bir süreçten geçiyordur. İkisiyle de bugün konuşmak isteyebilirsin.Canlı ve muhteşem rüyalar dün gece uykunuza dadanmış olabilir; muhtemelen uyandığınızda onların gerçek olmaması karşısında hayal kırıklığı yaşadınız. Bu rüyaların size vermek istedikleri bir mesaj var, bu yüzden onları not alıp kenarı kaldırmalı ve daha sonra analiz etmelisiniz. Psişik güçleriniz ve yaratıcı yetenekleriniz bugünbaşında olacak. Bir süredir aklınızın bir köşesinde olan bir çeşit sanatsal projeye girişmenizin tam zamanı. Gününüzün keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iyi bir arkadaşınızla konuşmayı düşünün. Gururunuzun ihtiyacınız olan desteği ve yardımı almanıza engel olmasına izin vermeyin. Eğer bir hata yapmış ya da uygunsuz bir şeyler yapmış gibi hissediyor ve bundan korkuyorsan, öyle suçluluk duygusuyla dolup taşma. Önünde bir fincan çay ya da kahveyle beraber sırdaşının yanında oturup neler olduğunu onunla paylaş bakalım neler oluyor. Herkes böyle zamanlarda en az bir ya da iki kez birbirine ihtiyaç duyuyor, bunu da unutmamaya çalış.

18 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızda eksikliğini duyduğunuz konulara daha fazla odaklanarak enerjinizi aşağıya çekebilirsiniz. Sorun ve eksiklik odaklı değil, çözüm ve gelişim odaklı olma zamanı. Riskli yatırımlara kayıplara karşı dikkat.

18 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde sosyal medyada ilgini çeken sayfaların yelpazesini genişletebilirsin. El işi ile uğraşan bir Yay burcuysan, kendi işini kurmak isteyeceksin. Bu konuda gerekli evrak ve maddi düzenlemeleri planlayabilirsin Yakın çevren ile gerçekleştireceğin konularda karar aşamasına geleceksin.

18 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkinize dair her şeyi silip atmak için harekete geçeceğiniz bir gün olabilir. Zamanı durdurmak yerine onunla birlikte hareket etmeyi öğrenmelisiniz. Kaybettiğinizi düşündüğünüz her şeyi yeniden kazanabilirsiniz.

18 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa imkanlar bulmanız mümkün. Eşinizin ya da başkalarının imkanlarından da yararlanabilirsiniz.

18 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde stalk ya da ihtiyacınız olan bilgileri toplamak hususunda yapacağınız açılımlar beklediğinizden daha hızlı başarıya ulaşabilir.

18 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş konuları, ortak yatırımlar, finansman, vergi ve miras işleri gündeminize gelebilir. Gelir ve kazançlarınıza ilişkin girişimleriniz olabilir. Eşiniz veya ortağınızla birlikte aklınıza yatan bir işe yatırım yapmayı düşünebilirsiniz.

18 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihinsel stres geçen hafta sizin için oldukça fazla sorun yarattı. Dış koşullarınız önemli ölçüde değişmese de, zihninizdeki stres düzeyinin belirgin bir şekilde düştüğünü fark edeceksiniz ve bu, düşüncelerinizi, işinizdeki veya ilişkilerinizdeki sorunlarla başa çıkma şeklinizi yeniden belirleyerek ortaya çıkabilir. 

18 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin düşünceler içinde olmanız, kişiliğinizi olumsuz etkiliyor. Sevdiklerinizi korumak adına, fazla sorumluluk alıyorsunuz. Sınırlarınızı aşan konularda bile gereksiz bir yük içindesiniz. Farklı ortamlarda bulunmak istiyorsunuz.

18 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

18 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinizin kararlarına ve görüşlerine saygı duyuyorsunuz. Uzun süredir merak ettiğiniz bir konu hakkında kendinizi geliştirmeye karar verebilirsiniz. Sebze tüketiminizi arttırmaya özen göstermelisiniz.

18 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin iki taraflı olarak sürekli sorgulanması her ikinizi de yorup yıpratmış gibi görünüyor. Özellikle bugün fazla fevri davranmanız, sevgilinizin tepki göstermesine neden olabilir. İş hayatınızla ilgili yaratıcı düşünceler içine giriyor ve uygulamak için ön çalışmalara başlıyorsunuz. Düşüncelerinizi ortaklarınızla paylaşarak, kararlarınızı vermeniz yararınıza olacak. Bir yatırım yapma konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Risk almaktan kaçının. Hiç beklemediğiniz anda bir sağlık sorunu yaşayabilirsiniz.

18 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 15' 09"
Ay
Kova
21° 19' 44"
Merkür
Koç
17° 43' 49"
Venüs
Boğa
03° 19' 08"
Mars
Koç
01° 10' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 49"
Satürn
Balık
16° 44' 22"
Uranüs
Boğa
22° 27' 18"
Neptün
Balık
28° 57' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 53"
Lilith
Başak
23° 32' 48"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>